![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Pateicos.
![]() Starp citu, OWA, es tev samaksashu latu par to TV. ~BN~ -------------------- ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Paradas varbutiiba ka es nebushu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Iori Yagami @ Oct 14 2005, 11:12) Vai shii varbuutiiba paraadijaas peec mana posta vai citu iemeslu delj? -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
alt ir nikna uz noteikumiem un tagad domaa vai ir veerts braukt. vinja uzskata ka nav ko ierobezhot cilveeku skaitu.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Shaisuke |
![]()
|
Es arii esmu nikna. Es esmu nikna uz cilveekiem kas to vien dara kaa saka ka ar kko nav apmierinaati. Ja alt tik ljoti grib aivvu liidz lai riiko pati savu tusinju uz kuru buutu ierobezojums uz mani. Piedodiet, aivvs ar savu iztureshanos ir izraisijis nepatiku, nereti naidu forumieshos (ne visos protams), par to man jaasaka pats vainiigs. Es tomer palieku pie sava. Ja alt bez sava aivva tusaa nevar iztikt lai nebrauc.
~BN~ -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 14 2005, 12:32) alt ir nikna uz noteikumiem un tagad domaa vai ir veerts braukt. vinja uzskata ka nav ko ierobezhot cilveeku skaitu. pag, uz tagadējiem noteikumiem? es biju sapratusi, ka viņai nepatika aigarius uzstādītie. nu bāc. lai viņa brauc, lai nespītējas! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
uz aigariusa noteikumiem vinja ir nikna. un uz to ka tas jautaajums vai kaadam ir atljauts braukt, par taam garantijaam un izbalsoshanu, vispaar tika apspriests. vinjas gadiijumaa kaa es saprotu (varbuut arii paarpratu...) neiet runa par aivvv, iet runa par principu.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Nu, lai iesāla tad tos savus principus.
![]() -------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 14 2005, 12:43) uz aigariusa noteikumiem vinja ir nikna. un uz to ka tas jautaajums vai kaadam ir atljauts braukt, par taam garantijaam un izbalsoshanu, vispaar tika apspriests. vinjas gadiijumaa kaa es saprotu (varbuut arii paarpratu...) neiet runa par aivvv, iet runa par principu. neviens taču neizturas tā, itkā alt būtu nevēlams tusiņa dalībnieks, kur ir problēma? princips, princips.. screw it! arī man daļa noteikumu šķiet pārspīlēti skarba, bet nu es saprotu, ka kaut kā tas viss tusēt gribētāju bars taču jāsavalda. lai alt beidz pukoties un brauc - esam tak pieauguši cilvēki (*sigh*), nevis mazi, niķīgi bērneļi. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nav mums te nekāda Vudstoka, un ir pilnīgi normāli, ka cilvēks, pie kura notiek tusiņi, uzstāda noteikumus. Es arī tā darītu, jo negribu, lai notiek kaut kas, kas pēc tam būtu jānožēlo. Vispār apbrīnoju Shaisuke, ka viņai pietiek spēka gatavot tusu, zinot ka tur piedalīsies 40-50 cilvēki, daudzi no tiem pilnīgi nepazīstami.
Respektēšu visus noteikumus, kāmēr tie man liksies racionāli un izpildāmi. Ja tomēr ne - klusi atteikšos no piedalīšanās. Viss. Nesaprotu par ko vispār viss šis bazars. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(zenofex @ Oct 14 2005, 12:07) Par to, ka dažiem patīk "kačāt pravas" vietā un nevietā. Arī es nekad neuzņemtos šāda cimperlīga bara vagarēšnu. Tiešām risinājums ir vienākšs, ja kaut kas nepatīk tad var nepiedalīties, un uzmest lūpu tāpēc, ka tas un tas nav atbalstīts ir mazākais muļķīgi, jo īpaši, ja rīkotājs savu soli ir pietiekami argumentēti motivējis. Un neaizstājamu cilvēku tādā barā nav, kāda iztrūkumu neviens nemanīs, lai gan nešaubos Aivvv būtu kolorīts tēls. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Beidzet runaat par tadu temu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Let's smile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
anti |
![]()
|
nudien.
pasakiet man labak, cik kg desiņu šitas viss cilvēku bars varētu apēst? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Iori Yagami |
![]()
|
QUOTE(anti @ Oct 14 2005, 13:32) Viss šitas cilvēku bars varētu apēst visu desiņu kas buus (kaut arii 2000kg) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
anti |
![]()
|
QUOTE(Iori Yagami @ Oct 14 2005, 13:33) QUOTE(anti @ Oct 14 2005, 13:32) Viss šitas cilvēku bars varētu apēst visu desiņu kas buus (kaut arii 2000kg) :D :D :D :D :D nēnu, es nopietni. 3 kg? 2 kg? 5 kg? man jāzina. jāņem jau vērā, ka tur vēl daži veģetārieši/vegāni ar būs, cik sapratu. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |