![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
aij... jūs trakie cilvēki! Vai tiešām domājat ka visi 50 purni sēdēs vienā barā čuposies un tās stulbās spēles spēlēs? Domāju ka viss sadalīsies vairākos baros - vieni skraidīs apkārt, spiegs un spēlēsies, citi sēdēs pirtī un sutinās alu, citi nesabiedriskākie atkal sēdēs kādā telpā un animi plosīs. Alkohola aizliegums vienkārši ir stulbs patsmitgadnieku ierosinājums (pats neesu nekāds alkaholiķis, bet tomēr). Protams es domāju ka tur neviens neņems 2L LB... iztiks ar pāris aliem...
Un kā jau te augstāk tika minēts - kas ir pirts bez alus? anyway, Shaisukes ieteikums arī nav slikts par PM ko katrs ņems līdzi... Atbalsu... vismaz tā nekā nekā. -------------------- |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Oct 12 2005, 21:52) Nu manuprāt alkohola lietošana mazāk nekā 3 stundas pirms iešanas pirtī ir tīra veida zaimošana pret pirti. Alkohola pielietošana ir vienīgais gadījums, kad pirts apmeklēšana izraisa negatīvus efektus uz asinsrites sistēmu, sirdi un smadzenēm. Pat viens aliņš pirms pirts izjauc ķermeņa ķimisko līdzsvaru un tā dēļ pirts nevis balansē, bet tieši otrādi pārslogo un lauž cilvēka organismu. Believe me, I am the Banja Master ![]() JurCHiX: ar potenciāli bīstamām lietām labāk ir vispirms aizliegt un pēc tam selektīvi atļaut katrā konkrētajā gadījumā. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nu kā ta tagad sastav jāpiesakās no jauna, vai paliek vecais pietekums spēka? Daudz atkrīt vai skaits nemainās?
-------------------- |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Oct 12 2005, 23:04) Nu kā ta tagad sastav jāpiesakās no jauna, vai paliek vecais pietekums spēka? Daudz atkrīt vai skaits nemainās? Tiem, kas jau pieteicās vēlreiz to darīt nevajag. Shaisuke solijās izlikt pilnu sarakstu kaut kur, lai var redzeet kas un kā. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ok ja kautkas var notikt ar strāvas padevi. es varu paņemt līdzi rezerves drošinātajus, mērinstrumentus, un dažus citus nepieciešamus sīkumus.
Tikai kada tur ir ta elektribas kaste? -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Oct 12 2005, 23:06) QUOTE starp citu jaa, kaa tad PIRTS bez ALUS?! Jā!!! Kā, pasakiet man - kā gan tas ir iespējams? Tas ir kā spļāviens cilvēces veselā saprāta sejā, kā dunča dūriens loģikas mugurā. "Pirts = alus" ir bezmaz vai aksioma. Neesmu nekad meegjinaajis ne vienu ne otru, un netaisos. Un ko juus atradaat shajaa diivainajaa dzeerienaa... QUOTE(ShinChan @ Oct 12 2005, 23:07) QUOTE(Andromens @ Oct 12 2005, 22:06) Maziņš jautājums. Kas ir NERV sastāvā? ![]() Zvērināti alq. nīdēji ![]() Tieshi taa! Bet tevi par balzaama pudeli neviens nepakaars, vismaz augsti nee ![]() ![]() QUOTE(Andromens @ Oct 12 2005, 23:12) Es vārdus gribu tobish nickus zināt. Ja nu NERV sastāvā ir 2 persoans tad es ar nebaiditos ka mani kāds sasiestu un skapi nogrūztu, P.S tas bija piemērs ... tici man, iespundeet tevi skapii nebuus nekaadu probleemu. Saku uzreiz, ka alt buus ljoti labaa garastaavoklii un gatavo visiem paarsteigumu (ceru ka vinjai tas cosplay izdosies). liidz ar to veelreiz speciaali tev saku, ka Aigarius un Iori ir tie cilveeki kas centiisies alt savaldiit lai nevienam nerastos smagie miesas bojaajumi ![]() QUOTE(Seven_of_zero @ Oct 13 2005, 01:25) Ok ja kautkas var notikt ar strāvas padevi. es varu paņemt līdzi rezerves drošinātajus, mērinstrumentus, un dažus citus nepieciešamus sīkumus. noteikti njem liidzi un lukturiiti neaizmirsti, kaut gan aigariusam droshi vien buus... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Buushu ar mashiinu, ja kaut kas jaaaizved varu aizvest, bet negaranteeju atveshanu atpakalj
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Es shodien pameiginashu dabuut TV, bet neko neapsolu
![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE 3. Ja 5 vai vairāk cilveki līdz piektdienas 16:00 aizsūtīs Shaisukei PM, kurā tiks pateikts, ka attiecīgais biedrs nevēlas redzēt pasakumā "aivvv" (vai kādu citu potenciālu nācēju), tad "aivvv" (vai kādam citam potenciālam nācejam) ļoti stipri palūgs neierasties (skat. augstāk par NERV Team). Nu un taa kaa dazhi te atklaati njirgaajas par alkohola lietotaajiem, esmu noleemis panjirgaaties par otru pusi. Skarbaa dziives patiesiiba tomeer ir taada, ka alkoholu tusinjaa lietot grib vairaak par tiem likteniigajiem pieciem cilveekiem. ja shie noteikumi ir tik forshi un ideaali, tad var jau atii tie, kamnav slinkums, nobalsot par to, ka NERV sastaavs tusinjaa nav veelams. Taadaa gadiijumaa NERV varees pashi sev miilji paluugt neierasties un nelaist sevi iekshaa vilcienaa. Un interesanti ar kaadu magjisko speeku paliidziibu NERV vareetu aptureet Tadoru vai Andromenu no iekaapshanas vilcienaa? Veel jo vairaak abus kopaa. May the force be with you! -------------------- Because i can!
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Te jau gaisā sāk virmot kaislības
![]() ![]() ![]() ![]() |
not_alone |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
es atvainojos...kas par sviestu????
par alq man naf nekas dižs sakāms-pati jau es reti dzeru.bet tik un tā-nav tač nekādā baznīcā tas tuss!! un tālāk--> tie,kas ir nesen pievienojušies,nevar nākt.nu jā.un kad tad viņi varēs nākt?pēc gada,kad būs pietiekami ilgi sabijuši forumā,lai tiktu aplaimoti?galu galā,jāizrāda taču pretīmnākšana,nevis jāgaiņā kā tādas mušas no zaptsburkas!!! ![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(ETM @ Oct 13 2005, 13:11) QUOTE 3. Ja 5 vai vairāk cilveki līdz piektdienas 16:00 aizsūtīs Shaisukei PM, kurā tiks pateikts, ka attiecīgais biedrs nevēlas redzēt pasakumā "aivvv" (vai kādu citu potenciālu nācēju), tad "aivvv" (vai kādam citam potenciālam nācejam) ļoti stipri palūgs neierasties (skat. augstāk par NERV Team). Nu un taa kaa dazhi te atklaati njirgaajas par alkohola lietotaajiem, esmu noleemis panjirgaaties par otru pusi. Skarbaa dziives patiesiiba tomeer ir taada, ka alkoholu tusinjaa lietot grib vairaak par tiem likteniigajiem pieciem cilveekiem. ja shie noteikumi ir tik forshi un ideaali, tad var jau atii tie, kamnav slinkums, nobalsot par to, ka NERV sastaavs tusinjaa nav veelams. Taadaa gadiijumaa NERV varees pashi sev miilji paluugt neierasties un nelaist sevi iekshaa vilcienaa. Un interesanti ar kaadu magjisko speeku paliidziibu NERV vareetu aptureet Tadoru vai Andromenu no iekaapshanas vilcienaa? Veel jo vairaak abus kopaa. May the force be with you! Paklau, tu arii kaadreiz vareetu izlasiit arii manus postus... God damn it.... pardon par rupjiibaam bet tu arii es bik piebesiijis. Es uzrakstiiju ka iznjeemumus pienjemsim tad ja atsuutiis man PM. Nee bet es jau saprotu, tev jau ir fiziski un moraali gruuti uzrakstiit man paaris vaardinjus un nosuutiit, tev labaak patiik piepuuleeties un rakstiit shaadu garu penteri lai izraisiitu striidu... QUOTE(not_alone @ Oct 13 2005, 14:15) es atvainojos...kas par sviestu???? par alq man naf nekas dižs sakāms-pati jau es reti dzeru.bet tik un tā-nav tač nekādā baznīcā tas tuss!! un tālāk--> tie,kas ir nesen pievienojušies,nevar nākt.nu jā.un kad tad viņi varēs nākt?pēc gada,kad būs pietiekami ilgi sabijuši forumā,lai tiktu aplaimoti?galu galā,jāizrāda taču pretīmnākšana,nevis jāgaiņā kā tādas mušas no zaptsburkas!!! ![]() Ja kaads veelas naakt, tad var paluugt kaadu foruma memberu (kautvai mani) lai par vinjiem galvo. ~BN~ -------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
MAN IR LABAS ZINJAS VISIEM TEKKENISTIEM: ES VARU DABUUT TV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tikai ![]() Tv nav iipashi liels, pat pamazs.... Veel var tikai speeleet, kkaadu kompi uz vinja, bet skatiities kaa televizoru nee, ja nu vieniigi neiet kaa VHS vai DVD.... Veel saimnieks pieprasa vienu latu par aizdevumu(Galvenais TV izmantotaajs samaksaas man).... Veel ja kaads sadzeeries vai sapiipeejies idiots vinju sasitiis, buus jaamaksaa Piecdesmitnieks.... UN veel mani vajadzees aizvest, jo pa staciijaam, kaa jau te mineeja, ar TV padusee neskraidiis... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
+Chibi+ |
![]() ![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
bunch of freaks *shrugs*
kas tie par piereģistrēšanās limitiem? Da jubkurš, kurš ir piereģistrējies, var sadabūt galvotāju, kaut vai cienījamo BN, kā viņa norādīja. So what's the point tajā visā? control is good but too much control? phe. merde. QUOTE(za4peedinja @ Oct 12 2005, 22:01) Par cieminju regjistreeshanu...nu ko varu teikt, paldies par ieprieksheeju miilju pasuutiishanu, jo es jau sen visiem pazinjoju, ka nezinu kaa mani laidiis, iespeejams laidiis iespeejams nee 50/50 un zinaashu es tik peedeejaa mirklii pirms braukshanas ![]() Totaals tizlums!Sanaak ka es neesmu gaidiita tik taapeec ka manaa dziivee nav stabilitaates?Tad nu gribaas pateikt paaris miiljo!!! ![]() SAME FCKNG HERE. Es zināšu, vai braukšu uz ar 50% pārliecību tikai 5dienas vakarā, taču tās pašas sestdienas naktī viss vairs sagriezties pakaļa, es ļoti atvainojos par izteicienu, bet vienīgi ar so vārdu var raxturot mana dabra neprognozētību. Un pat ja es tieku tajā maģiskajā sestdienā, tas būs, hmmmmmm, kaut kur ap pusnakti, kad visi čuk-čuk-bānīši jau guļ savos angāriņos, so pat ja es pierunātu NERV team, ka es esmu VIP, kaut arī es neesmu viesu saraxtā, un nolīgtie višiblalas mani kaut arī ar aizdomām, bet tomēr ielaistu gadsimta pasākumā, man nav absolūti nekādas iespējas tur nonākt, ja nu vienīgi es pēkšņi, kā jau savā elementā, izdomāju kaut ko tik briesmīgi stulbu un patētiksu kā stopēt pusnaktī. Un tad jums būs lieliksa nakts izklaide - meklēt Chibi mazos kauliņos Latvijas plašajās ārēs. Sugoi jobu, heh. -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kad cilvēkiem aptrūkstās darāmā, tad tie visā nopietnībā sāk skaldīt matus, un tieši tas arī notiek, tjpa, kā būtu ja es uz tusu paņemtu ziloni bez snuķa un trīs kamenes, vai tad mani laistu vilcienā? ļaudis, kļūsim nopietni vismaz līdz 6dienas pēcpusdienai.
P.s. QUOTE(+Chibi+ @ Oct 13 2005, 19:40) Es nemeklēšu, jo man visticamāk nāks miegs. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:41 |