![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Uuuu baigi daudz cilveeku un daudz speļu - buus intersanti hehe
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Inchukalna pagasta "Kalndzirnavas" XD
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
*smiles an evil smile*
![]() Būšu! Vismaz man gribas būt... Un tas jau gandrīz tas pats... ![]() Man ar ir MTG kārtis, visi ņemam līdzi! One more thing: Kad būs zināms datums, sarunājam satikšanās vietu un laiku, lai tad kopā varam braukt... ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 7 2005, 20:25) Otaku grib braukt visur un vienmeer, bet nevienmeer tiek!!!!!!! ![]() ![]() Uz tusu domaaju tikshu!!!!!! Ir sarunaats, ka es vareetu braukt ( tikai jaazin datumi ), taa ka ja nesalaidiishu visu griistee, buushu!!!!! ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 7 2005, 20:37) Hmm, nevarēju uz http://www.ikarte.lv viņu atrast. Vienīgās "Kalndzirnavas" bija Valmieras pusē. Tu varētu uztaisīt linku uz turieni - aizej uz iKarte, atrodi to vietu uz kartes, nospied pogu kur ir karodziņš un konverte un tad nospied uz kartes tajā vietā, kur tā māja atrodas. Parādīsies jauna lapa, kurai augšpusē būs tiešais links uz kuru aizejot jebkurš šo vietu varēs redzēt. Piemēram, es dzīvoju šeit ![]() Ņemot vērā pieredzi es domāju, ka vajag uzreiz uz visu sestdienu un svētdienu rezervēt, lai tikai svētdienas vakarā būtu pa mājām jādodas. Un ņemot visu vērā tam nevajadzētu būt agrāk par 24-25. septembri, lai var sagatavoties. ![]() Edit: redzu, ka krustiņš kartē jau ir ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ūūūū....kautkas top...n tapiniet,tapiniet...man pašlaika rto laiku tā pašvaki, palīdzēt nekādi nevarēšu, bet ar abām ķepam par. Kad sadomāsiet, atsūtiet man sms ar laiku un vietu. Lūdzu.... *puppy eyes*
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Tagad katram, kas lasa sho topiku, ir sveets pienaakums aizsuutiiy Yumei infu, kaa tiko taa paraadaa. Let the bombing begin!
Tauta meegjinaam sabiidiit kaut ko ar tehniku. kaadam nevareetu buut pieejams kaads projektors? -------------------- Because i can!
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
tomeer žeel ka teļuka nebuus es un nuin buutu vareejuši paķert ps2 stafus :\
ps. par info yumei.... ha pats velk nekaa nesaprotu tiko pamodos ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Sep 7 2005, 21:54) Otaku grib braukt visur un vienmeer sono koto ga uso ja zo! bet vispaar jau man nav ne mazaakas nojausmaz kur tas pats inchukalns vispaar atrodas kaa taads... ar kaadu transportu, pa kuru marshrutu un cik ilgi tur jaabrauc? kaa naprotu vilcieni tur iet... vairaak neko noprast nespeeju... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Inčuklans ir netālu no Siguldas.
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Braucot ar vilcienu un rēķinot visas pieturas, Inčukalns ir 3 pieturas pirms Siguldas.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Mani ar laikam var skaitīt iekš tā tuss, bet tas nav no manis atkarīgs.
![]() Reku Inčukalns: Uz šo pusi Rīga ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
man patiik shitaada veida pamaaciibas: triis pieturas pirms siguldas.
Tas tas pats kas 200 metrus pirms luksafora. tas noziimee, ka man jaaizbrauc liidz luksaforam, jaanomeera 200 metri atpaklaj un tad jaameklee tas pagrieziens. Daudz logjiskaa buutu skaidrot ar to cik pieturas aiz kaada objekta nvis pirms. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:14 |