IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages V « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
> Tusinjsh, 15.,16. Oktobrii ~
+Chibi+
post Oct 14 2005, 00:03
Post #436

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Alkohola jautājums sen ir slēgts.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
One winged angel
post Oct 14 2005, 00:14
Post #437

Shishaku

Group: Chuunin

es jau ar taa biju domaajis liidz shitie alkaani atsaaka par to runaat

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
lastguru
post Oct 14 2005, 00:55
Post #438

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(+Chibi+ @ Oct 13 2005, 23:54)
katram jau kaut kas īpašs garšo. Es, piem., iedošu 1.50, bet jūs nopirksiet tur desas un šasļiku, un varbūt maizi. Un es uz saviem 1.50 varēšu tagad pierīties līdz ūkai maizi, jo gaļa nav manā ēdienkartē?

mmm... man tieshi taa pat. manaa eedienkarte arii nesatur galju un ljoti ljoti reti satur kaut kaadus salaatus. liidz ar to, eedinaashanas komisijai luudzu pirmkaart pateikt kas vinji ir (un vai tur ir kaut viens vegetaarietis?) un prezenteet aptuveno eedienkarti, lai nedabuutu kakji maisaa gan paarnestaa, gan tieshaa noziimee... ceptu piemeeram...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
soirvakt
post Oct 14 2005, 01:48
Post #439

Jinushi
**

From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos...

ės taa arii nesapratu vai tagad mani kaads taisaas banot??? huh.gif

un btw kopss kura laika par mani atbild etm? blink.gif
ja baigi neklluudos esmu jau sen galvots no yumes un arii ja neklluudos no chibi puses...
nju wateva masn buus un beidzat stresot tuss buus lielisks wink.gif

made by aivvv

--------------------
[size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
+Quote Post
lastguru
post Oct 14 2005, 02:07
Post #440

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

Taa, daargie organizatori, par aivvv pieteicaas galvot ljoti daudz cilveeku, piemeeram Yume, ETM, alt, laikam anti un Chibi, varbuut veel kaadu aizmirsu. Vai mees tagad taisamies banot aivvvu i no dziives aaraa? Es ieteiktu paarstaat nodarboties ar tik apbriinojami diivainaam lietaam (ja neteikt vairaak), un ljaut nabadziitim atnaakt. Gaidu riit nopietnu un noteiktu atbildi no Shaisukes par sho. Mani neinteresee vai ir ljauts naakt paareejiem kjurbijkjurnieshiem, bet es uzskatu ka shim konkreetajam indiviidam ir tiesiibas piedaliities otaku pasaakumos kameer navpieraadiits preteejais. Dzert vinjsh nedzers - NERV neljaus, ko tad vinjsh veel var nodariit? It iipashi njemot veeraa ka NERV priekshniece alt vinju labi paziist.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
anti
post Oct 14 2005, 07:42
Post #441

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

QUOTE(lastguru @ Oct 14 2005, 02:07)
Taa, daargie organizatori, par aivvv pieteicaas galvot ljoti daudz cilveeku, piemeeram Yume, ETM, alt, laikam anti un Chibi, (..)
*

wtf? kādā sakarā es tur? es Aivaru nepazīstu un, starp citu, nobalsoju pret viņa klātbūtni tusā.

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
Seven_of_zero
post Oct 14 2005, 07:51
Post #442

Hakushaku

From: Riga

Nu lai taču nāk. Vispar pat ļoti vēlos lai viņš ierastos. Gribu Vairāk informacijas par TN, un Boofed zobenu cīņas mani interesetu ļoti.

Ps.
Trade Maak! neierasanas gadijumaa uz tavām mājas kordinātem tiks nomesta degvielas bumba.

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Oct 14 2005, 07:59
Post #443

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(lastguru @ Oct 13 2005, 23:55)
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 13 2005, 23:54)
katram jau kaut kas īpašs garšo. Es, piem., iedošu 1.50, bet jūs nopirksiet tur desas un šasļiku, un varbūt maizi. Un es uz saviem 1.50 varēšu tagad pierīties līdz ūkai maizi, jo gaļa nav manā ēdienkartē?

mmm... man tieshi taa pat. manaa eedienkarte arii nesatur galju un ljoti ljoti reti satur kaut kaadus salaatus. liidz ar to, eedinaashanas komisijai luudzu pirmkaart pateikt kas vinji ir (un vai tur ir kaut viens vegetaarietis?) un prezenteet aptuveno eedienkarti, lai nedabuutu kakji maisaa gan paarnestaa, gan tieshaa noziimee... ceptu piemeeram...
*

No kā tu pārtiec, ja nav noslēpums? Pilngraudu maizēm (pardon, tās taču arī cep) presētām rīsu galetēm un svaigi spiestas burkānu sulas? gaļas neēšanu vēl varu saprast, bet kādas iebildes varētu būt pret salātiem?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
soirvakt
post Oct 14 2005, 08:10
Post #444

Jinushi
**

cikos un kur cilveki isti savacas?

--------------------
[size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
+Quote Post
anti
post Oct 14 2005, 08:11
Post #445

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

QUOTE(soirvakt @ Oct 14 2005, 08:10)
cikos un kur cilveki isti savacas?
*

6dien 12os pie stacijas/Origo pulksteņa.

QUOTE(ShinChan @ Oct 14 2005, 07:59)
No kā tu pārtiec, ja nav noslēpums? Pilngraudu maizēm (pardon, tās taču arī cep) presētām rīsu galetēm un svaigi spiestas burkānu sulas? gaļas neēšanu vēl varu saprast, bet kādas iebildes varētu būt pret salātiem?
*

da labi, šitas jau sīkums vēl - padomā, kā ir nabaga vegāniem, kas, ja neskaita gaļu, nevar ēst arī olas, pienu, sieru, laikam jau gandrīz visus dzīvnieku valsts produktus :)
ok, tas jau ir offtopiks.

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
soirvakt
post Oct 14 2005, 08:24
Post #446

Jinushi
**

oficiaali un notariaali apstiprinu ka man ar anti nav nekaada sakara neuzgruuzziet vinnai sso kauna traipu laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

...aa un ieprieksseejo postu rakstiija soirvakt es personiski esmu labi informeets pilniigi par visu wink.gif

--------------------
+Quote Post
ShinChan
post Oct 14 2005, 09:24
Post #447

ultrafilozofs

Un tagad seko galvenais jautājums, kas ticu, ir nodarbinājis ļoti daudzu potenciālo tusa apmeklētāju prātus: kā ir ar toleti? Auksts āra ķemertiņš, vai silta "brille" uz kuras atstutēt sav piekusušo pēcpusi un ļaut lai dibens izmisīgi kratās vaļā no visa liekā (atvainojos par fizioloģisko tēlainību, man šodien tāds apcerīgs noskaņojums). Tas būtu viens jautājums un otrs ir: cik šādu labierīcību būs (ja būs) pieejamas viesiem?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Shaisuke
post Oct 14 2005, 09:43
Post #448

shinigami

Group: NERV
From: LV

1kaart - edinashanas komisija ietilpstu es, mana maate un triis cilveeki kas parzin inchukalnu labak par mani, viens no vinjiem ir zveerinaats vegans visu muuzu.

2kaart - Sanjemot vairaakas nepatikas izsakoshas veestules, beigu beigas tiek tomer nolemts ka piekritisim Chibi idejai par grozinjiem.

3kaart - AIVVV NEBUUS! Cilveku skaits kas vinju nevelas tusa redzet jau sen ir parsniedzis noteiktos piecus + ari es vinju nemaz tusinjaa nevelos redzet un punkts. Piedodiet ja kadu aizvainoju, bet taada nu es esmu - baigaa maita. Aaa starp citu, nevelos ari tusinja redzet nevienu no vinja pokemoniem kas nav otakieshi un kko te pagajusho nedelju sprieda ka vajadzes sho tusu apmeklet (hvz ka vinji par tadu visp uzzinaaja).

4kaart - Sodien plkst. 17.30 es izbraucu uz tusinja vietu. Pec tam NESUTIET man PM, jo man nebus iespejas vinjas izlasiit. Kaa arii liidz tam nesuutiet man dusmu un neapmierinaatiibu izsakoshas vestules, kaa tika dariits liidz shim. Es vinjas vairs nenjemshu veeraa. Jo man ir apriebies. Saakumaa vispar bija domats ka es tikai jums pagadaju vietu, bet pec tam man tika piesieta i paika, i daudz kas cits. Man vnk ir pieriebies, ka jau daudzi no jums zin es neesmu pilngadiiga, man nav pieredzes sadu pasakumu rikoshana un bez atbalsta es arii nespeju neko izdarit. Pagaidam vienigo atbalstu man ir sniegushi za4uks (gatavjot speles), ETM (ar aparatuuru) un aigarius (ar noteikumu sastadishanu lai spetu daudzmaz savaldit so 60 cilveku baru). Kapeec par za4uka tusu nebija taadas sarunas par alkoholu, za4a tusaa to lietoja ljoti minimalos daudzumos tikai dazi cilveki un visi bija laimigi un apmierinati.

5kart - Kops sii briiza NEVIENS noteikums netiks mainiits. Ja juus kkas neapmierina tad atkaartoju - nebrauciet. Es ticu ka nedzeraju un neizveligo cilveku bus pietiekami daudz lai mums butu jautri.

Piedodiet, bet man ir apnikusi shii iztureshanas kadu es pret sevi sanjemu caur PM un ne tikai, es neesmu to pelnijusi.

P.s - ir viena sausaa tualete aaraa aiz pirtinjas un otra normaala tualete pargabaa pie aardurviim.

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Oct 14 2005, 09:50
Post #449

ultrafilozofs

Nepateicība ir pasaules alga. Jo vairāk centīsies un rūpēsies par to, lai visiem viss būtu labi, jo lielāku "gruzoviku" par to saņemsi. Es ar šo domu jau sen esmu apradis (cilvēku nejaukā iedaba).

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
zenofex
post Oct 14 2005, 11:19
Post #450

Nausicaa fanboy

From: Nav

Nu, nu, neskumsti, padomā cik vērtīgu pieredzi esi ieguvusi un vēl iegūsi, esmot šī lielā tusa namamāte smile.gif

Patiešām - nenokar degunu!

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post

33 Pages V « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:22