![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Hehē! Newsflash! Es arī iespējams būšu(kaut gan mani laikam tur neviens negrib redzēt
![]() -------------------- Geeks rock!
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
es savaa depresiivajaa buutiibaa arii tuseeju kurbijkurnee (btikai un vieniigi briivdabas lomu speelju sadaljaa). nezinu cik depresiivs esmu es (piu esmu un pat ljoti) bet nu peec manis viena nevajag spierst.. veel arii sigfa tur meedza tuseet.. piu, atkal labs piemeers.... aaa, vo lija tur ir regjistreejusies!
-------------------- Because i can!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(ETM @ Sep 12 2005, 17:57) es savaa depresiivajaa buutiibaa arii tuseeju kurbijkurnee (btikai un vieniigi briivdabas lomu speelju sadaljaa). nezinu cik depresiivs esmu es (piu esmu un pat ljoti) bet nu peec manis viena nevajag spierst.. veel arii sigfa tur meedza tuseet.. piu, atkal labs piemeers.... aaa, vo lija tur ir regjistreejusies! well pats jushiro tur ir labi paziistams, es ar tur esmu tik mazak izlienu no dzelmes, tur ir daudz no otaku!!!!! mees sastaadam sakariigo kbkurnes dalju ( yeah right ) !!!!!!!! ![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Sep 12 2005, 17:05) well pats jushiro tur ir labi paziistams, es ar tur esmu tik mazak izlienu no dzelmes, tur ir daudz no otaku!!!!! mees sastaadam sakariigo kbkurnes dalju ( yeah right ) !!!!!!!! ![]() ![]() khem, khem. offtopic. Edit: Diskusija par to kurš ir vai nav kubikurnē (lai kas tas arī būtu vai nebūtu) ir tas ko es domāju kā offtopiku šajā tēmā. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es nesaprotu, kapeec jautaajumu, par to, kursh driiksteetu naakt uz tusu un kuram to dariit nebuutu veelams, sauc par offtopiku?
Un vai tik cieniijamais aizraadiitaajs pats neuzskaaka sho teemu? -------------------- Because i can!
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Es jau neteicu, ka kāds nedrīkst nākt, vienkārši pieredze
![]() ![]() -------------------- Geeks rock!
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
netaisiet oftopiku, ja nu kas es skalji pazinjoju ;P
LastGuru brauks arii ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
liekas, ka es vareetu atnest uz tusu, Angel Sanctuary un FF : Advent Children, ja kaads veelas skatiities protams.
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
emm..shis izklausaas baismiig wilinoshi.... ja uzrejz war pieteikties par paartikas konwerteetaaju (juus neticeesiet,bet man diiikti patiik nodarboties ar eestgatawoshanu), tad warbuut..es labpraat pieteiktos kaa potenciaals tusa daliibniex...nja.. pagajdaam jaw weel nez,bet shkjiet,ka wareetu.gribeetos...
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
ETM |
![]()
|
tas bija domaats kaa?? tipa ja tev neljaus gatavot, tu nepiedaliisies? nu es varu diezgan droshi apgalvot, ka liela dalja neliegs smoreet vinju vietaa (es pats ljausu pilniigi droshi, kas zina, tas saprot).
-------------------- Because i can!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
man ir tads maz mazitins jautajums vai uz so pasakumu var ierasties ari es?
vai ari mani jabut kadam rekomendacijam no otakiesu vidus ? ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Pag, tu biji tas dzeks toreiz ar ETM un Sigfu ja?
Un protams, Domaaju ka Chibi par tevi galvos XD QUOTE emm..shis izklausaas baismiig wilinoshi.... ja uzrejz war pieteikties par paartikas konwerteetaaju (juus neticeesiet,bet man diiikti patiik nodarboties ar eestgatawoshanu), tad warbuut.. Lmao, piekriitu ETM, domaaju ka tev so nodarbi neviens neaizliegs. ~BN~ -------------------- ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Visp aivvv ideja ka to, lai cik ljoti tas neatbilstu patiesiibai, bet VAR un man liekas ka arii vajag kaa jauku miilju pasaakumu........ Ljoti oficiaalu un izgliitojoshu! Me is gonna use this.
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:59 |