IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

7 Pages V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Final Fantasy Advent Children VII, vienkarsi ...!!
Sērfijs
post Sep 13 2005, 16:50
Post #31

Shishaku

Group: ALK

Es izmantoju Core Media Player, tur uzspiežot peles labo taustiņu pie Audio streams var uzlikt subus, subiem jābūt tajā pašā mapē.

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
One winged angel
post Sep 13 2005, 21:10
Post #32

Shishaku

Group: Chuunin

Jā jā, labs!!! Tik REĀLI!!! Sākās tāpat kā beidzās spēle. Un tik daudz Action! OMG Vēl labāk nekā biju iedomājies!!! YEAH, MAN! biggrin.gif

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
Shoune
post Sep 13 2005, 21:22
Post #33

Samurai

From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =(

uhu <censored>, blaviens sermuli noskreja gar kermeni, kad vini kavas uhuhuhu =DD! Vienkarsi PSC!man patika!! =D

Izvēlies vārdus ar kādiem raksti!

This post has been edited by JurCHiX: Sep 14 2005, 11:42

--------------------
image
+Quote Post
bubu
post Sep 13 2005, 21:22
Post #34

Shishaku

From: Rīga

Kāds nezin, vai kautkur ir AC3 versijā pieejama, nevis ar MP3 audio?
+Quote Post
Forgotten*Memory
post Sep 14 2005, 00:49
Post #35

Samurai

Reno&Rude ir viens liels "lol"! laugh.gif

Filma ir, manuprāt, lieliska! Cīņas vispār bija vienreizējas, šeit autori ir ļoti izcili pacentušies! Visu cieņu! Bet sižetam arī nebija ne vainas, jebkurā gadījumā sižetu kompensēja viss pārējais! Patika arī balss aktieri, kas ierunāja katru tēlu - pilnībā piemēroti, atspoguļoja katra tēla raksturu... Teikšu godīgi - bija vērts gaidīt tik ilgi, lai šo filmu redzētu! :]

Tagad jāgaida Dirge of Cerberus!

--------------------
image

"..."
+Quote Post
Andromens
post Sep 14 2005, 13:02
Post #36

Between Light and Darkness

From: Latvia - Ventspils

Kā jau vēl pirms skatīšanās teicu mans vērtējums noteikti būs 8+ nu tagads jau ievērtējis mantu dodu 9 balles. Filma bija izcila, tieši tāda kādai viņai bija jābūt, viņa nebija atkāpusies no sižeta un tikai veidots kā turpinājums spēlei, īsts pagarinājums. Ļoti patika dažādi sīkumi iepīti filmā ko varēja pamanīt tikai Final Fatansy cienītāji piemēram Moogle lelle bērna rokās.
image
Sitiet mani ja esmu aizmirsis, bet man ir dziļa pārliecība ka FF VII Mooglu nebija, visās pārējas daļās gan viņi ir.
Loiti feini bija tas ka varoņu rakstur īpašibas tika pasvītrotas lai atcerētos kādi šie tēli bija radīti spēlē. Šajā ziņa viņi nostrādāja perfekti pat ar balss izvēli, piemēram ainā kurā rādija Clouda grimstošo "mobiļņiku" nemanāmi fonā skanēja Cid balss kas kā parasti lamājas un vispār lieto rupju valodu, tikai tas pārējāfilmā netika uzsvērts. Vispār vienīgais trūkums manuprāt ir tas ka viņi atstāja backdoor tajā momentā kad Sefirots pateica "I won't become a memory", bet nu es personīgi tikai priecātos par spēles turpinājumu kura nebūs jo paļāujos uz to ka Sqare-Enix nav tādi sviestagalvas kā daža laba amerikāņu kompānija.
Vēlētos piebilst ka filmu iesaku ne tiaki spēles cienītājiem, bet arī pārējiem jo tur ir nice actions un ši datorgrafika ir labākais kas ir radīts uz šo dienu.

--------------------
+Quote Post
Sērfijs
post Sep 14 2005, 13:15
Post #37

Shishaku

Nu tad nāksies tevi sist Andromen, jo FF 7 bija minigame`s Gold Soucer`ā, kurā vajadzēja moglam dabūt draudzeni

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
Tjen
post Sep 14 2005, 17:33
Post #38

Danshaku

From: Riga

varetu ludzu pateikt kur var izkachat ffac... happy.gif Ludzu paskaiet! Es to filmu ta gaidiju
un ka es noprotu pusa no otakieshiem jau vinu redzeja smile.gif
+Quote Post
One winged angel
post Sep 14 2005, 17:50
Post #39

Shishaku

Sitam Andromenu, Gold aucer tešām bija spēle "House of the MOG" Vai ""MOG's house""neatceros. Un Cait sith sēž uz tādas kroplīgas Moogla lelles, un vēl summon Choco mog materia bija, kur Moogle uz chocobo Jāj un ieskrien pretiniekā, ja neskaita to otru paņēmienu.... Filma patiešām rullēja, tikai man likās, ka bija par īsu, kaut kā pietrūka...

--------------------
+Quote Post
jurc
post Sep 14 2005, 17:56
Post #40

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Tjen vai tu tiešām esi tik stulbs vai tikai izliecies? Pāris postus atpakaļ kaarleens uzrakstīja kur viņu var novilkt. http://otaku.lv/index.php?showtopic=1894&v...indpost&p=53163

Pats arī noskatījos. Filma tiešām ir iespaidīga, datorgrafika tiešām laba, cīņas vienkārši izcilas. Kautgan viss jau iepriekšējos postos ir pateikts. Varētu tādas filmas biežāk taisīt smile.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
One winged angel
post Sep 14 2005, 18:03
Post #41

Shishaku

Pareizi JurCHik, tiešām vajag biežāk. Man vēl nav atgājusi tā KRUTUMA sajūta, kas rodas pēc filmas noskatīšanās.. biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Hikaru
post Sep 14 2005, 20:02
Post #42

Tennou

From: Latvia

ohmy.gif Sugoi!!! Sugoi!!!! Beidzot noskatījos !!!!! Vislabākais Mega Super Extra Vienreizēji izcils MEISTARDARBS!!! tongue.gif Sugoi!! Lieku visus 100 balles no 10 !!! Sugoi!!
Tieši tas ko gribēju redzēt. Vecu spēli super video/grafikas kvalitātē !!! Sugoii, Sugoii!! tongue.gif
Lai visu pilnīgi saprastu, ir jāpariet spēle. Story ir vienkārši izcils!!! Šeit katra cīņa arī iztāsta veselu story!! Katra sekunde ir vesela A4 12. šrifta teksta lappuse, kas stāsta izcilu story. Sugoii!!! Katrs pikselis nozīmē veselu jegu!! Katrs specefekts (zobena enerģija, kura paliek gaisā, vicinot zobenu; tās ūdens lāses [vienkārši vienreizējas lāses], par kurām var uzrakstīt veselu filozofisku grāmatu; tie mākoņi un pats Bahamuta izsaukšanas process) ir kā vesels milzīgs notikums/ story!!! Sugoii. tongue.gif
Vienkārši vienreizēji bija skatīties un salīdzināt un atcerēties spēli!!! Visas tās vietas, ainas (Baznīca ar puķēm, tas tur bezgalīgais mežs, tas nepabeigtais ceļš, Cloud samaņas zaudēšana un pagātnes atcerēšanās) ir vienkārši izcili parādītas.
Visa tā SUPER mūzika no spēles. Final Fantasy 7 Fight, Boss Fight ir labākās fight melodijas (u.c mūzika) no visām FF spēlēm!!! Dzirdēt to animē bija vienkārši super!! tongue.gif
Sugii, sugoii!!! Visi čari SUGOI!! tongue.gif Lai zinātu visu čaru character development, arī jaiziet spēle.
Viss kā spēle - tieši tas ko vajag!!! Materia ir!!! Limiti bja vienkjārsi super - ir!!!! Un Summon arī bija!! vienkārsi super. Kas tas bija? laikam kāds Bahamut. Cik FF7 spēlē bija bahamutu? sen biju spēli spēlējis (pirms 8 gadiem). Kādi 3 gabali vismaz bija (Bahamut, Neo Bahamut un Zero Bahamut). Sugoii!!
No sākuma biju domājis, ka būs pašas spēles Story, bet bija turpinājums. Sākumā pēdējos kadrus no spēles parādīja un vēl dažus citus. Bet varēja parādīt arī pilnīgi visu to milzīgo specefektu, kas bija FF7 spēles beigās.
Izbaudīju katru sekundi, katru pikseli un katru skaņas frekvenci. Sugoii!! tongue.gif

Šis ir vislabākais Video materiāls eksistējošais pasaulē!!! Šie ir visizcilākie biti, kuri vispār izveidoti pasaulē!!! Sugoii!! Sugoii! tongue.gif
FF7:Advent children būs jāskatās 3 reizes dienā vairāku gadu garumā!!! biggrin.gif
I'm very EXCITED right now!! biggrin.gif Un tagad visu nakti būšu exctited, nevarēsu pagulēt. laugh.gif
+Quote Post
Sērfijs
post Sep 14 2005, 20:09
Post #43

Shishaku

Labs rakstiņš Hikaru, tas, ka tu runāji par FF7 super grafikā lika man atcerēties, ka nesen redzēju PS3 Tech demo, kurā rādija FF7 pirmos kadrus, moš kāds zin vai tas nozīmē, ka būs FF7 remake`s?

--------------------
+Quote Post
SeriousFanat
post Sep 14 2005, 20:37
Post #44

Heimin
*

From: Rīga, Jelgava

Nu uber-kruti. Filmai 11 no 10 (100 ir jau biku paarspiileeti). Par to backup-u, kur Sepirots "izgaisa". Pirmkaart ir atrodami PS3 FF VII Tech demo, kaut vai gamespot.com, un runa laikam ir par rimeiku. vecajai speelei, kuru atklaati sakot tieshaam nenaaktu par ljaunu nedaudz "uzbuzhinaat". Bet es nebriiniitos ja vinji paraleeli straadaa pie veel kaut kaa. Iespeejams tik ilgi atlika filmas reliizi. Lai pirmkaart, taalaak tiktu ar rimeiku, un (es ceru) pastraadaatu pie veel kaut kaa. Ieveerojiet teiksim filmas beigaas titrus, kur Klauds brauc ar motociklu pa shoseju. Varbuut vinji cep action/rpg (liidziigs GTA SA, tikai uber-aaks).
Jaaredz. NOTEIKTI. TUULINJ!!!

--------------------
For the great justice
+Quote Post
Andromens
post Sep 14 2005, 21:23
Post #45

Between Light and Darkness

From: Latvia - Ventspils

QUOTE(Sephiroth @ Sep 14 2005, 19:09)
Labs rakstiņš Hikaru, tas, ka tu runāji par FF7 super grafikā lika man atcerēties, ka nesen redzēju PS3 Tech demo, kurā rādija FF7 pirmos kadrus, moš kāds zin vai tas nozīmē, ka būs FF7 remake`s?
*

Ar rimeiku ir tā ka priekš FF 7,8.9 tas bija paredzēts uz ps2, bet squaresoft ir milzums lielu apgriezienu projekti tāpēc viņi viņus atliek un pakārto vienu otram, fakts kā tāds ka viņi par to domā vien priecē. Kas atiecās uz to ps3 teh movie, oficiāli tiek sludinās ka tā ir tehnisko iespēju demonstrācija, un pat ja būs remake uz ps3 tad šāds viņs nebūs. Viņi FF7 izmanto tīri simboliski, jo (kā man patīk šito stāstit katru reizi no jauna) FF7 bija pirmā 3D FF sēriajs spēle, FF V sver labi ja 3 MB un arī attiecīgi izskatās ( FF VI kā tāds nav neaks jo tas ir tikai amerikāņu tulkojums priekš FF III), nu tad lūs SQUARESOFT visu laiku turējās kopā ar NINTENDO, bet kad SONY sākda domāt par PS radīšanu SQUARESOFT noslēdza ar viņiems līgumu un tapēč arī tagads PS ir viņu ekskluzīvā platforma, vārdu sako FF 7 kā pirmā 3D FF bija uz jaunās SonyPlaystation platforams, FF 7 bija vienkārši nerēali jaudīgs līdzeklsi ar ko PS guva ātri strauju popularitāti, tāpēč lūk arī viņi tik skaisti parāda savu PS3 jo FF 7 bija visa sākumā.

--------------------
+Quote Post

7 Pages V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:43