![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
beidzot, sakariigs verdikts. to es varu pienjemt.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
taa kaa es nebuushu - uz to vien alko pateerinjsh samazinaasies vismaz 2 x ;>
|
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Alkoholam, nē! Bet fakts kā tāds ka latviešiem alus līdz 5 litriem tiek uzskatīts par atspirdzinošu dzērienu.
-------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(lastguru @ Sep 17 2005, 18:11) kopsavilkums: Sigfam - jaa, Spamam - nee, alkoholam - ierobezhots liidz absoluutam minimumam, kontrolees alt. Tieshi taa, un man ir aizdomas ka so liekam pirmajaa postaa lai zin visi. ~BN~ -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Shumins @ Sep 17 2005, 19:32) buus jums dieeta, he hee ![]() njemot veeraa ka lielaako dalju jaunieshu nezinu, daudz jauninjo, taa teikt, es nezinu kaa kuram ir ar alkoholu, to vajag ierobezjot.. es tieshaam neveelos bojaat sev pasaakumu aukleejot jaunieshus, kas tomeer atljaujaas dzert to ko vinjiem nevajadzeetu.. kaa teicu ieprieksh, driikst panjemt mazliet sev.. bet ne vairaak... Otaku pasaakumi tomeer izceljas ar to ka alkahola ir maz, zjeel ka kubijkurnieshiem taa vareetu nebuut, nezinu. buusim toleranti, pasaakums ir domaats lai kopistiski visi atpuustos un labi pavadiitu laiku, alkahols tur neiederaas... alkahola teema sleegta.... ja kas sakaams tad privaati /alt -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Someone wise once told me: alus-šķidrā maize. Vai arī "Beer, that's what's for dinner!"
Anyway. Kopsavilkums ir ļoti labs, taču es tāpat nesaprotu to "alkašu" daļu. Come on, es ne reizi neemsu redzējusi, ka otaku pasākumā kāds izdzert tik daudz, ka "piekožas, novemjas un stāsta apkārtējiem savas gudrības". Izņemot to gudrību daļu, ko mēs jebkurā gadījumā stāstam, piem., pat te. Un visa tā nievājošā attieksme pret tiem, kas lieto alkoholu, ir, all in all, manās acīs, tīri liekulīga. Lielākā daļa cilvēku apzinās mēru, tādēļ nevajag uzreiz visus tos, kas izdzert, pieraxtīt idiotu saraxtā. Tie, kas grib, lai dzer,that's what i think. Mani, piemēram, ļoti uzjautrina piedzēries Sigfa. Un man lieliska izklaide ir viņa vērošana. So tagad man visa jautrība tiek liegta.. Noooo..... Heh heh. </rambling> Eh. Un tagad es brīnos, ko es te pēkšni kļuvu tāda alus aizstāve?! ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Chibi, tu liec man izskatiities peec tieshi taada, kas piedzeraas un tad vaartaas savaa sulaa.
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Tusinjaa alkoholam nee, ja kaadam ir pretenzijas, griezties pie manis, vieta ir iireeta, un sen zinaams fakts ka daudzi paliek stulbi, kad kaut ko iedzer, ja tusinjaa buus alkahols es to cilveeku sitiishu, nopietni... Geeeee... tad jau tikpat labi varēja viss forums kolektīvi iet uz operu. Labi pavadīta laika sajūtas koeficients vienāds... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Viss, pietiek. ja shii diskusija turpinaasies nodzeesiishu labi daudz spama no shii topika. pasaakuma organizeetaaja jau pateica savu vaardu, taalaak diskusijas par alko lietoshanu ir liekas.
UPD. retoriskais jautaajums (tas noziimee ka nevajam man te atbildeet): kaada vaina operai? This post has been edited by lastguru: Sep 17 2005, 22:20 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(lastguru @ Sep 17 2005, 21:14) Es gribeeju jautaat tieshi to pashu XD ~BN~ -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nu velns, nokaveeju vissvariigaako teemu. taa tachu nevar. vienkaarshi sleedz teemu neuzklausot visu ieintereseeto personu viedokli.
Cik sapratu, par alkohola teemu nerunaajam, bet alus nav alkohols, taa ir skjidraa maize, tapeec es gribeeju piedaavaat tiem kas domaa kaut ko sev konsuumeejamu njemt tomeer liidzi (es nojaushu kas tie buus) pakonsulteeties arii ar mani (PM rullee) un es uznjemshos saskanjot to visu ar kontroleejoshajaam instanceem. -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vai es drīkstu piedalīties, jau sen vēlos ar jums visiem iepazīties, tikai mani moka jautājums kā es jūs pazīšu. Dzīvoju 20 minūšu brauciena attālumā no Origo. Ziepniekkalnā. Nevienu otakieti, tā šķiet nepazīstu. Uz norises laiku man būs 15 gadi.
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2005, 21:58) Vai es drīkstu piedalīties, jau sen vēlos ar jums visiem iepazīties, tikai mani moka jautājums kā es jūs pazīšu. Dzīvoju 20 minūšu brauciena attālumā no Origo. Ziepniekkalnā. Nevienu otakieti, tā šķiet nepazīstu. Uz norises laiku man būs 15 gadi. kaa vienmeer. kaa parasti. pa lielaakai daljai pirms pasaaciena vismaz dalja tautas kopistiski savaacas kaut kur (kaut vai origo pulkstens ;>), par ko ieprieksh iepostee pasaaciena threadaa. jebkuram gadiijumam nemaisa pieseivot paaris mobiilo numurus no shajaa pashaa forumaa esosha threada. vismaz riikotaajiem. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Piedodiet par nezināšanu, kas ir threads?
-------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2005, 21:58) Vai es drīkstu piedalīties, jau sen vēlos ar jums visiem iepazīties, tikai mani moka jautājums kā es jūs pazīšu. Dzīvoju 20 minūšu brauciena attālumā no Origo. Ziepniekkalnā. Nevienu otakieti, tā šķiet nepazīstu. Uz norises laiku man būs 15 gadi. Paziisi muus taa - buus kaudze ar diivaini gjeerbtiem, skaljiem cilveekiem kas runaas par anime.. ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:54 |