![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
:'( Work ,that F*****g work, tikai 22 beidzas =/ un svētdien jau 12 jābūt darbā atkal =/
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, nu teiksim tā. Man ir darbs piektdien līdz 22 vakarā, sestdien un svētdien, bet tas nemaisa man dabūt sev drīvdienas uz to laiku.
Tikai labi jāgrib. -------------------- ![]() |
Shade de Monesko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 11-September 05 ![]() |
QUOTE(zeloco @ Sep 18 2005, 15:47) QUOTE(Shaisuke @ Sep 18 2005, 12:24) QUOTE(not_alone @ Sep 18 2005, 12:17) Ja paspeesi kko uztaisiit tad naac tik ar cosplay... Zinu ka kosplejs buus man, rainei un zeloco laikam ar. Kaa ar citiem, nezinu. ~BN~ Hmm... man bija ideja vispaar nenaakt, bet ja jau jums buus tik maz cosplay-tautas... >_> Man skiet, ka cosplayotaaju buus kaads barinjs. Ja sanaaks laiks uztaisiit to nolaadeeto teerpu, tad arii mans buus ar cosplay ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Tauta... visām problēmām ar kospleja tērpiem ir viens atrisinājums.
RANDOM ANIME CHARACTER. ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Church @ Oct 1 2005, 22:13) QUOTE(-Kai- @ Oct 1 2005, 22:01) biezhaak - cieniitaajas. ;> Tikai cieniitaajas ![]() Atkal offtops no manas puses XDDDDD sorryy - nevaru notureeties -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Drīkst ņemt vienu draugu - iesācēju no savas čuhņas?
![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Organizator, Shaisuke, ja nekludos tu teici ka izveidosi listu ar 100% brauceejiem bet nekur neredzu.
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Tapec ka redzu, ka liela dalja nevis suuta man PM ar pazinjojumu, ka buus, bet raksta sheit. Un liela dalja nemaz 100% nezin vai buus. Listi ar brauceejiem noposteeshu pirmajaa postaa kkad pariit vai aizpariit. Laiks jau veel ir. Un Ray, njem tik liidz.
Un pareejie - Ja velaties njemt kadu draugu lidz, tad japazinjo man caur PM damnit. ~BN~ -------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu taa, te ir manis soliitaa liste ar cilveekiem kas man ir atsuutiijushi PM, vai kaa savaadaak (atskaitot so topiku) pazinjojushi ka brauks (ljoti iespejams ka brauks).
![]() Adar Aigarius alt anti bbad +Chibi+ Deadly Frozen Dero edg Eliminator (BAMS) ETM (Aivv, soirvakt, Ladykiller) FaNtA Faplo Forgotten*Memory (Eternity) GameMaster Hikaru Iori Yagami Isabel Carmin fon Edelhain Jaladin Janchux Kagome -Kai- Lastguru Lija Naktspukjiite Noriass Gato not_alone One_Winged_Angel (Kaspars) Pinksakura QUATRO Rags Ray (Artuurs) Red_Foxy Rudoru-san Sephiroth (Ernests) Seven_of_Zero Shade de Monesko Shaisuke (Melnais_Vilks, Sinder) ShinChan Shoune Sigfa Sipps S.U.D (Justs) Tenjou TroTils (Artuurs) Yume za4peedinja Zeloco Zuzix ~BN~ -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
taatad uz papiira 48 cilveeki, pieskaitam veel 10 un ir saraksts gatavs
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Brrrrrrrrr, man no tiem skaitljiem bail paliek O.o
~BN~ -------------------- ![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Shausuke veel tikai dereetu kkaadu sufixu pielikt klaat tiem kas varbuut brauks
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:54 |