![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 21 2005, 15:20) Es par tevi neesmu ņirgājusies, bet tik un tā uzskatu sevi par normālu otaku? Un kāpēc gan par tevi ņirgājas, es te saskatu diskrimināciju. Tas ir morāls pārkāpums, kas tiek sodīts, var pat iet uz policiju, ja tas tevi negatīvi psiholoģiski ietekmē. Par to pat ir speciāls sods- vai nu soda nauda vai nu sabiedrībai derīgi darbi. Kāds paziņa tika norīkots uz 5 dienām tīrīt Elejas apkārtni (viņš tur dzīvo), tikai tāpēc, ka nosauca savu klasesbiedreni par stulbu m***u. mees nenjirgaajamies. mees velkam uz zoba, jo dusmojoshas chibi i reti kawaii ;> |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
dusmīga, varbūt, bet ne izbesīta.
![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
SPams
![]() tas ka es vairs neplaanoju raadiities ieksh otaku nenoziimee ka netaisos raadiities pasaakumos..... ja kas dodiet zinju no neta uz meilu vai telefonu.. bye bye -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
heiu hei kaadeell te viss norimis viss taccu notielk
![]() es pat kosplejosssu superiigu animi ![]() ![]() ![]() ![]() madeby aivvv -------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
da visiem taapat skaidrs ka viss notiek. tapeec arii viss norimis.
-------------------- Because i can!
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Parādījās interesanta ideja šoreiz kaut ko normāli nokosplejot, tā kā ja vis izdosies...Tad...nu jā tad es arī, kaut kas būšu...
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
cerams es ar tik6u javien nebuus jastraadaa!!!!^_^!!!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es pirms kāda laika uzdevu jautājumu, kurš kaut ko kosplejos? Vai visi kas kosplejos nevar man aizsūtīt PM ar diviem vārdiem ''Es kosplejošu''
Nav taču grūti... -------------------- |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
Chibi man tev ir viens lūgums...(tikai nesmieties)uzcepsi to kūku ko pagājušā pasākumā tu cepi...lūūudzu....
![]() ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 28 2005, 14:09) Es pirms kāda laika uzdevu jautājumu, kurš kaut ko kosplejos? Vai visi kas kosplejos nevar man aizsūtīt PM ar diviem vārdiem ''Es kosplejošu'' Nav taču grūti... 10 klikskji jaaiztaisa. manuprat to jau var nosaukt par gruutu un atbildiigu darbu. Vispaar es shaubos ka te leilai daljai ir baisaa skaidriiba vai un ko cosplayos. -------------------- Because i can!
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Eh, nezinu vai kaut ko cosplayoshu... Varbūt vienkārši atnākšu hakamā....
-------------------- Geeks rock!
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Mans veeljoprojaam pieturas pie Kuchiki Rukia kospleja
![]() ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
EndlessReality |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Vai tur būs arī cilvēki manā vecuma grupā? Citādi, ja visi tur būr augstskolnieki+, un piedevām visi runās par hentai... Vienai pašai man katrā ziņā braukt neļautu, jāņem līdzi mamma, un ja viņa kaut ko tādu padzirdēs, es dabūšu mājas arestu uz pailgu laiku, lai neteiktu vairāk... Vēl, tur taču lielas dzeršanas nebūs?
Ja man ap to laiku jau būs noņemts ģipsis, ļoti nedaudz iespējams ka tikšu. Parunāšu ar senčiem. P.S. Draugus arī var ņemt līdzi? |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu es saprotu ka tur būs visdažādākās vecuma grupas, až līdz 30 gadiem
![]() Par hentai varbūt nedaudz runās, bet tikai pavisam nedaudz. Tas ir temats ko parasti neapspriež publiski, vismaz man nav gadījies dzirdēt. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:39 |