![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
ak jaa, aizmirsu te ieposteeties, ka man shaada ideja liekas SUPER!
![]() ![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Roze @ Sep 7 2005, 16:34) QUOTE(Roze @ Sep 7 2005, 23:09) Nu tiem kuriem slinkums vai cita veida transporta problēmas varu teorētiski paņemt savā drandoļetā (Unit-01) ![]() Raadaaas, ja es buuushu tad nmoteikti izmantoshu viemiiliigo benkji Roze's Unit-01, kaa nekaa "Dai-fan desu". Khmmm nu es vareetu atstiept "Azumi2 DVD-R" respektiivi atspeeleejamu uz jebkuras dvd-player ieriices kaa dvd filmu. Veel vareetu uzorganizeet Densha Otoko luureeshanas pasaakumu, lai gan viss seriaals ir 11 epizodes reiz videeji 46-48 min katra. Pastaav arii iespeeja "Kenshin OVA Betrayal DVD-R", arii griezhamu ieksh jebkuru dvd media player. Raadaas daudz hentai fanu novaaksies. Nee nu var jau pakjert arii kaadu gaamuci liidzi ![]() Runaajot tiiiri praktiski, tad ietacimi obligaati buutu "90w RRR" jo savaadaak bauda buus nozagta, es varu droshi apgalvot, ka uz to gaidaamo baru 30w speeks buus izlikshanaas, ka varees adatu dzirdeet kriitam. Mok vareetu open-Onsen uzmeikot un tad viens no pasaakumiem buutu "Onna no Nozoki"(Peeping) ![]() Hmm, alkoholiskaa piesknaja, manupraat, tikai un vieniigi kaitees pasaakumam, protama lieta piegaazties kaa maarkam ir katra pasha liidzsvara izjuutas ietvaros, bet, ja tur apkaart vazaasies duljkainas fasaades, kuras otraa riitaa vaidees par pohaam, tad tas viss nebuus nekas vairaak kaa kaada tiiinju bezmoraaliska pielieshanaas ar sevaardu "slapjo yugistu atceres pasaakums", un lozungi par Elfen Lied krutiibu, kaaa ariii tieleeshanaas, ka tiek skatiiits Bleach, buus tikai vaarga atruna, kabataas burzot "yugio kaaartis" (Gomen dailjaas shiis kartona kalodas tureetaajas). -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Paaris domas: ja jau cilveeki piedaavaa kaarus (kaarleens IIRC?) ta imho nevaidzeetu buut probleemaam ar transporteeshanu un no otaku bara dereetu atrast kaadu ar vismaz 90W tumbaam && pastuuzi. runaajot par playback devaisu .. no vienas puses laptjaps ar dvd draivu i ok, no otras puses standarta keisam var pieraut klaat dvd burnekli (kas parasti labaak lasa leetos dvd matrachu burneejumus par parasto dvd draivu). Par skatiishanos .. ja jau pub skatiishanaas, projektors imho i gandriiz vieniigaa izveele. pat pie 21" nau komfortabli skatiities > 3 cilveekiem. viss bars .. tad likt subu fontsize pa pusi screena, shelj? ;>
|
Melnais_Vilks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 25-August 05 ![]() |
godiigi sakot domaaju ka ar 90nieceem tumbaam tur buus pa traku! manu praat pieiktu ar 50nieceem un padomju laiku pastuuzi:D
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Naivais - Tu domaa ka 50w uz 90db patiikami skan? Labaak lai ir 90w bet ir 60db un bauda daudz lielaaka.
-------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Melnais_Vilks @ Sep 9 2005, 23:00) godiigi sakot domaaju ka ar 90nieceem tumbaam tur buus pa traku! manu praat pieiktu ar 50nieceem un padomju laiku pastuuzi:D subjektiivi dazhiem gabaliem man ir pamaz 90niechu blakus vietai kur es seezhu mazaa istabaa dziivoklii. kur nu kaadaa lielaakaa telpaa ;> |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Mees arii BRAUCAM!!!!!
Njemiet muuus liiidz!!!!!!!!!! alt & Iori Yagami ![]() kas ir Yumei jaasaka? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
piedāvāta programa liekas ļooooti interesanata tas nozīmē es arī braukšu...... kas te kam jāsaka?
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Taaks man galvenaa probleema vareetu buutu taada ka es vareetu buut aiztriekts elee rataa komandeejumaa, savaadaak ar aparatuuras transporteeshanu nekaadas probleemas. Btw Shinobi, ja es braukshu no Jelgavas tevi ar jau noteikti paraushu liidz, bet nu Rozem jau arii ir ar ko vest.
Nu galvenais cerams ka mani neaizsuutiis uz Latgali x_x lai gan baumas esmu dzirdeejis ka taa vareetu notikties ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
A kas tās par spēlēm, ko jūs tur spēlēsiet? Tādas uz televizõra vai monitõra, vai tādas kā Riču Raču vai Monopols? Es pirmo reizi dzirdu par tādiem "go" un "Yumi"
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 10 2005, 23:38) A kas tās par spēlēm, ko jūs tur spēlēsiet? Tādas uz televizõra vai monitõra, vai tādas kā Riču Raču vai Monopols? Es pirmo reizi dzirdu par tādiem "go" un "Yumi" man savukaart nav ne mazaakas nojausmas kas ir richu-rachu... ![]() Go tu gan vareetu (bet tad atkal... nekad tu neesi bijis spiidoshs informaacijas mekleetaajs... ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
šoreiz neko nesolīšu, ja nu atkal netieku, bet gribētos, jau ļoti
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(lastguru @ Sep 10 2005, 23:09) QUOTE(TradeMAAK @ Sep 10 2005, 23:38) A kas tās par spēlēm, ko jūs tur spēlēsiet? Tādas uz televizõra vai monitõra, vai tādas kā Riču Raču vai Monopols? Es pirmo reizi dzirdu par tādiem "go" un "Yumi" man savukaart nav ne mazaakas nojausmas kas ir richu-rachu... ![]() Go tu gan vareetu (bet tad atkal... nekad tu neesi bijis spiidoshs informaacijas mekleetaajs... ![]() atkal tā spēle...pēdējo reizi neko nesapratu un izstājos...būs vēlrez jāmēģina.. ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Panjem gan.....buus saprotama speele vismaz
![]() Un es varbuut buushu....veel neesmu drosha!!! ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
pinksakura |
![]()
|
QUOTE(Winry @ Sep 11 2005, 09:39) varu panjemt arī monapolu...latviešu valodā... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:31 |