IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

7 Pages V « < 5 6 7  
Reply to this topicStart new topic
> Final Fantasy Advent Children VII, vienkarsi ...!!
Sado
post Jan 18 2006, 09:49
Post #91

Heimin
*

Group: Chuunin

Nu nez. Speeli neesmu speeleejis, bet manupraat geostigmeetie visi palika blondi (ja ne sirmi)...
Nu ne tachu. Sirmi bija tikai tie triis, kas shaa vai taa gluzhi cilveeki nebija.

Un jaa, Rufus bija visai gashmatainsimage
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Mungo
post Jan 26 2006, 14:24
Post #92

Heimin
*

Neredzu par ko jūsmot. Skatīties var, bet visnotaļ garlaicīgi. Arī grafika, lai cik efektīga, tomēr varēja būt pārliecinošāka (arī mani kaitināja kustību nedabiskums, lai ko citi teiktu). Savulaik, šķiet, FF VIII grafika likās lieliska. Diemžēl jāsaka, ka Advent Children grafiskais izpildījums nav neko labāks, bet pagājuši jau vairāki gadi.
+Quote Post
Righorn
post Jan 26 2006, 15:29
Post #93

Danshaku

From: Pie kompja

esmu 100% ka shii ieguus 2005 gada labaakaas animaacijas balvu(ja jau nav ieguvusi)
+Quote Post
Kikyou
post Jan 26 2006, 21:48
Post #94

Kami-sama

QUOTE(Mungo @ Jan 26 2006, 13:24)
Savulaik, šķiet, FF VIII grafika likās lieliska. Diemžēl jāsaka, ka Advent Children grafiskais izpildījums nav neko labāks, bet pagājuši jau vairāki gadi.
*

Nezinu, man liekās, ka FF8 grafika bija krietni vien sliktāka... o.ō FF8 izskatās daudz nedabīgāk. It sevišķi krāsas - baigi košas... Un daudz citi sīkumi.

Bet ehh, ko ta' es vispār saprotu.
+Quote Post
baseboalbatboy
post Jun 13 2006, 16:41
Post #95

Hakushaku

Beidzot noskatiijos ...anglju valodaa ar lavieshu subtitriem smile.gif es zinaaju ka FF:AC buus cits story bet nezinaaju ka buus tik labs...akshons saakumaa divreiz vai triisreiz pa vidu un beigaas(nu...visur)Riktiigi laba pa taisnio iekljuva manaa top 5 sarakstaa... rolleyes.gif

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
Apofiss
post Jun 14 2006, 09:42
Post #96

Jinushi
**

AC jau paspēju noskatīties pirms laba laiciņa... komentāri? ..vienkārši izcili!!! Nezinu kādēļ daži piesienas pie animācijas un vēl pie kaut kā ? dry.gif

Kas bij baudāmākais? Oh ^^ ..aktierspēle (sejas mīmikas, acu skatieni, vaidi anime garā - cīņas, agonijas un prieka laikā), owww! sulīgi cīņas skati @.@ un protams, labs turpinājums FF7 sērījai (um.. 2 gadi pēc FF7, ja nemaldos.. un Dirge of Cerebus vēl pēc gada) ..kā arī mūzika un skaņaaaasss!!! ..kaunies ja tavā plauktiņā vēl nav FF7:AC OST XD

Ohhww, baseboalbatboy.. kur tu izrāvi LV subtitrus??? huh.gif
+Quote Post
baseboalbatboy
post Jun 15 2006, 19:17
Post #97

Hakushaku

Ah.Aiznjeemos no pazinjas(apakalj nedoshu) vinjam bija 2Disc Edition Disks Pret kopeeshanu aizsargaats bet gan jau kko izdomaashu lai nokopeetu kautvai ar rokaam vilkshu aaraa..

QUOTE(Mungo @ Jan 26 2006, 11:24)
Neredzu par ko jūsmot. Skatīties var, bet visnotaļ garlaicīgi. Arī grafika, lai cik efektīga, tomēr varēja būt pārliecinošāka (arī mani kaitināja kustību nedabiskums, lai ko citi teiktu). Savulaik, šķiet, FF VIII grafika likās lieliska. Diemžēl jāsaka, ka Advent Children grafiskais izpildījums nav neko labāks, bet pagājuši jau vairāki gadi.
*

Juusmot ir par ko !!! FF:VII speeli esi speeleejis ?Un paraadi citu un LABAAKU datorgrafikas filmu par sho! FF:VIII grafigai fispaar sejas waibstu nebija un eenas arii ne ...takaa...

This post has been edited by baseboalbatboy: Jun 15 2006, 19:37

--------------------
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
One winged angel
post Jun 15 2006, 20:21
Post #98

Shishaku

Ehh, dazhiem liekas garlaiciiga, jo vinji neko no sizheta nejeedz, tur jaabuut ciitiigi speeleejusham speeli un intereseejoshamies par to. Juu, man FF7: AC muzons arii nereaali patiik, vairums jau bija taas pashas melodijas un dziesmas kas speelee, vieniigi AC versijas, bet baaaiiigi labaas, vnk kaifoju biggrin.gif bija arii origjinaali protams.... Labaakas datorgrafikas filmas par FF7: AC droshi vien nav, ar to vareetu vieniigi veel sacensties Final Fantasy: Spirits Within, bet varbuut man vienkaarshi taa liekas, jo to gan es redzeeju tiiik shausmiigi sen, ka pat anime un vispaar japanese stuff tik ljoti nebiju pieveersies.... un par to FF8 un Advent Children grafikas liidziibu, tur es nepiekriitu, varbuut, varbuut kautkas ir biku, bet FF8 FMV grafika shausmiigi atpaliek no AC grafikas un vispaar izpildiijuma, kustiibaam. btw man LOZ tieshaam briizham atgaadinaaja Zellu no FF8 wink.gif Jociigi, ne? bet tikai atgaadinaaja

eee, par FF7:AC OST, man laikam ir jaakaunaas sad.gif Manaa plauktinjaa tieshaam vinja nav... sad.gif BUTS, man vinjsh ir nokachaats un staav vnk kompii uz cietaa tongue.gif

This post has been edited by One winged angel: Jun 15 2006, 20:25

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
baseboalbatboy
post Jun 15 2006, 20:31
Post #99

Hakushaku

Muuzika tieshaam laba koponeejis ir tas pats cilveeks kas vissaam Final Fantasy speeleem

--------------------

IPB Image
+Quote Post
bladez
post Jun 15 2006, 22:15
Post #100

Danshaku

From: City of Townsville

QUOTE(Apofiss @ Jun 14 2006, 08:42)
Ohhww, baseboalbatboy.. kur tu izrāvi LV subtitrus???  huh.gif
*

Heh. Es arī noskatījos ar Latviešu subiem. Nokačāju no outlaw torrentu trakera.

QUOTE(One winged angel @ Jun 15 2006, 19:21)
Ehh, dazhiem liekas garlaiciiga, jo vinji neko no sizheta nejeedz, tur jaabuut ciitiigi speeleejusham speeli un intereseejoshamies par to.  Juu, man FF7: AC muzons arii nereaali patiik, vairums jau bija taas pashas melodijas un dziesmas kas speelee, vieniigi AC versijas, bet baaaiiigi labaas, vnk kaifoju biggrin.gif bija arii origjinaali protams.... Labaakas datorgrafikas filmas par FF7: AC droshi vien nav, ar to vareetu vieniigi veel sacensties Final Fantasy: Spirits Within, bet varbuut man vienkaarshi taa liekas, jo to gan es redzeeju tiiik shausmiigi sen, ka pat anime un vispaar japanese stuff tik ljoti nebiju pieveersies....   un par to FF8 un Advent Children grafikas liidziibu, tur es nepiekriitu, varbuut, varbuut kautkas ir biku, bet FF8 FMV grafika shausmiigi atpaliek no AC grafikas un vispaar izpildiijuma, kustiibaam. btw man LOZ tieshaam briizham atgaadinaaja Zellu no FF8  wink.gif  Jociigi, ne? bet tikai atgaadinaaja
*

Piem. es spēli nēesmu spēlējis, bet sižetu izprotu tīri labi. Vispār es FF:AC noskatījos 2 reizes. Pirmo reizi pirms iesaistīšanās animē, un tagad. Neticēsiet, bet likās, ka skatos 2 dažādas filams. Bet tagad jautājums. Vai FF: SW ir vispār jelkāda saistība ar pārējām FF daļām??? Cik nopratu, tur tika runāts par Gaiu (lifestram AC).

This post has been edited by bladez: Jun 15 2006, 22:19
+Quote Post
One winged angel
post Jun 15 2006, 22:43
Post #101

Shishaku

Tas pilniibaa neizskataas peec Final Fantasy, bet tas ir Final Fantasy. Hmm par saistiibu, saistiiba starp FF: SW un FF speeleem ir taada Pati kaa katram FF, katrai daljai ir savs sizhets, savi varonji un vispaar SAVA PASAULE, un viss kas pasaulee ir un taas pasaules ir tik dazhaadas, vieniigais kas taas saista ir taadas FF fiicas kaa summoni, Moogli, Chocobo(der piemineet arii dzeku vaardaa CID biggrin.gif arii Biggs un Wedge, bet tie mazaak, CID paraadaas visur tongue.gif ) tieshi taapeec FF7: AC nav vienkaarshi Final Fantasy: Advent Children, bet FF7, jo tas ir FF7 turpinaajums, nevis kaadas citas daljas turpinaajums. Jaa bet FF: SW es shaadas FF fiichas neredzeeju, taapeec laikam tikai nosaukums liecina, ka tas ir Final Fantasy

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
bladez
post Jun 15 2006, 23:47
Post #102

Danshaku

QUOTE(One winged angel @ Jun 15 2006, 21:43)
Tas pilniibaa neizskataas peec Final Fantasy, bet tas ir Final Fantasy. Hmm par saistiibu, saistiiba starp FF: SW un FF speeleem ir taada Pati kaa katram FF, katrai daljai ir savs sizhets, savi varonji un vispaar SAVA PASAULE, un viss kas pasaulee ir un taas pasaules ir tik dazhaadas, vieniigais kas taas saista ir taadas FF fiicas kaa summoni, Moogli, Chocobo(der piemineet arii dzeku vaardaa CID biggrin.gif arii Biggs un Wedge, bet tie mazaak, CID paraadaas visur tongue.gif ) tieshi taapeec FF7: AC nav vienkaarshi Final Fantasy: Advent Children, bet FF7, jo tas ir FF7 turpinaajums, nevis kaadas citas daljas turpinaajums. Jaa bet FF: SW es shaadas FF fiichas neredzeeju, taapeec laikam tikai nosaukums liecina, ka tas ir Final Fantasy
*

Vispār FF:AC daudzas FF fīčas nebija, bet FF:SW itkā ir FF, jo taisija arī Square Enix, kam ir visas tiesības uz visu Final Fantasy. Datorgrafika arī itkā ir, bet sižets bija diezgan "doomīgs" (grupiņa kareivju un monstri).
+Quote Post
Apofiss
post Jun 16 2006, 15:07
Post #103

Jinushi
**

QUOTE(baseboalbatboy)
Ah.Aiznjeemos no pazinjas(apakalj nedoshu) vinjam bija 2Disc Edition Disks Pret kopeeshanu aizsargaats bet gan jau kko izdomaashu lai nokopeetu kautvai ar rokaam vilkshu aaraa..

lol nedod labāk ar atpakaļ! biggrin.gif ...pats gan arī gan vilku no torrentiem, bet beigās nenoturējos un tomēēēērrrr nopirku 2disc special edition (tam līdzi nācā arī 2cd soundtrackssssss wheeeeee!! ^^)

UN njā, katrs FF ir ar savu stāstu, bet pamatā tas pats konceptstikai izņemot FFX un X-2 ...vienīgais tiešais turpinājums ja nemaldos.. kā arī Fabula Nova Crystallis projektsss! ..it kā apvienots zem viena projekta, bet divi dažādi stāsti/spēles (FFXIII un FFXIII verus... un vēl trēšais..) < kurus tjipa sastīs tie īpašie kristāli <.<

@One winged angel.. oooowwwww @.@ tas ir izcils gabals!!! tik dramatisks un nenormāli foršs skanējumsssss!! /ja tik man būtu vairāk Watu tumbām lol <.<

Ohwwmm.. vajadzētu izveidot vienu topiku par Advent Children "kas kur kad kāpēc?" ...ehw pieleca ka Clouds ir piegādātājs (un viņam pieder neliela piegādes firmiņa lol) tikai pēc otrās noskatīšanaaaaasssss, protams ar ENG subtitrieeem XD

+Quote Post
bladez
post Jul 14 2006, 16:16
Post #104

Danshaku

Tagad sapratu!!!! Final Fantasy VII un FF VIII atšķirās no pārējām FF ar to, ka tās vienīgās ir veidotas Sci-Fi vidē, nevis Fantasy, kā tas ir ar pārējām. Un ne visām FF ir sava pasaule. Piem. FFXII norisinās Ivalicā. Turpat kur FFTA un FFT.

Bet man neizprotams paliek viens. Kāpēc visās FF ir čars vārdā Cid??? Kautgan katrureizi kautkas cits (kareivis, karalis u.t.t), viņš VIENMĒR parādās.

P.S. Pašlaik esmu nenormāli aizrāvies ar FF IX.
+Quote Post

7 Pages V « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:31