![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Sep 11 2005, 11:28) ![]() Hehe man ļoti patik kaartis speleet!!! ja kas........ ![]() QUOTE(Faplo @ Sep 11 2005, 16:39) no 12 liidz 37 =DDDDDDDDDDDDD ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
man ir ideja: vai mums nevajag tur aicinaat kaa special guest muusu laikam pirmo banned personu - aivvv? varbuut paluugsim vinja draugus no no urnas (nekaadi nevaru pareizi uzraxtiit to kjurjbijkjurjni...) muus iepziistinaat ir to aivu... interesanti tachu redzeet sho personu dziivee... ko sakat?
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(lastguru @ Sep 11 2005, 22:23) man ir ideja: vai mums nevajag tur aicinaat kaa special guest muusu laikam pirmo banned personu - aivvv? varbuut paluugsim vinja draugus no no urnas (nekaadi nevaru pareizi uzraxtiit to kjurjbijkjurjni...) muus iepziistinaat ir to aivu... interesanti tachu redzeet sho personu dziivee... ko sakat? well var jau, var jau, bet esmu vinju redzeejis, tiesa gan vinjsh bija kko sadzeeries un bija diezgan sakariigs, bet kaa jau vienmeer idjods ![]() ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
QUOTE(lastguru @ Sep 11 2005, 21:23) man ir ideja: vai mums nevajag tur aicinaat kaa special guest muusu laikam pirmo banned personu - aivvv? varbuut paluugsim vinja draugus no no urnas (nekaadi nevaru pareizi uzraxtiit to kjurjbijkjurjni...) muus iepziistinaat ir to aivu... interesanti tachu redzeet sho personu dziivee... ko sakat? Varu piedāvāt starpnieka pakalpojumus šajā ziņā, jo šis indivīds ir visai labi pazīstams. ![]() Bet ja viņš atbrauks, tad esiet gatavi uzklausīt ilgus monologus par to, kāpēc otaku un anime nekam neder. |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Sep 11 2005, 22:26) QUOTE(lastguru @ Sep 11 2005, 22:23) man ir ideja: vai mums nevajag tur aicinaat kaa special guest muusu laikam pirmo banned personu - aivvv? varbuut paluugsim vinja draugus no no urnas (nekaadi nevaru pareizi uzraxtiit to kjurjbijkjurjni...) muus iepziistinaat ir to aivu... interesanti tachu redzeet sho personu dziivee... ko sakat? well var jau, var jau, bet esmu vinju redzeejis, tiesa gan vinjsh bija kko sadzeeries un bija diezgan sakariigs, bet kaa jau vienmeer idjods ![]() ![]() neaizmirstiet noteikti ierasties tradeMARK nevis kaa pedeejo reiz neierasteis ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 11 2005, 22:31) Bet ja viņš atbrauks, tad esiet gatavi uzklausīt ilgus monologus par to, kāpēc otaku un anime nekam neder. paldies, uz to es arii ceru. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
|
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
K, vēl pāris draugus panemšu.
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(TradeMAAK @ Sep 11 2005, 21:43) Khem, es gribētu šajā brīdī ieminēties, ka šis pasākums lielākoties domāts otaku publikai un ja kāds otaks atved uz pasakumu kādu savu draugu, ta šim otakam ir jābūt spējīgam par šo cilveku galvot un viņu kontrolēt/pieskatīt. Es pat teiktu tā - ja draugi nav anime cienītaji, tad es tomēr lūgtu atturēties viņu uzaicināšanas. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nekaa nebija... Sis pasakums ir otaku only
![]() Edit - Tieshi taa aigarius. ~BN~ -------------------- ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Es pat teiktu tā - ja draugi nav anime cienītaji, tad es tomēr lūgtu atturēties viņu uzaicināšanas. Es neesmu nekāds dižais anime fanāts, taču uzturos otaku forumā. Ko tad darīt? Pie kuras grupas man būs piederēt? Parastie "We don't need those fuckers" cilvēciņi, vai arī anime "tāds tādu atrod" fanātiķi? -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(lastguru @ Sep 11 2005, 22:23) man ir ideja: vai mums nevajag tur aicinaat kaa special guest muusu laikam pirmo banned personu - aivvv? varbuut paluugsim vinja draugus no no urnas (nekaadi nevaru pareizi uzraxtiit to kjurjbijkjurjni...) muus iepziistinaat ir to aivu... interesanti tachu redzeet sho personu dziivee... ko sakat? amizanta doma :> man jau dikti interesē, vai viņš arī dzīvē TĀ uzvedās. un vai dzīvē ar runā, "Š" vietā izmantojot "SS", "Ķ" vietā "KK"un tā tālāk :> vārdsakot, iesmiet būtu par ko.. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Sep 11 2005, 23:11) QUOTE Es pat teiktu tā - ja draugi nav anime cienītaji, tad es tomēr lūgtu atturēties viņu uzaicināšanas. Es neesmu nekāds dižais anime fanāts, taču uzturos otaku forumā. Ko tad darīt? Pie kuras grupas man būs piederēt? Parastie "We don't need those fuckers" cilvēciņi, vai arī anime "tāds tādu atrod" fanātiķi? no malas threadu vuareejot, radaas iespaids, ka bij domaats - "neaicinaat izteiktus anime niideejus / kas citiem saspoilos gariigo". nevis ka jaabuut 100%/autentiskam/asdf/dadadd otaku ar attieciigu notariaali apstiprinaatu otaku sertifikaatu 3jos rakstiskos eksemplaaros un ar firmas apaljo ziimogu. ;> |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
![]() ![]() ![]() nee nu man vienk nav ko teikt esmu autaa ![]() ![]() ![]() neviens gan manneko nezinnoja bet pats uzodu (jo baumas par banossanu ir tikai dalleejas ![]() nevaru veel simt punkti pateikt ka buussu latvijaa bet ja buussu tad buus jaabrauc arii pie jums domaaju kopaa ar soirvakt (vinnss ir ssajaa forumaa ![]() un btw es neesmu anime niideejs mani apmelo ![]() ![]() ![]() es esmu fma un motopeles no marsa fans ![]() ![]() aa unj visiem kam ir probleemas ar vecaakiem iesaku sso pasaakumu defineet ar intelektuaalu anime pasaakumu un lielu uzsvaru likt uz paargaajienu profesionaalas trenneres pavadiibaa (klintis var nepiemineet ) un nav pat buutiski vai tas notiks via nee jo vecaakiem tas vareetu buut labaakais pasaakuma sakidrojums vai arii protams tradicionaalo aizbildinaajumu ka es braucu ciemos pie draudzenes vai drauga ![]() gribu piemineet ka es gan lietoju alkaholiskos dzeerienus taccu esmu serptificeets litrabola speeleetaajs un kontroleeju gan savu uzvediibu gan pokemonus jebkaadaa ssiis visnotall intelektuaalaas speeles momentaa ![]() jaa un izskatos es peec elvisa ...labi joks ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Par Game Masteru es varu galvot, ja kas. Un pats uzskatu, ka vinsh pietiekami labi iederas otaku baraa.
-------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 14:51 |