![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Oct 10 2005, 23:07) QUOTE(One winged angel @ Oct 10 2005, 23:13) Oh, c'mon people ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Nu tochna, you must be there!!!!
![]() Vajag visus Otaku, kuri var tikt... Ja nu tieshaam nevarat, nepaardziivojiet... ![]() -------------------- |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Taa tur rakstiits gulammaisus luugums nemt pasiem liidzi sanaak ka visi gulees tik "nopietni" ? Vai tad nebuus taa ka viens otram maisis un iznaaks ka neviens negul?
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Rudoru-san @ Oct 11 2005, 13:55) Yeah - be there or be a Pikachu! ![]() Adaptēts no "Be there or be square" saukļa -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Ehhh, es laikam buushu tomeer, man veel jaasarunaa ar Senseju
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
well tur buus ljoti daudz cilveeku stulbaas dreebees, taa ka par to neuztraucies Nu neliels nepatiikamas smarzas izraisiitaajs nemeisiis ( laikam), taa ka nav par ko uztrukties!!!
![]() |
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
nu normaali... bet esi
![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Ha, ha, tā nu tas ir, tur daudzi būs jocīgās drēbēs...
![]() Tāda vispār iesvētīšana, līmi matos?! Varēsi cosplayot random charu... ![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Taa people, uz so tusu ieradisies mana masica no Somijas. Taa kaa, be nice with her.. Or I'll show my evil shinigami powers
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
|
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Iori Yagami @ Oct 11 2005, 13:24) Dariišu ko vareešu lai tiktu uz tusu, bet tas ir maz atkariigs no maniim ![]() >_< un es pats esmu vainiigs....... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(bbad @ Oct 11 2005, 21:07) QUOTE(ETM @ Oct 7 2005, 18:11) Taapat neslikti buutu arii uzzinaat kaadas paarikas pagatavoshanas ieriices ir pieejamas konkreetajos apartamentos. es arii sho gribeetu uzzinaat Hmmm/// Ko ta jums tadu vaig? ~BN~ -------------------- ![]() |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
|
Shaisuke |
![]()
|
Tu njirgaajies?
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
UUU, maasiica no Somijas....
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |