![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 13 2005, 20:57) QUOTE(+Chibi+ @ Oct 13 2005, 19:40) Es nemeklēšu, jo man visticamāk nāks miegs. Man tad jau būs visnotaļ vienalga. -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Oct 12 2005, 22:21) Tikai 3, Mes esam vairaakumaa!!! ![]() A kas buus, ja es saku ka iešu uz tusu.. un neatnaakšu? -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tad tev nerv uzmetiis kodolgavlinju uz tavas maajas... :S mnjaa... triumviraats uzdarbojas.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Oct 13 2005, 21:48) Manupraat, tad tu nebuusi tusaa. citas sekas gan tam saskatiit nevaru. shobriid muusu gudrais praats, kursh shajaa forumaa ir uzausis tik speeji no nekurienes, ir pazinjojis (divas dienas pirms tusa), ka piesakaas arii tie kas tiek kaut vai par 10% var tikt. Tas noziimee, ka pieteikties var pusforums un nekaadiigi nezinaasim aptuveno cilveeku skaitu, bet nevienam netiks paarmests, ja vinsh buus piespamojis riikotaajas pastkasti ar PM bez jebkaadas jeegas. -------------------- Because i can!
|
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Oct 13 2005, 20:12) MAN IR LABAS ZINJAS VISIEM TEKKENISTIEM: ES VARU DABUUT TV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tikai ![]() Tv nav iipashi liels, pat pamazs.... Veel var tikai speeleet, kkaadu kompi uz vinja, bet skatiities kaa televizoru nee, ja nu vieniigi neiet kaa VHS vai DVD.... Veel saimnieks pieprasa vienu latu par aizdevumu(Galvenais TV izmantotaajs samaksaas man).... Veel ja kaads sadzeeries vai sapiipeejies idiots vinju sasitiis, buus jaamaksaa Piecdesmitnieks.... UN veel mani vajadzees aizvest, jo pa staciijaam, kaa jau te mineeja, ar TV padusee neskraidiis... Ceru ka tev izdosies ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(Iori Yagami @ Oct 13 2005, 22:03) Ar ko tieshi??? TV man jau ir rokaa, vajag tikai LS no izmantotaajiem( Tikai 1LS uz visiem, nevis katram, bet uz visiem) un vsjo... saakumaa no sava maka iedoshu, tad tas kursh visus saliks Tekkenaa man to latu atdos ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
Shaisuke,mīļā,a kas būs,ja es piemetīšu vēl 50sant?
![]() P.S.tu jau zini,šis ir vienīgais jautājums,par ko es nervozēju,jo,kad runa iet par paiku-Krix kļūst zvērs(sena manas klases paruna) -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(not_alone @ Oct 13 2005, 23:42) Shaisuke,mīļā,a kas būs,ja es piemetīšu vēl 50sant? ![]() P.S.tu jau zini,šis ir vienīgais jautājums,par ko es nervozēju,jo,kad runa iet par paiku-Krix kļūst zvērs(sena manas klases paruna) tev ka tik kupinaatas vistas spaarninji buutu!!!!paaareejais ok Kaa ir, varbuut kko jaanjeem liidzi?i mean no eedamaa?A dzert?(ne alkoholu) -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu taa kaa veel kaads bez manis saprot ka paika ir sveeta lieta, es atljaushos atgaadinaat, ka nevienam ticeet nevajag, tapeec uz tusu jaanjem liidzi pasham sava paika, savs guljammaiss, savs komps, sava malka pirtij, sava VIENA (he he) pudele ar alkoholu, kas ne stipraaks apr 40 voltiem un ne lielaaks par puslitru (he he).
-------------------- Because i can!
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Tas viltīgais ETM he he laikam tēmē uz 38 grādīgajiem šņabīšiem pie tam 0.5 pudelītēs.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(ETM @ Oct 13 2005, 23:46) Nu taa kaa veel kaads bez manis saprot ka paika ir sveeta lieta, es atljaushos atgaadinaat, ka nevienam ticeet nevajag, tapeec uz tusu jaanjem liidzi pasham sava paika, savs guljammaiss, savs komps, sava malka pirtij, sava VIENA (he he) pudele ar alkoholu, kas ne stipraaks apr 40 voltiem un ne lielaaks par puslitru (he he). un teoreetiski retorisks jautaajums...kam tad tuss?jeb vnk cilveeki savaacaas sev?Ok, lai tak viss i mieriigaak...esam draudziigi un iecitiigi...un galvenais atraisiiti, tad vienmeer jautri!!!! ^^ -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
GROZIŅU VAKARS, goddamnit! Neesat par tādiem dzirdējuši? Katrs atnes kaut ko, ar ko dalīties, un kopā ēst. Jo katram jau kaut kas īpašs garšo. Es, piem., iedošu 1.50, bet jūs nopirksiet tur desas un šasļiku, un varbūt maizi. Un es uz saviem 1.50 varēšu tagad pierīties līdz ūkai maizi, jo gaļa nav manā ēdienkartē?
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
QUOTE(Sephiroth @ Oct 13 2005, 22:49) Nu buutiibaa tie superiigie noteikumi jau taadu fishku tikai forsee. Kaada jeega tad man ir njemt to vienu alinju? jajau puslitru var njemts dajebko liid 40 voltiem tad jau labaak rumu ar 39%, es jau neteikshu ka 0,5 rums buutu stipri liidzveertiigs vismaz 4 aliem, ja ne visiem 8. Taa iet kad noteikumus sastaada skaidraa, pie tam veel nedzeeraaji. bet nu shii teema ir izsmelta. Vieniigais, ko gribeeju pateikt ieprieksheejaa savaa postaa ir: ja uztraucies par to ka kaads tev kaut ko neatnesiis, kapeec lai neizkustinaatu savu.... kaaju.. un neatnestu to pasham? Bail ka nepietiks paikas... da nes kaut vai gaazes pliiti uz tusu (to es gribeetu redzeet) un shmoree tur sev pats ko tik gribi (produkti un gaazes balons arii pasham buutu jaanes, lai nav paarsteigums 34). -------------------- Because i can!
|
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
tā.es ēdu visu,kas nekustās.jap,zaikai ir taisnība ^-^ tikai grillētas vistu kājas es parasti k-kur tumšā stūrī apēdu,jo man nedaudz kauns,kad citi redz,kāds ruksis es patiesībā varu būt ^-^
-------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Visi kautkaadi alkaani, tikai par alkoholu vien domaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |