IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> Tusinjsh, 15.,16. Oktobrii ~
ShinChan
post Sep 17 2005, 17:32
Post #196

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

Smaga diskriminācija pret alq lietotājiem. Piekrītu, ka salagām zem 18 vajadzētu aprobežoties ar viena aliņa pļumpēšanu, bet īsteniem vīriem un sievām kam ir tā turēšana nevajadzētu liegt aknas bojāšanu arī ar kreftīgākām mantām. Protams, pirmo, kas sāk stutēt sienas vai vemstīties vajag sasiet un iemest karcerī lai atžirgst un nekrīt citiem uz nerviem, taču domāju, ka katrs pats zin cik var atļauties dzert, lai nekļūtu smieklīgs citiem un nožēlojams pats sev. Visādi citādi neredzu iemeslu, kāpēc kāds nobriedis prāts nevarētu atļauties sev iejaukt mazu kokcīti un vakara gaitā izsūkt vienu, divus vai ja situācija prasa pat veselus trīs tādus? Tad jau nākamais solis būs aizliegt visus kaņepju preperātus, ecstasy, vecos labos amfetamīnus un haluciogēnus. Kā es bez savām sēnēm iztikšu, ko?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Noriass Gato
post Sep 17 2005, 17:40
Post #197

Jinushi
**

Nu re, un solījās būt patīkams anime fanu tusiņš bet sanāks atkal kārtējā pieļurbāšanās... Cik uz tādām nav būts... gribētos ko savādāku...

Un nebūt tā 18+ robeža nenosaka, kas var un kas nevar, tīņi redzot vecākos, arī aizrausies, savukārt dažam arī 36os nepietiks prāta nenodzerties ja apkārt kompānija ar to pašu nodarbojas...

--------------------
Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu?
Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā.

"As long as stars continue to be born, war wil not end.
The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness.
...but along with death... there is always hope and rebirth..."
+Quote Post
ShinChan
post Sep 17 2005, 17:58
Post #198

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Noriass Gato @ Sep 17 2005, 16:40)
Nu re, un solījās būt patīkams anime fanu tusiņš bet sanāks atkal kārtējā pieļurbāšanās... Cik uz tādām nav būts... gribētos ko savādāku...

Un nebūt tā 18+ robeža nenosaka, kas var un kas nevar, tīņi redzot vecākos, arī aizrausies, savukārt dažam arī 36os nepietiks prāta nenodzerties ja apkārt kompānija ar to pašu nodarbojas...
*

Un kāpēc uzreiz jāiet galējībās? Kāds ir teicis, ka būs nodzeršanās un vārtīšanās paša izdalījumos un vēmekļos? Vai tiešām otaku.lv publiku vērtējam tik zemu? Varbūt kādam kompleksi, sasprindzinājums, un kautrība nedaudz pagaist pēc viena aliņa izmešanas, varbūt kādam ir bijusi smaga darba nedēļa un viņš vēlas pačupoties gan anime, gan paziņu, gan arī neliela daudzuma alq. klātbūtnē, varbūt kādam alkohola lietošana automātiski nenozīmē pamošanos otrā rītā un neatcerēšanos, kas noticis pa nakti? Kāpēc jāiet galējībās, ko? Es varu piedalīties un tusēt gan ar, gan bez alkohola, taču neredzu iemeslu, kamdēļ tik strikti vajadzētu piemērot aizliegumu.

P.s. Bet izlemiet ir atļauts alkohols mērenās devās, vai nav. Skaidrībai jābūt jebkurā gadījumā, lai vēlāk nav pārpratumu.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
sipps
post Sep 17 2005, 18:04
Post #199

Unregistered

Taa cilveeki....

Tusinjaa alkoholam nee, ja kaadam ir pretenzijas, griezties pie manis, vieta ir iireeta, un sen zinaams fakts ka daudzi paliek stulbi, kad kaut ko iedzer, ja tusinjaa buus alkahols es to cilveeku sitiishu, nopietni...

ja kaadam nezjeeliigi slaapts panjem sev vienu pudeli alu, nopietni, nekaada nodzershanaas tur nenotiks...

nu taka tusejat jus ne pirmo reizi tongue.gif ir tacu apzinat lielakie aizliekto vielu lietotaji un cilveki kuriem vienmer kads grakitis jaiemet tad tiem ari var boret smadzenes par to " ka tas ir slikti un ta nevajadzetu darit u.t.t.u.t.j.p.
+Quote Post
+Chibi+
post Sep 17 2005, 18:27
Post #200

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

I have a gift of forsight. Alkoholam "nē", un Sigfa jau nebrauc....

--------------------
IPB Image
+Quote Post
GunMetaL
post Sep 17 2005, 18:27
Post #201

hentai lion

From: ZAFt headquarters

vai te iet runa par sigfu?? tongue.gif
+Quote Post
Dero
post Sep 17 2005, 18:31
Post #202

Shishaku

nevajag laist totālos alkaanus & tos, kas ir 100% pret alkoholu, tad paliks tie, kuri saprot, ka piedzeties nav smuki un pavadīs labi laiku, nevis kausoties alkaanu murgos vai anti-alkaanu aizspriedumos.
+Quote Post
Sigfa
post Sep 17 2005, 18:39
Post #203

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

haha, chibi, braukshu jau laikam gan, pa ja alkaholam piegrieziis skaabekli, bet es tieshaam neredzu iemeslu aizliegt aklaholu, kaa jau ShinChan izteicaas, nebrauksim otraa graavii.
+Quote Post
GunMetaL
post Sep 17 2005, 18:40
Post #204

hentai lion

From: ZAFt headquarters

tas buutu smagi klausiities ko runaa alkaši jo taas parasti ir baigaas dziives gudriibas...
+Quote Post
Dzonis
post Sep 17 2005, 18:48
Post #205

Shishaku

te jau ieziet paarmeeriibaas (shis apgalvojums te jau laikam tika mineets). Nu nebrauks tur neviens paarliet seju. zem 18 graadi aizliegti, bet virs jau vajadzeetu maaceet sevi kontroleet, un ne jau katrs, kas paredzeejis ko lietot, njems n x .7 traukus. Taa kaa shaubos vai tur buus pievemti kakti, paarsistas galvas un pierunaatas ausis ar alkaholaa ieguutaam atklaasmeem. Dazji jau nakts tusos bija, alko tur lietoja, bet kkaa neatceros ka kaada skade tiktu nodariita, taa kaa nez vai buutu taads tracis jaataisa

--------------------
+Quote Post
Isabel Carmin fon Edelhain
post Sep 17 2005, 18:49
Post #206

Satsujin

From: Somewhere over the rainbow

Sorry te visi tik runā ta itkā pagājušo reiz būtu bijusi baigākā izdzdzeršanās. Jau sākumā bij teikts ka nav vēlams tas draņķis un punkts. Ja kads tomēr mēģinās plani klasies (itsevišķī attiecas uz jauniņajiem).

Sigfa ir Sigfa nu lai dar ko grib.

--------------------
+Quote Post
Sigfa
post Sep 17 2005, 18:51
Post #207

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

un pietam, kas ir pirts bez auksta alinja... tas tomeer pieder pie lietas, pa letinju modei smile.gif
+Quote Post
jurc
post Sep 17 2005, 18:58
Post #208

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Varbūt varat nosaukt otaku cilvēkus kas arī tā dara - piekožas, novemjas un stāsta apkārtējiem savas gudrības? Šķiet ka otaku sabiedrība nav tāda. Nevajag skatīt piemēru no vecākiem/draugiem utt.. Domāju ka alkoholu pilnībā nevajadzētu aizliegt, bet ierobežot gan varētu - teiksim ne vairāk par pāris aliņiem.
Jo ir tāda lieta - ne jau visiem patīk spiegt, skraidīt apkārt un spēlēt tās spēles. Daži brauc vienkārši dēļ tā lai redzētu pārējos otakiešus purnā un tad kautkur kādā klusā stūrī pasēdēt, paposīt animi, parunāt par jaunākām epām, padalīties ar stuff utt... Rēķinieties ar to ka ir dažāda vecuma grupa - attiecīgi viena grupa klaigās apkārt un spēles spēlēs, citi atkal būs ieurbušies kāda animē, citi kautkur spēlēs GO. Es piemēram nevaru iedomāties Rozi, kaarleenu, Church, Shinobi-samu un vēl dažus vienā barā ar tīnēm aizrautīgi spēlējot spēles =)

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Dero
post Sep 17 2005, 19:06
Post #209

Shishaku

cik te skatos lielaako ties otakieshi ir saakot no 90.gada taapec arii ir shaadas teemas aizliegt vai ierobezot alkoholu. neviens tachu negrib atbildeet par apkodushos beernu un vest to atpumpeet.
+Quote Post
lastguru
post Sep 17 2005, 19:11
Post #210

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

piekriitu Jurchikam, sevi arii nevaru iedomaaties speeleejot visaas taas tiinju speeles.

kopsavilkums:
Sigfam - jaa,
Spamam - nee,
alkoholam - ierobezhots liidz absoluutam minimumam, kontrolees alt, OK? Domaajams ka dazhi nevarees izdziivot dienu bez pudeles alus, vai kaa stipraaka (neliegsim jau Rozem vinja miiljaako dzeerienu). Kameer nav pieraadiits preteejais uzskataam ka otaku nav taada publika kas piedzersies liidz peliiteem.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post

33 Pages V « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 21:53