IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V « < 6 7 8 9 10 > »   
Closed TopicStart new topic
> Tusinjsh, 15.,16. Oktobrii ~
Tador
post Sep 9 2005, 22:33
Post #106

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

ak jaa, aizmirsu te ieposteeties, ka man shaada ideja liekas SUPER! ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shinobi-sama
post Sep 9 2005, 22:36
Post #107

Lost in own dreams

Group: Chuunin
From: Jelgava

QUOTE(Roze @ Sep 7 2005, 16:34)
bet ja nopietni uz šo pasākumu piesaku dalību..
*

QUOTE(Roze @ Sep 7 2005, 23:09)
Nu tiem kuriem slinkums vai cita veida transporta problēmas varu teorētiski paņemt savā drandoļetā (Unit-01) smile.gif
*

Raadaaas, ja es buuushu tad nmoteikti izmantoshu viemiiliigo benkji Roze's Unit-01, kaa nekaa "Dai-fan desu".

Khmmm nu es vareetu atstiept "Azumi2 DVD-R" respektiivi atspeeleejamu uz jebkuras dvd-player ieriices kaa dvd filmu. Veel vareetu uzorganizeet Densha Otoko luureeshanas pasaakumu, lai gan viss seriaals ir 11 epizodes reiz videeji 46-48 min katra. Pastaav arii iespeeja "Kenshin OVA Betrayal DVD-R", arii griezhamu ieksh jebkuru dvd media player.

Raadaas daudz hentai fanu novaaksies. Nee nu var jau pakjert arii kaadu gaamuci liidzi happy.gif.

Runaajot tiiiri praktiski, tad ietacimi obligaati buutu "90w RRR" jo savaadaak bauda buus nozagta, es varu droshi apgalvot, ka uz to gaidaamo baru 30w speeks buus izlikshanaas, ka varees adatu dzirdeet kriitam.

Mok vareetu open-Onsen uzmeikot un tad viens no pasaakumiem buutu "Onna no Nozoki"(Peeping) happy.gif, lai gan mans neizmanto iespeeju meereceeties.

Hmm, alkoholiskaa piesknaja, manupraat, tikai un vieniigi kaitees pasaakumam, protama lieta piegaazties kaa maarkam ir katra pasha liidzsvara izjuutas ietvaros, bet, ja tur apkaart vazaasies duljkainas fasaades, kuras otraa riitaa vaidees par pohaam, tad tas viss nebuus nekas vairaak kaa kaada tiiinju bezmoraaliska pielieshanaas ar sevaardu "slapjo yugistu atceres pasaakums", un lozungi par Elfen Lied krutiibu, kaaa ariii tieleeshanaas, ka tiek skatiiits Bleach, buus tikai vaarga atruna, kabataas burzot "yugio kaaartis" (Gomen dailjaas shiis kartona kalodas tureetaajas).

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post Sep 9 2005, 23:40
Post #108

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

Paaris domas: ja jau cilveeki piedaavaa kaarus (kaarleens IIRC?) ta imho nevaidzeetu buut probleemaam ar transporteeshanu un no otaku bara dereetu atrast kaadu ar vismaz 90W tumbaam && pastuuzi. runaajot par playback devaisu .. no vienas puses laptjaps ar dvd draivu i ok, no otras puses standarta keisam var pieraut klaat dvd burnekli (kas parasti labaak lasa leetos dvd matrachu burneejumus par parasto dvd draivu). Par skatiishanos .. ja jau pub skatiishanaas, projektors imho i gandriiz vieniigaa izveele. pat pie 21" nau komfortabli skatiities > 3 cilveekiem. viss bars .. tad likt subu fontsize pa pusi screena, shelj? ;>
+Quote Post
Melnais_Vilks
post Sep 10 2005, 00:00
Post #109

Heimin
*

godiigi sakot domaaju ka ar 90nieceem tumbaam tur buus pa traku! manu praat pieiktu ar 50nieceem un padomju laiku pastuuzi:D
+Quote Post
Shinobi-sama
post Sep 10 2005, 10:09
Post #110

Lost in own dreams

Naivais - Tu domaa ka 50w uz 90db patiikami skan? Labaak lai ir 90w bet ir 60db un bauda daudz lielaaka.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post Sep 10 2005, 12:31
Post #111

sewer rat

From: latvia / riga

QUOTE(Melnais_Vilks @ Sep 9 2005, 23:00)
godiigi sakot domaaju ka ar 90nieceem tumbaam tur buus pa traku! manu praat pieiktu ar 50nieceem un padomju laiku pastuuzi:D
*

subjektiivi dazhiem gabaliem man ir pamaz 90niechu blakus vietai kur es seezhu mazaa istabaa dziivoklii. kur nu kaadaa lielaakaa telpaa ;>
+Quote Post
alt
post Sep 10 2005, 12:59
Post #112

Hakushaku

Group: NERV
From: Oddworld

Mees arii BRAUCAM!!!!!
Njemiet muuus liiidz!!!!!!!!!!

alt & Iori Yagami
biggrin.gif

kas ir Yumei jaasaka?

--------------------
"nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
IPB Image
http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif
+Quote Post
pinksakura
post Sep 10 2005, 17:12
Post #113

Hentai-chan

From: :D

piedāvāta programa liekas ļooooti interesanata tas nozīmē es arī braukšu...... kas te kam jāsaka?

--------------------
Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger
[He does.]
Neo: ...and you give me my phone call.
+Quote Post
kaarleens
post Sep 10 2005, 18:06
Post #114

Hentai

Taaks man galvenaa probleema vareetu buutu taada ka es vareetu buut aiztriekts elee rataa komandeejumaa, savaadaak ar aparatuuras transporteeshanu nekaadas probleemas. Btw Shinobi, ja es braukshu no Jelgavas tevi ar jau noteikti paraushu liidz, bet nu Rozem jau arii ir ar ko vest.
Nu galvenais cerams ka mani neaizsuutiis uz Latgali x_x lai gan baumas esmu dzirdeejis ka taa vareetu notikties dry.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
TradeMAAK
post Sep 10 2005, 23:38
Post #115

Samurai

Group: weirdo

A kas tās par spēlēm, ko jūs tur spēlēsiet? Tādas uz televizõra vai monitõra, vai tādas kā Riču Raču vai Monopols? Es pirmo reizi dzirdu par tādiem "go" un "Yumi"
+Quote Post
lastguru
post Sep 11 2005, 01:09
Post #116

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(TradeMAAK @ Sep 10 2005, 23:38)
A kas tās par spēlēm, ko jūs tur spēlēsiet? Tādas uz televizõra vai monitõra, vai tādas kā Riču Raču vai Monopols? Es pirmo reizi dzirdu par tādiem "go" un "Yumi"

man savukaart nav ne mazaakas nojausmas kas ir richu-rachu... smile.gif dzirdeets ir, bet kas tas ir...

Go tu gan vareetu (bet tad atkal... nekad tu neesi bijis spiidoshs informaacijas mekleetaajs... mad.gif ...) guglaa pamekleet, vai shajaa forumaa (Games -> Go) - tur ir viss izskaidrots. faktiski taa ir sena kjiinieshu galda speele. Yume savukaart ir unikaala superintelektuaala kaarshu speele. Par shiis speeles noteikumiem es varu teikt tikai sho (fraaze beidzas).

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
ShinChan
post Sep 11 2005, 10:55
Post #117

ultrafilozofs

From: durdom

šoreiz neko nesolīšu, ja nu atkal netieku, bet gribētos, jau ļoti

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
pinksakura
post Sep 11 2005, 11:14
Post #118

Hentai-chan

QUOTE(lastguru @ Sep 10 2005, 23:09)
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 10 2005, 23:38)

man savukaart nav ne mazaakas nojausmas kas ir richu-rachu... smile.gif dzirdeets ir, bet kas tas ir...

Go tu gan vareetu (bet tad atkal... nekad tu neesi bijis spiidoshs informaacijas mekleetaajs... mad.gif ...) guglaa pamekleet, vai shajaa forumaa (Games -> Go) - tur ir viss izskaidrots. faktiski taa ir sena kjiinieshu galda speele. Yume savukaart ir unikaala superintelektuaala kaarshu speele. Par shiis speeles noteikumiem es varu teikt tikai sho (fraaze beidzas).
*

atkal tā spēle...pēdējo reizi neko nesapratu un izstājos...būs vēlrez jāmēģina.. cool.gif ha ka var nezinat kas ir riču-raču...vajdzēs paņemt līdzi...parādīt..

--------------------
Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger
[He does.]
+Quote Post
Winry
post Sep 11 2005, 11:39
Post #119

Shishaku

Panjem gan.....buus saprotama speele vismaz biggrin.gif ...
Un es varbuut buushu....veel neesmu drosha!!! tongue.gif

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
+Quote Post
pinksakura
post Sep 11 2005, 12:28
Post #120

Hentai-chan

QUOTE(Winry @ Sep 11 2005, 09:39)
Panjem gan.....buus saprotama speele vismaz biggrin.gif ...
Un es varbuut buushu....veel neesmu drosha!!! tongue.gif
*

varu panjemt arī monapolu...latviešu valodā...

--------------------
[He does.]
+Quote Post

33 Pages V « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 04:31