![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Tev nespiid. Vinja miil Gackt.
Un btw jaa jau otro reizi atkartoju, tiem kam ir guljammaisi, ludzu panjemiet liidzi. ~BN~ -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 11 2005, 22:37) Tev nespiid. Vinja miil Gackt. juus ko, abas esat iemiileejushaas Gaktaa? jums nespiid, labaak vieteejos puishus atrodiet ![]() ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Vinjas jau to pashas zin, veciit...(vismaz es taa ceru) Var veel to kretiinu Goldiju atvilkt uz tusu? Jo kad pateicu, ka S.U.D. un Jaladin tip MTG speelees un es arii, vinjsh uzreiz sagribeeja
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Goldijs... Nu, ja jau shis ljoti grib var jau paraut liidzi, bet vinjam tur diez ko labi neklaasies :S
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 11 2005, 21:45) QUOTE(Shaisuke @ Oct 11 2005, 22:37) Tev nespiid. Vinja miil Gackt. juus ko, abas esat iemiileejushaas Gaktaa? jums nespiid, labaak vieteejos puishus atrodiet ![]() ![]() Esam gan. Man gan nedaudz trakaak taa atkariiba lol... Un nevajag nemaz meklet ![]() btw, sodien no treneres dabuju majas atslegu ![]() ![]() ![]() Ja izsitisim korkjus pakalja bus. Ceru ka bus vismaz viens cilveks kas no elektrikas kko jedz :S Ja nu kas. ~BN~ -------------------- ![]() |
Sepultura |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 9-October 05 ![]() |
eeeee a ko dariit tiem kam nav guljam maisu ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- [COLOR=red][B]
|
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
QUOTE(Sepultura @ Oct 11 2005, 23:15) Vienkarši ![]() ![]() NEGULĒT!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai tad nevar uzzinaat, kaada veida korkji tur ir un nopirkt veikalaa? Neticu, ka baigi daargie.
Da, kaadi korkji? Draati pa taisno un miers! To droshiibas instrukciju staastiit ir naivi. Visi kaa gaaziisies maajaa iekshaa... Un tu katram atsevishkji nenolasiisi. Visi jau vienlaiciigi arii neieradiisies. Taas lapinjas ir reaalaakais variants. Un nevis pie sienaam bet katram izdaliit vienu lapu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 11 2005, 23:05) vinjas deels muus pieskatiis lai neizsitam korkjus. mmm... un es domaaju ka vinjsh tajaa laikaa buus aarzemees... laikam nesanaaca vinjam aizbraukt (btw, visiem kam veel neteicu, ar shito sanaaca liels LOL: shiis te sauktais "deels" ir mans sens draugs, no kura nejaushi uzzinaaju ka vinjsh tur dziivo... tipa satieku uz ielas, vinjsh: "kaapeec juusu anime pasaakums buus pie manis maajaas?", es: " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(edg @ Oct 11 2005, 23:25) Vai tad nevar uzzinaat, kaada veida korkji tur ir un nopirkt veikalaa? Neticu, ka baigi daargie. Da, kaadi korkji? Draati pa taisno un miers! jaa, tieshaam, buutu labi noskaidrot kas pa korkjiem, un iepirkt savlaiciigi... mezha viduu bez elektriibas palikt nav interesanti... un tad pie reizes kaadam ir jaapanjem lukturiitis lai korkjus vareetu ieskruuveet. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Iori Yagami @ Oct 11 2005, 22:18) QUOTE(Sepultura @ Oct 11 2005, 23:15) Vienkarši ![]() ![]() NEGULĒT!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ka vienmeer ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
būs man i guļammaiss,i spilvens,bet es drīkstēšu pie radiatora gulēt?man vnk. bik alerģija pret aukstumu
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, ir taada lieta, kaa elektriibas kaste, kas vairaakaam maajaam atrodaas aarpusee un zem atsleegas... taadaa gadijumaa mums jauni korkji nekaadu labumu nedos.
Un veel, vai mums tur triis veljasmashiinas, 5 elektriskaas pliitinjas un 10 datori buus? veselai maajai korkjus izsist nav nemaz tik viegli, pat ja taa ir vecaaka gadagaajuma. |
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Varētu būt ka apsilde (mājas un ūdens) ir uz elektrības... Tad gan tas ir iespējams, ja vēl sarubī iekšā TV, datorus un vēl pārējo jau pieminēto
-------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Oct 12 2005, 07:24) nu, ir taada lieta, kaa elektriibas kaste, kas vairaakaam maajaam atrodaas aarpusee un zem atsleegas... taadaa gadijumaa mums jauni korkji nekaadu labumu nedos. Es sapratu, ka buus tas treneres deels. Vai tad nu vinjam nebuus atsleegas? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Taa ir prasiiba iztaisiit jauno topiku kur jau buus informacija kad, kur cikos tiekamies, ar ko braucam, cik naudas janjem liidzi (minimum uz transportu)
![]() ![]() ![]() ![]() Un veel, ja buus Tekken varbuut es varu panjemt DBZ: Budokai 3 -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:01 |