![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Mar 26 2006, 15:36) Iespeejams, ka RO2 izies nepabeigts, taapat kaa tas bija ar R.O.S.E., kur pasaule ir shausmiigi liela, tb 7 planeetas un tur nebija pabeigta peedeejaa planeeta un kautkads tur piu piu piu tuksnesis uz taas pirmaas Junon planeetas, taa kaadu veselu gadinju laikam notureejaas par briivu, ar vairaakiem restartiem starpaa, un kad to pabeidza, tad atkal notika restarts un speele kljuva par P2P To sauc par Open Beta testēšanu, kurā tew ir iespēja par brīvu ietestēt spēli pirms tās pilnīgas iznākšanas. Ir protams arī Open Alfa - vēl nepabeigtākas testēšanas un Closed Beta/Alfa - Tikai izredzētajiem (kā bija ar World of Warcraft). |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Closed Beta/alfa ir tas kur tev jaaraksta visaadi dati tur un cik RPG tu esi izgaajis un kaads tu krutaks esi un kura speele shkjita labaaka un ko tu sagaidi un tad vinji tur izveelaas vai ne?
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Flyff man patik vislabak
![]() ![]() Nosakuma liekas neinteresanti bet velak kad dabon superigas mantas ta ir skaisti ![]() -------------------- |
Archer-(Fate: Stay Night)- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 21-April 06 ![]() |
Kur FlyFF fa panemt?
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ups laikam nav linka http://flyff.gpotato.com/
Site var gan pieregistreties gan novilkt. ![]() Kad pieregistrejaties ludzu spelejiet uz aibat servera ![]() ![]() -------------------- |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Nezinu kaa jums , bet FlyFF peec maniem uzskatiem ir nogurdinosha.
RO - ir diezgan jautra , daudz skillu un serveru. Daudzveidiiba lietaas. ROSE - man baigi patika kameer nepalika p2p . Es biju 69 lvl T_T Speeleetu joprojaam !! -------------------- yokubou
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Btw, Fluffy japan variantā spēles kvalitāte ir nesalīdzināmi augstāka ar international. Mentalitāte ietekme un mierīgs gāmēšanas variants ir daudz patīkamāks, protams, lai spēlētu japāņu serveros vajag ļoti labu connect ar ārzemēm un no saakuma paburties ar vārdnīcu lai iebrauktu statos, pēcāk jau viss rullē.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 04:27 |