![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ja nebūtu tik auksti, es kosplejotu Lust.
-------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
sorr bet ja atmiņa neviļ lust nebij chibi "D sorr par ļaunumu
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ehh... Jums te tik jautras, aktiivas diskusijas
![]() ![]() -------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Sep 19 2005, 23:29) QUOTE(EliminatoR @ Sep 19 2005, 23:23) vot tas bija ljauni ![]() Nu Lust jau var un aukstaa laikaa KOSPLEJOT, if ya' know what i mean!!!!! ![]() taa jau nekas bet lust bij viens no labaakajiem personaažiem fma un viņa bij videeja garuma bet, te peekšņi "chibi" un jaa S.U.D taisniiba, saķersi vel apauksteešanos un tad tas vairs nebuus chibi |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Sep 19 2005, 21:42) Kaadaa tad...? Nu! Saki! ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
zinniet man ir nenormaali jautri lasiit ko jus te rakstat he he
aa jaa vispaar te raksta aivvv (arii soirvakt vaardaa) un apstiprinu ka mees buusim mums buus pilns tuurista komplekts saakot no mtg bufed ierocciem.... ....liidz pat burvju nuujinnaam kaa mees konstateejaam mums taadas ir ![]() ![]() ![]() aa un soirvakt ir nenormaali prieciigs ka "sulas" "uudens" "kafijas" un citu "negraadiigo" dzeerienu lietossanu kontrolees alt ![]() ![]() ![]() (tu jau muus paziisti alt ![]() ![]() ![]() ![]() aa un ko gribeeju teikt ka kaa jau mineets telpu buus daudz taa kaa visi varees mieriigi izdaliities un nodarboties ar ko nu veeleesies ak jaa veel nenormaali smeejos par to ka dereetu pazinnot laiku kad cilveeki ies guleet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
GunMetaL |
![]()
|
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Cik cilvēki kaut ko kosplejos?
-------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Sep 20 2005, 14:18) QUOTE(Shaisuke @ Sep 20 2005, 08:32) QUOTE(EliminatoR @ Sep 19 2005, 21:42) Kaadaa tad...? Nu! Saki! ![]() ~BN~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
pag, sāku kaut ko tomēr nesaprast: šajā tusā kosplejs taču nav obligāts? vai kā?
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
GunMetaL |
![]()
|
kosplejs nav obligaats, vari buut ar teeru un bez taa. tas atkariigs no taa kaa izveelies, ja buutu palasijusi redzeetu
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Sep 21 2005, 00:12) kosplejs nav obligaats, vari buut ar teeru un bez taa. tas atkariigs no taa kaa izveelies, ja buutu palasijusi redzeetu nu, es jau lasīju, bet to jūsu pēdējo lappušu spampenteri gluži vienkārši slinkums cauri lasīt :> skaidrs, tātad kosplejs nav obligāts. tad ok, jo nu.. i'm not in mood for cosplaying. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Sep 19 2005, 23:23) Es saprotu, ka neviens otakietis neuzskata sevi par normālu otaku, ja viņš nav paņirgājies par mani, bet ziniet, mani tas visnotaļ ir izbesījis. Pat manai pacietībai ir mērs, goddamnit. ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es par tevi neesmu ņirgājusies, bet tik un tā uzskatu sevi par normālu otaku? Un kāpēc gan par tevi ņirgājas, es te saskatu diskrimināciju. Tas ir morāls pārkāpums, kas tiek sodīts, var pat iet uz policiju, ja tas tevi negatīvi psiholoģiski ietekmē. Par to pat ir speciāls sods- vai nu soda nauda vai nu sabiedrībai derīgi darbi. Kāds paziņa tika norīkots uz 5 dienām tīrīt Elejas apkārtni (viņš tur dzīvo), tikai tāpēc, ka nosauca savu klasesbiedreni par stulbu m***u.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:33 |