IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

7 Pages V « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Final Fantasy Advent Children VII, vienkarsi ...!!
Chufanzo
post Oct 1 2005, 10:11
Post #76

Danshaku

Group: Chuunin
From: Riga...

Es ar redzeeju saucamo FF advent children. Grafika bija gan labaaka, gan sliktaaka par citaam redzeetajaam animeem, bet tas neliedza papriecaaties par naakotni. Tas ir, ka naakotnee buus tikai shaada liimenja animes...
P.S. Es labaak noskatos kaadu papildus animes seeriku nevis ilgi un gari diskuteeju par tehniskiem siikumiem, jo es uzskatu, ka taa ir effektiivaaka laika izmantoshana smile.gif

--------------------
Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tjen
post Oct 10 2005, 08:47
Post #77

Danshaku

From: Riga

Shaubos ka tu kautkur atradisi labaku grafiku neka ffac(final fantasy advent childen)... dry.gif Un vinjai viss bija perfekti iznemot tikai tas ka sepirotam nedeva izlaist kadu no saviem limitiem sad.gif .... (nu bet tas ir tikai manas domas)
+Quote Post
Dero
post Oct 10 2005, 12:10
Post #78

Shishaku

QUOTE(Tjen @ Oct 10 2005, 07:47)
Shaubos ka tu kautkur atradisi labaku grafiku neka ffac(final fantasy advent childen)...  dry.gif Un vinjai viss bija perfekti iznemot tikai tas ka sepirotam nedeva izlaist kadu no saviem limitiem sad.gif .... (nu bet tas ir tikai manas domas)
*

vienīgais, ko es pamanīju ka nelielu kļūdu bija sākumā dažiem personāžiem bija tādas tizlas kustības.
+Quote Post
Tjen
post Oct 10 2005, 16:52
Post #79

Danshaku

Vienalga...(bet man likas viss normali ar tam kutibam)... bet shito sqiare-enix makslas darbu vel ilgi neviens neparspes!!! Tikai varbut pashi square-enixsieshi biggrin.gif
+Quote Post
Ghoul
post Oct 10 2005, 17:00
Post #80

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

well, ljoti labas CG filmas taisa Blizzard, vinji vareetu paarspeet, bet vinjiem nav nepiecieshamiibas to dariit biggrin.gif
Nu par kustiibaam piekriitu Dero, tieshaam bija vietas, kur taas izskatiijaas nereaali, bet ja CG filma izskatiitos uz 100% reaali, vairs nebuutu lielas patika to skatiities, tik pat labi varu iet un skatiities kaadu aktier kino...... wink.gif
+Quote Post
zenofex
post Oct 10 2005, 17:50
Post #81

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

Cik ielūrēju filmas sākumā, ne FF spēļu zinātājam ir grūti iebraukt tajā sarežģītajā pasaulē, vismaz sākumā ir nesaprotamas un svešas informācijas jūra, kas tiek pasniegta tā it kā tas būtu kaut kas pašsaprotams.

Bet grafika tiešām ir ļoti reāla, kaut gan vēl joprojām atšķirama no filmas.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Dero
post Oct 10 2005, 18:16
Post #82

Shishaku

QUOTE(zenofex @ Oct 10 2005, 16:50)
Cik ielūrēju filmas sākumā, ne FF spēļu zinātājam ir grūti iebraukt tajā sarežģītajā pasaulē, vismaz sākumā ir nesaprotamas un svešas informācijas jūra, kas tiek pasniegta tā it kā tas būtu kaut kas pašsaprotams.

Bet grafika tiešām ir ļoti reāla, kaut gan vēl joprojām atšķirama no filmas.
*

Jā, bet tas to padarīja tik skatāmu, jo nebija nekādu garo dialogu, kas atrūž skatītājus pēc 1.reizes.

Par manu pieredzi ar FFVII:AC:
Pirms noskatīšanās domāju:''nu labi, kad būs laiks noskatīšos.''
kad noskatījos biju satriekts par visām tām cīņam, kuras bija tik nereālas un tomēr ļoti labi izveidotas. Vienīgi pēdējā cīņa ar Sephirothu bija tāda nesevišķi.
+Quote Post
archaxyz
post Oct 11 2005, 10:53
Post #83

Jinushi
**

From: Latvija=>Rīga=>Darbs

Vienīgi pēdējā cīņa ar Sephirothu bija tāda nesevišķi.
*

[/quote]

Man tieši likās ka pēdējā cīņa bija vislabākā un vēl piedevām tas limits beigās tongue.gif~~
+Quote Post
Tjen
post Oct 11 2005, 17:41
Post #84

Danshaku

Blizzard...humphhh....shaubos vai blizardieshi teretoes tik daudz lai sataisitu kadu 3danime... tongue.gif
Un ja pat vinji sataisitu ... tas nebutu tik izplatits... smile.gif
Un vel kas...Es sapratu to ka square-enixsieshi gandriz atraidija blizardieshus kad vinji ierads tokio game parade... smile.gif
Pec ta var saprast tikai to ka starp vinjiem ir ''naidinsh'' smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
+Quote Post
Ghoul
post Oct 12 2005, 08:46
Post #85

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(archaxyz @ Oct 11 2005, 10:53)

Man tieši likās ka pēdējā cīņa bija vislabākā un vēl piedevām tas limits beigās tongue.gif~~
*

peedeejaa cinja, bija forsha liidz paraadiijass Sephiroth, vnk ciinja notika tumsaa un dazreiz neko nevareeja saskatiit, un chari pilniigi lidoja un no akrobaatikas iipashi daudz nebija. tik un taa ciinja bija superiiga. Njaa limits rulleeja. Man forshaakaa liekas ciinja mezaa......

QUOTE(Tjen @ Oct 11 2005, 17:41)
Blizzard...humphhh....shaubos vai blizardieshi teretoes tik daudz lai sataisitu kadu 3danime... tongue.gif
Un ja pat vinji sataisitu ... tas nebutu tik izplatits... smile.gif
Un vel kas...Es sapratu to ka square-enixsieshi gandriz atraidija blizardieshus kad vinji ierads tokio game parade... smile.gif
Pec ta var saprast tikai to ka starp vinjiem ir ''naidinsh'' smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
*

Nu jaa, sakot, ka vinjiem tas nav nepiecieshams es domaaju, ka vinji neteereetos.
Shaubos, ka tas nebuutu tik izplatiits, Blizzard ir tikpat populaars kaa Square.
Nu jaa naids laikam pastaav, tip konkurenti.....
+Quote Post
One winged angel
post Oct 12 2005, 11:31
Post #86

Shishaku

QUOTE(S.U.D @ Oct 12 2005, 08:46)
peedeejaa cinja, bija forsha liidz paraadiijass Sephiroth, vnk ciinja notika tumsaa un dazreiz neko nevareeja saskatiit, un chari pilniigi lidoja un no akrobaatikas iipashi daudz nebija. tik un taa ciinja bija superiiga. Njaa limits rulleeja. Man forshaakaa liekas ciinja mezaa......

Nav ko skatiities uz taadiem tumshiem monitoriem... Man viss peedeejajaa ciinjaa bija saskataams un tas viss vienkaarshi rulllzzz, vieniigi gaidiiju ko iespaidiigaaku, Sephiroth paaraak aatri tika uzvareets sad.gif

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
Tjen
post Oct 12 2005, 13:36
Post #87

Danshaku

Ja man ari liekas ka nau ko skatities tumshajos ekranos S.U.D. mosh tu dabuji sliktu dvd ripu vai vel kautkas....
Bet tas par to sepirotu One winged angel... pilnigi piekritu (man liekas ka sepirots nedeva pilnu klapi(vispaz vareja kadu no saviem limitiem izlaist))!!!! smile.gif
+Quote Post
archaxyz
post Oct 12 2005, 13:46
Post #88

Jinushi
**

From: Latvija=>Rīga=>Darbs

QUOTE(Tjen @ Oct 12 2005, 13:36)
(man liekas ka sepirots nedeva pilnu klapi(vispaz vareja kadu no saviem limitiem izlaist))!!!!  smile.gif
*

Tas točna limitu vajadzēja. Citādi nevarēja just to cik sephiroth spēlē bija jaudīgs.
+Quote Post
Kikyou
post Jan 14 2006, 00:02
Post #89

Kami-sama

Tā... Šodien beidzot izgāju FF7, un jau kādu laiku man stāvēja AC novilkts. Kaut gan pāris mēnešus pirms spēlēšanas biju jau redzējusi (žēl, dažas vietas sev nospoiloju ar to), neko daudz vairs neatcerējos un toreiz vēl arī neko daudz nesapratu - TĀPĒEEEC, izdomāju - jānoskatās vēlreiz.

Fani filmā var saskatīt daudz vairāk nekā cilvēki, kas nav spēlējuši (un izgājuši)... Visas tās neskaitāmās stundas, kas ieliktas spēlējot... Tik tālu bija spēlētājs iebraucis stāstā... Skatoties AC vislaik ir tāda "Esmu mājās!" sajūta. ^_^
Un tad vēl grafika - viss izskatās daudz labāk...

Fizikas likumi gan filmā bija galīgi pazuduši, bet tam tā jābūt. Grūti iedomāties citādāk - kas jums varbūt labāk gribētos vienu monstru laukuma vidū un trīs charus, kas pēc kārtas uzbrūk? XD
Un monstrs, protams, pacietīgi gaida, kamēr viņu sagriež gabalos... XDDD

Nav to tik viegli iztēloties, kā pareizi vajadzētu būt.

Kas vēl... Reno un Rude dabūja smieklīgās daļas filmā. XD

Ā un, vai tad Rufus vienmēr bija blonds? o.o

Katrā ziņā - forši, forši! ^_^ Ja man cipars jādod, tad es nezinu...
Stāsta ziņā jau it kā nekas ļoti sevišķs nebija (Kadaj's bija kaitionšs. -.- Bet tad jau atkal, spēlē tie tumšie cilvēciņi, kas vilkās apkārt un vislaik par reeeeuuuniioooon murmulēja arī bija. XD)... Protams nedrīkst jau aizmirst to, ka filma bija tikai 2h gara, un būtu pagrūti kaut ko tik labu stāsta ziņā, cik spēle, iestūķēt tik īsā laiciņā.

Bet ja to apvieno ar grafiku un visu to prieku skatoties un atceroties spēli, sanāk apaļš 10. ^_^

P.S. Sephirots jau vispār nekad nebija īpaši spēcīgs savā cilvēka formā, tā kā laikam sakarība ir. o_O
+Quote Post
SeriousFanat
post Jan 16 2006, 11:19
Post #90

Heimin
*

From: Rīga, Jelgava

QUOTE(Kikyou @ Jan 14 2006, 00:02)

Ā un, vai tad Rufus vienmēr bija blonds? o.o

*

Nu nez. Speeli neesmu speeleejis, bet manupraat geostigmeetie visi palika blondi (ja ne sirmi)...

--------------------
For the great justice
+Quote Post

7 Pages V « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 13:53