![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Nu FF spirits within grafika bija 3d un virāk uz dzīves pusi, bet FF7 AC vairaak kaa 3D Anime
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Varu tikai priekrist tam, ka šis mūviks domāts FF faniem. Man jau patika, īpaši fighti
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
augstaakajaa? nepiekritiishu. joprojaam miimika / motorika izskataas samaakslotas/nedabiskas. taadaa liimenii ir veerts animeet tehniku / backgroundus. ne cilveekus.
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu neesmu jau specs, bet pēc manas skalas augstākajā
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nja, galvenais ka patiik. Vienalga kaadaa liimenii tur datoranimaacija. Man, piemeeram, pat loti labi patika visas taas dinamiskaas, kaut arii nerealaas ciinas. Viss kas vajadziigs, lai aizmirstu lielaakaas dalas amiishu action filmu trulumu. Tas tak ir Final Fantasy, nav nekaada dokumentaalaa filma par narkotiku ietekmi uz cilveeku veseliibu. Fantasy forever!
Imo, ja gribeetu varetu uztasiit reaalus datorgrafikas dabasskatus (kokus, zaali, ect.), bet sheit tas nebija pat tik loti vajadziigs. Square-Enix galvenokaart izlaizh speeles, nevis filmas par cilveeku patiesajaam cieshanaam kaujas laukaa. Taapeec jau ar filmas notikumi vairaak vai mazaak risinaas pasaulee, kas skaidri redzams, ka ir izdomaata un reaali neexistejosha. Interesanti kamdeel buutu jaataisa filmas ideaalaa (taadaa, kuru nevar atshkirt no realitaates) datorgrafikaa par ikdienas suuro dziivi? Lai ietaupiitu uz aktieru reekina..? Nez vai.. -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(xikes @ Sep 26 2005, 14:05) Interesanti kamdeel buutu jaataisa filmas ideaalaa (taadaa, kuru nevar atshkirt no realitaates) datorgrafikaa par ikdienas suuro dziivi? Lai ietaupiitu uz aktieru reekina..? Nez vai.. Nope, vienkārši tieši šajā gadījumā, čari tika sākumā zīmēti anime stilā, pēctam spēlē jau bija kā 3d anime, var teikt. Pirmkaart nevareeja jau samekleet aktierus, kas tik ljoti labi liidzinaatos chariem, otrkaart chari jau bija speelee atteeloti Datorgrafikaa, vajadzeeja tikai vinjus uzlabot un paarveidot, lai labaak izskataas utt. OOoops, pamaniiju, ka tur bija rakstiits IKDIENAS dziivi, oh well... Taadas netaisa datorgrafikaa taapeec ka ir garlaiciigas, vai arii vienkaarshirezhisori ir stulbi utt. PS. ES POSTU NEDZEESIISHU AARAA -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Vispaar jau mans jautaajums bij daleeji retorisks ar nelielu ironijas piedevu, bet nu..
![]() QUOTE(One winged angel @ Sep 26 2005, 18:01) Taadas netaisa datorgrafikaa taapeec ka ir garlaiciigas, vai arii vienkaarshirezhisori ir stulbi utt. Exactly! Man vienkaarshi bish ietracinaaja, kaada (laikam TradeMAAK) doma, ka ideaalai datorgrafikai pilniigi preciizi jaaspeej atteelot shii pasaule. Un arii zemtexta ideja, ka nekas labaaks par realitaati nekaadi nav iespeejams. Pat negribu iedomaaties kaada izskatiitos FF filma ar dziiviem aktieriem. Tak (imo) nemuuzham neviens aktieris nenoteelos tik labi, kaa tiek chari izveidoti datorgrafikaa.. Aktieris tomeer paliek `tikai` cilveeks, bet modelus var groziit kaa gribas un arii likt dariit viniem pilniigi jebko. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(xikes @ Sep 26 2005, 18:03) Exactly! Man vienkaarshi bish ietracinaaja, kaada (laikam TradeMAAK) doma, ka ideaalai datorgrafikai pilniigi preciizi jaaspeej atteelot shii pasaule. Un arii zemtexta ideja, ka nekas labaaks par realitaati nekaadi nav iespeejams. Pat negribu iedomaaties kaada izskatiitos FF filma ar dziiviem aktieriem. Tak (imo) nemuuzham neviens aktieris nenoteelos tik labi, kaa tiek chari izveidoti datorgrafikaa.. Aktieris tomeer paliek `tikai` cilveeks, bet modelus var groziit kaa gribas un arii likt dariit viniem pilniigi jebko. hhuh? kas slikts ja izskataas dabiski? nu _nespeeju_ tajaa saskatiit truukumu. teu ganjauka arii appleseed 2004 movie patika ar visaam taam saraustiitajaam robotiskajaam kustiibaam? dabiska miimika/motorika nenoziimee specefektu truukumu ;P |
xikes |
![]()
|
Neesmu veel kaut kaadu diivainu iemeslu deel Appleseed redzeejis. Peec treileriem spriezot, neaizraus tik loti (ja nu vien kaut kas no story) kaa FFAC.
Var jau arii panaakt, lai dabiski izskataas labi. Bet, tad tas vairs,redz, nav dabiski, jo dabiski viss izskataas ka buutu random briidii nokerts, nepozeejot, nemeeginot briidi, atteelu, kustiibu padariit stiliigu, dinamisku. Nu kaa gan reaali vareetu nofilmeet, piemeeram, Tifas saakuma ciinu? Dabiigumam jau ari, it kaa nav ne vainas, bet ar to jau ir pilna pasaule. Nav jaaskataas filmas, lai izbaudiitu dabiigumu. -------------------- |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Lai vai cik perfekta arī nebūtu tā datorgrafika, tomēr grūti iedvest ar tās palīdziibu "smagumu", shkiet, ka zemes pievilkšnās spēks ir nedaudz izmainiijies
![]() Bet arii es nedomaaju, ka, ja ir savādāk, tad uzreiz jaabūt sliktāk.. -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ha! es arii tagad esmu redzeejusi!!! XDDDDD
Ko lai saka... Patika! Grafika bija labaakaa kaadu jelkad biju redzeejusi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
hrm. atkal laikam mani paarprata. - atkaartoshos veelreiz - dabiskums manaa izpratnee nenoziimee 'nereaalu ciinju/suspense/action truukumu'. kautvaj ilustratiivs piemeers - pieveers uzmaniibu sejaam runaajot / izraadot emocijas. cik dabiski izskataas sejas grimases? var protams teereet rendering laiku veejaa virmojoshu matu gliitai atteeloshanai, un tik un taa skatu bojaa 'stone cold face' ar reti vienkaarshotu miimiku labi ja acu piemiegshanas / mutes kaktinju pacelshanas/nolaishanas liimenii. vairums no pashreiz esoshaas ziimeetaas klasiskaas animes emociju vizualizaacijaa nezkaapeec liekas daudz labaakas. slikti atteelotu kjermenja motoriku gan gruutaak aprakstiit. vismaz manaa gadiijumaa tas vairaak ir sajuutu liimenii - "vai spiezhas aciis [tm]" ;>. nez kaapeec rodas iespaids - ka ar pozu tipa action (gari leecieni / sastingshana kaadaas pozaas / utml) tiek meegjinaats noveerst uzmaniibu no detaljaam, kuras vismaz ar pashreizeejiem liidzekljiem gruutaak adekvaati atteelot. manaas aciis pie pashreizeejiem tempiem tieshi cilveeku atteeloshanaa CG veel ir gadus 5-10 no nepiecieshamaa liimenja. varbuut taapeec no liidz shim iznaakushajiem datoranimeetiem showiem vairaak patiik kompoziiti - piem. animaacijaa ziimeeti personaazhi/rendereeta apkaartne/tehnika/efekti (wonderful days/ghost in the shell/sentou yousei yukikaze utml.), vai filmaas - cilveeki/aktieri && CG-izeeti specefekti u.tml.
|
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
Piedodiet, ka iejaucos, bet ļoti ceru, ka šodien varēšu izlikt tracker.live.lv Final Fantasy VII Advent Children Bonus DVD, kur ir:
-LAST ORDER Final Fantasy VII - anime, kas atstāsta Nibelheimas notikumus, darbību pirms spēles (droši vien sen jau esat dabūjuši DVDripus ![]() -Special Edition - 20 min gara filmiņa, kas tika pirmoreiz rādīta filmu festivālā Monreālā un Venēcijā, -Distance (Making): kā tika veidots Final Fantasy: Advent Children, -Trailers: paši labi zināt ![]() -Bonus Track - 11 pavisam īsi bonus klipiņi, kas netika izmantoti pašas filmas veidošanā Lai tiktu pie šī Bonus diska, es gaidīju aptuveni 10 dienas... Bija problēmas ar seederiem. Man tas Bonus disks būs *.iso formātā, bet vai pirms izlikšanas trakerī man vajadzētu to atarhivēt un ielikt kā *.vob failus vai arī atstāt oriģinālajā *.iso formātā? P.S. Ja kādam ir ko piedāvāt, tad tas var pieteikties uploadera amatam augstākminētajā trakerī. Varbūt pārvērst to par Latvijas anime trakeri? ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
Sado |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(Church @ Sep 27 2005, 16:56) slikti atteelotu kjermenja motoriku gan gruutaak aprakstiit. vismaz manaa gadiijumaa tas vairaak ir sajuutu liimenii - "vai spiezhas aciis [tm]" ;>. nez kaapeec rodas iespaids - ka ar pozu tipa action (gari leecieni / sastingshana kaadaas pozaas / utml) tiek meegjinaats noveerst uzmaniibu no detaljaam, kuras vismaz ar pashreizeejiem liidzekljiem gruutaak adekvaati atteelot. manaas aciis pie pashreizeejiem tempiem tieshi cilveeku atteeloshanaa CG veel ir gadus 5-10 no nepiecieshamaa liimenja. varbuut taapeec no liidz shim iznaakushajiem datoranimeetiem showiem vairaak patiik kompoziiti - piem. animaacijaa ziimeeti personaazhi/rendereeta apkaartne/tehnika/efekti (wonderful days/ghost in the shell/sentou yousei yukikaze utml.), vai filmaas - cilveeki/aktieri && CG-izeeti specefekti u.tml. Tikai neliela piebilde par motoriku ieksh AC - vispaar jau ir iemesls, kaadeelj titros bija sadalja ' kustiibu aktieri'. Kustiibu modeleeshana gluzhi datoram uzticeeta tomeer nebija... |
Dzy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 20-September 05 From: Bauska <=> Rīga ![]() |
YAY!
![]() ![]() -------------------- Jaunība ir trūkums, kas ar katru dienu iet mazumā
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:54 |