![]() |
![]() ![]() |
![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
es būšu,ja man neaizliegs(kam vajag,sapratīs,vēl joprojām pūšos<biki>).
tas ir,es būšu 99% ![]() par to 1 vēl šaubos,jo Shaisuke my love,vēl naf atbildējusi par vienīgo ietekmējošo faktoru ![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
he,he,he... cik skatos tad šitais pasākums draud pārvērsties par - otaku - kurbijkurniešu satikšanos un abpusēju aplūkošanu!!!!
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(not_alone @ Sep 13 2005, 21:15) es būšu,ja man neaizliegs(kam vajag,sapratīs,vēl joprojām pūšos<biki>). tas ir,es būšu 99% ![]() par to 1 vēl šaubos,jo Shaisuke my love,vēl naf atbildējusi par vienīgo ietekmējošo faktoru ![]() Saul, tev jaabuut... Un neuztraucies, gljuks nebuus.... Par laimi ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Sep 14 2005, 13:39) QUOTE(Lija @ Sep 14 2005, 10:25) he,he,he... cik skatos tad šitais pasākums draud pārvērsties par - otaku - kurbijkurniešu satikšanos un abpusēju aplūkošanu!!!! ![]() katik nebeidzas arsavstarpeeju izreeķinaašanaos ![]() Esi bez bēdu, viņiem nav izredžu 1kaart kurbeļu ir mazāk kā otakiešu (konkrētajā burziņā) 2kaart vidusmēra kurbeļa vecums ir puse no vidusmēra otakieša vecuma 3kaart kurbeļiem patīk runāt/solīt, bet nepatīk darīt/izpildīt 4kārt kurbeļi būs bruņojušies ar burvju nūjiņām , kurpretī Tadoram un vēl dažam labam būs kārtīgs cērtamais. Biedri, uzvara ir ar mums. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 14 2005, 14:09) QUOTE(EliminatoR @ Sep 14 2005, 13:39) QUOTE(Lija @ Sep 14 2005, 10:25) he,he,he... cik skatos tad šitais pasākums draud pārvērsties par - otaku - kurbijkurniešu satikšanos un abpusēju aplūkošanu!!!! ![]() katik nebeidzas arsavstarpeeju izreeķinaašanaos ![]() Esi bez bēdu, viņiem nav izredžu 1kaart kurbeļu ir mazāk kā otakiešu (konkrētajā burziņā) 2kaart vidusmēra kurbeļa vecums ir puse no vidusmēra otakieša vecuma 3kaart kurbeļiem patīk runāt/solīt, bet nepatīk darīt/izpildīt 4kārt kurbeļi būs bruņojušies ar burvju nūjiņām , kurpretī Tadoram un vēl dažam labam būs kārtīgs cērtamais. Biedri, uzvara ir ar mums. guys, guys... mieru, tikai, mieru!! kā teica kāds... lets make love, not war!! p.s. viņiem tiešām būs burvju nūjiņas??? gribu redzēt!!! ![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Sep 14 2005, 13:39) QUOTE(Lija @ Sep 14 2005, 10:25) he,he,he... cik skatos tad šitais pasākums draud pārvērsties par - otaku - kurbijkurniešu satikšanos un abpusēju aplūkošanu!!!! ![]() katik nebeidzas arsavstarpeeju izreeķinaašanaos ![]() šito var viegli atrisināt - paņem x pārstāvjus no abam pusēm, ieliek pirtī, nelaiž ārā, kamēr visi nav nonākuši pie vienotas nostājas apskatāmajā jautājumā ![]() līdzīgi var izdarīt ar spameriem/fleimeriem un moderātoriem ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
QUOTE ok than,tad es būsu 100% ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(aigarius @ Sep 14 2005, 14:38) QUOTE(EliminatoR @ Sep 14 2005, 13:39) QUOTE(Lija @ Sep 14 2005, 10:25) he,he,he... cik skatos tad šitais pasākums draud pārvērsties par - otaku - kurbijkurniešu satikšanos un abpusēju aplūkošanu!!!! ![]() katik nebeidzas arsavstarpeeju izreeķinaašanaos ![]() šito var viegli atrisināt - paņem x pārstāvjus no abam pusēm, ieliek pirtī, nelaiž ārā, kamēr visi nav nonākuši pie vienotas nostājas apskatāmajā jautājumā ![]() līdzīgi var izdarīt ar spameriem/fleimeriem un moderātoriem ![]() un pie vienotas nostājas gan jau, ka nonāks ![]() ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Mazs ieteikums paskuma autorei, pati vai ar backup brigādi ar pm apzini jau puslīdz apzinātos 100% tusētājus un publicē listi savādāk kaut kā tizli manuprāt ka katrs atsevīšķi pa trīs lāgi pasaka ka būs. Thats all.
-------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Paldies par ieteikumu.
Ludzu tie cilveki kas zin ka noteikti buus/varbuut buus atsuutiit man PM. Paaldieees ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es arii gribeetu, bet mana muteriite nelaizj
![]() ![]() ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
ko es varu teikt es būšu....neavaru sagaidīt..yay!
![]() ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Sep 12 2005, 17:50) Es vienmēr priecājos tevi redzēt. ![]() QUOTE(sipps @ Sep 13 2005, 14:12) man ir tads maz mazitins jautajums vai uz so pasakumu var ierasties ari es? vai ari mani jabut kadam rekomendacijam no otakiesu vidus ? ![]() Ja es nebraucu, tad tu arī ne, ha! Pazīstu es tevi ar tavu love uz mazām anime meitenēm! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Eh, oranžais džeks ir tikai atruna...
![]() ![]() Liekas, ka savāksies arī Tekken aktīvistu bariņš, ceru. Tāpēc, ja kāds domā vai vēl braukt, tad jums ir perfekts iemeslis, proti Tekken!!! -------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:13 |