![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Vai ta nu atkal jaatgriežas pie alq. temata? Viss tak jau izrunāts- Lietot mērenās devās, tā lai netraucē citiem. Ja ar to liekas par maz, tad var nozīmēt kādu zvērinātu alq. nelietotāju, kuram otaku vidū ir autoritāte un tas tad lai arī veic vagara funkcijas, lai gan šaubos vai kāds no tiesas aizlies ģīmi un šaks planēt apkārt.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
pa kuru laiku es esmu paspeejusi pieteikties? Last time i checked, es naktii no 15. uz 16. straadaaju. So, yay, tikai 57 cilveeki! And no annoying chibi!
![]() -------------------- ![]() |
sipps |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Vis tika izrunats un aprunats par a-hola lietosanu,kapec atkal kaut kada masveida panika sakas tiko runa sakas par a-hoholu?
potencjalie LIETOTAJI jau tapat ir apzinati un visiem skaidrs kuri tiebus. taka lielaka dala tusina dalibnieku viņus pazist personigi tad kur vispar rodas visa Ši sakapinataā atieksme pret a-hoholu? ja es saprotu ka *ATBILDIGAS PERSONAS* ir norupejusas par to, lai jaunaka gadagajuma cilvek berni nesajustu brivibas garsu un neizmantotu otaku tusiņu ka iespeju piedzerties. un uzmetot acis brauceju sarakstam neizskatas ka tur but salasijusies kautkadi "SVESIE MEGA KODEJI" ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
last time i che checked [ es peedeejaa laikaa tik duadz kaut ko paarbaudu!], aivvv IR mega kodeejs. XD
-------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 8 2005, 14:49) last time i che checked [ es peedeejaa laikaa tik duadz kaut ko paarbaudu!], aivvv IR mega kodeejs. XD nu labi viens cilveks nevar atstiept tik daudz *velna dziras* lai visus apdzirditu un par vinu tapat ir atbildigs ir ETM taka domajams *piliens medus darvas mucu nesabojas* ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 8 2005, 15:35) pa kuru laiku es esmu paspeejusi pieteikties? Last time i checked, es naktii no 15. uz 16. straadaaju. So, yay, tikai 57 cilveeki! And no annoying chibi! ![]() Tevi pieteica Sipps ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 8 2005, 15:06) ... var nozīmēt kādu zvērinātu alq. nelietotāju, kuram otaku vidū ir autoritāte un tas tad lai arī veic vagara funkcijas ... Un, ja palasa šo pašu threadu, tad tas arī jau tika izdarīts - NozīmētāExtremālāReatskurbināšanasVagara (NERV) funkcijas pildīs alt, Iori un es viņu atbalstīsim fiziskā ziņā (vai drīzāk centīsimies pieturēt alt, lai samazinātu fatalitātes pārkāpēju rindās ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 8 2005, 13:28) Par maajas iireeshanu un celju toch nekljuudiijos. Ja par paiku maksa liekas par mazu tad gaidu jusu ierosinajumus ka labak????? ![]() QUOTE(aigarius @ Oct 8 2005, 17:38) Un, ja palasa šo pašu threadu, tad tas arī jau tika izdarīts - NozīmētāExtremālāReatskurbināšanasVagara (NERV) funkcijas pildīs alt, Iori un es viņu atbalstīsim fiziskā ziņā (vai drīzāk centīsimies pieturēt alt, lai samazinātu fatalitātes pārkāpēju rindās ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Liidz S.U.D asaajaam ausiim nonaaca zinja, ka tusaa nebuus TV
![]() Ja tusaa nebuus TV, tusaa nebuus Tekken, ja nebuus tekken, buus saapes ![]() Taatad mees ar Jaladin'u noleemaam aiztransporteet uz tusu savu TV, tikai probleemas sagaadaa TV nogaadaashana liidz tusa vietai ( well, skraidiit ar TV pa stacijaam??? ) Mees ar auto varam nogaadaat TV liidz Riigai, bet buutu labi, ja kaads, kursh uz tusu dosies ar auto, vareetu TV savaakt un aizvest liidz Inchukalnam!!!! Kaads piesakaas buut par varoni Tekkenistu aciis???? ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Ja juus piesakaties braukt ar mani un vel daziem cilvekiem 5dien vakara, tad varu aizvest
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
varbūt varētu tikt sastādīts saraksts, kas ar ko brauc, lai zin, ko pie origo meklēt!!!
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Paklau, tu pie Origo 40 divaina paskata, skalji par anime runajosus cilvekus nevaresi atpazit? O.o
~BN~ -------------------- ![]() |
Sepultura |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 9-October 05 ![]() |
haaa... es ar piedalos..
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- [COLOR=red][B]
|
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
XDDDDDD Nu gan suu... gadaas, es mož netikšu uz tusu...
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Man laikam naaksies teikt to pashu, ko KAI
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:13 |