![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
Vai tad pirmizrādei? Pirmizrāde (To gan tā nevar nosaukt) jau bija, bet 7 dienas ir līdz DVD iznākšanai. :}
QUOTE Bez CG filmas, būs arī parastā tradicionālā anime FF VII filma, kura iznāks kopā ar spēli! Jā, tā būs OVA Last Order: Final Fantasy VII (Atgadījums Nibelheim'ā, kurā iesaistīts ir arī Zack, kas spēlējis spēli zin par ko iet runa) un iznāks kopā ar Ultimate Edition of Advent Children (Kādi tik labumi te būs atrodami! Pat žēl paliek, ka tādu neiegūst savā īpašumā...). Cik zinu, būs 30 minūtes gara. -------------------- ![]() "..." |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 7 2005, 19:03) Vai tad pirmizrādei? Pirmizrāde (To gan tā nevar nosaukt) jau bija, bet 7 dienas ir līdz DVD iznākšanai. :} QUOTE Bez CG filmas, būs arī parastā tradicionālā anime FF VII filma, kura iznāks kopā ar spēli! Jā, tā būs OVA Last Order: Final Fantasy VII (Atgadījums Nibelheim'ā, kurā iesaistīts ir arī Zack, kas spēlējis spēli zin par ko iet runa) un iznāks kopā ar Ultimate Edition of Advent Children (Kādi tik labumi te būs atrodami! Pat žēl paliek, ka tādu neiegūst savā īpašumā...). Cik zinu, būs 30 minūtes gara. Tātad Anime par FF7 viss notiks pagātnē, cik es sapratu... Nu jā. Ja Advent children ir 2 gadus pēc notikumiem spēlē, tad Anime ir piecus gadus atpakaļ, kad Zack bija dzīvs un Sephirots tik sāka trakot. Advent children jau arī Zack IR, cik es redzēju trailerī. Tas bija Flashback, vai arī tur tochna džeks izrādijās? -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
QUOTE(Forgotten*Memory @ Sep 7 2005, 18:03) Pat žēl paliek, ka tādu neiegūst savā īpašumā...). Nu tā tāda stila prece, tik vai tā viss bus netā dabūjams es jau zinu ka man būs viss kas tai DVD tiks piedāvāts + es gribu gan japāņu ar titriem gan amerikāņu duboto. -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
velkam Final.Fantasy.VII.DVDRip.XviD-BiEN
http://bt.eastgame.net/torrents/2005/09/12...6511373.torrent http://torrentspy.com/search.asp?mode=torr...=final+fantasy+ http://www.mininova.org/get/108497 -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ceru, ka neizraisiishu fleimu kaudzi .. noskatiijos. - a kas tur taads ir? nu CG, nu gliishi fights. bet bez taa? :/
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Noskatījos un teikšu - labs Action, protams, nav 1. klase, bet bija "kruta". Neliels disapointment bija storylines jeb tā neesamība, radās iespaids, ka drīzāk skatos (spēlējo) FF7 add on, bet, teikšu vēlreiz, "kruta".
Dodu 8 balles no 10. EDIT: Es pārdomāju, AC ir pirmklasīgs Action -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Bet nu cik skaista grafika cik skaisti saziimeets smukas ciinjas jaa saturs 0, bet nu ko juus gribeejaat vispaa kopumaa man patika paraadiijaas veelme mosh kaadreiz iziet Final Fantasy 7 =)
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
QUOTE(Church @ Sep 12 2005, 14:30) ceru, ka neizraisiishu fleimu kaudzi .. noskatiijos. - a kas tur taads ir? nu CG, nu gliishi fights. bet bez taa? :/ QUOTE(Sephiroth @ Sep 12 2005, 18:03) Noskatījos un teikšu - labs Action, protams, nav 1. klase, bet bija "kruta". Neliels disapointment bija storylines jeb tā neesamība, radās iespaids, ka drīzāk skatos (spēlējo) FF7 add on, bet, teikšu vēlreiz, "kruta". Dodu 8 balles no 10. EDIT: Es pārdomāju, AC ir pirmklasīgs Action Lūk ar to arī vajadzēja sākt ka spēle jaiziet, tiem kas to spelēja tās ziedu laikos arī filma ir domāta. Vēl neesu skatījis bet zini ka mans vērtējums būs 8+ . -------------------- |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Tur jau ir tas prikols, es spēli izgāju un uzskatu, ka FF7 sižetiski ir the best game out there, bet AC to visu tikai drusku papildina un akcentu vairāk liek uz Action nevis Story.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Pilnībā piekrītu brālim...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Andromens |
![]()
|
Visiem kam ar atrumu anv tik labi iesaku www.torrents.lv tur jāreģistrējas, bet + ir tāds ka tie ir Latvijas lietotāji un ātrumiņu var uzdzīt visia labu.
-------------------- |
AlexMak |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils ![]() |
Varbut man vienigam subtitri ir japanju valodaa?
-------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
Sērfijs |
![]()
|
Angļu subi http://www.mininova.org/tor/108615
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Kā tos SUB'us palaist pa virsu filmai?
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:44 |