![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tas tev izveeleeties, es njemtu 3 kilo.
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Oct 14 2005, 13:48) 3 kg tātad. nu, cerams, ka nebūs pa daudz/pa maz. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Es domaju kaa Sigfam ir taisniiba. 3 kilo pietiks
-------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es nebūšu.
![]() + ja nebūtu aivvv, es nekad šajā forumā nenokļūtu, so ja jūs mīlat mani [khe khe, veltas cerības un ilūzijas], tad respect arī viņu. Un no kurienes par viņu tādi briesmu stāšti saradušies? Phe. -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Iznjemu tevi no saraksta.
~BN~ -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 14 2005, 14:03) Es nebūšu. ^_^ + ja nebūtu aivvv, es nekad šajā forumā nenokļūtu, so ja jūs mīlat mani [khe khe, veltas cerības un ilūzijas], tad respect arī viņu. Un no kurienes par viņu tādi briesmu stāšti saradušies? Phe. kādēļ nebūsi? darba dēļ? man gan būtu gribējies ar slaveno chibi iepazīties :) anyway, par to aivvv - nu, ja paskatās kaut vai uz to, ko viņš šajā forumā sadrukājis, mati stāvus saceļās. labi, ok, nepazīstu viņu dzīvē, bet nu pēc dzirdētā/lasītā/redzētā kaut ka arī nav radusies vēlme iepazīt. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
skan bargi. uu, manis tagd nav saraxtaa, un ja man izdodas tomeer pusnaktii atbraukt, mani nelaidiis paari paar slieksnim. Merde, les enfants, merde.
Edit: to anti: slavenā Chibi ir sliktā nozīmē, ne? Bet nu merde se passe, pusnaktī vilcienu uz Inčuklanu kā par brīnumu nav. Un tieši ap to laiku es tieku vaļā no pēdējiem klientiem [un tagad tie, kas nezina, par ko es strādāju, sāk prātot, kas tie par pusnakts klientiem] -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Uij, neparproti nu mani Chibi. Ja tu tomer busi tad nav nekada iemesla tevi neielaist.
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 14 2005, 14:10) skan bargi. uu, manis tagd nav saraxtaa, un ja man izdodas tomeer pusnaktii atbraukt, mani nelaidiis paari paar slieksnim. Merde, les enfants, merde. laidiis, laidiis, tu esi VIP ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
Kaapeec tad VIP nava speciaala transporta? XD
-------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
emm... pazvani man kad buusi tikusi valjaa no klientiem... varbuut kaada mashiina noorganizeesies, nezinu, redzeesim... es nezinu vai kaads gribees braukt, bet nu var tak uzjautaat - par to neviens mani nenozhmiegs...cerams...
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Jaaa, man tikai jaaizdomaa kaa lai es paarvietoju to televizoru...
![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Shaisuke |
![]()
|
Paprasi zenofexam. Mashiina ar ko es braucu ir pilna
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
jo vairāk lasot šo topicu jo lielāka vēlēšanas ir nebraukt.
Just relax, be easy. Viens cilvēks nebrauks? Nu nekas - viens cilvēks vairāk vai mazāk tajā barā.. kāda starpība. Kautkas nepatīk? Nebrauc! Neviens ar mietu nedzen. Nu i atraduši problēmas. Ir labi ka vispār kautkas tāds notiek. Tā tīri intresē - cik ta tur PC būs? Visi tik sola sola a beigu beigās nekā nebūs un nāksies skatīties kā citi spēlē teikenu uz 15" TV. -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
Mans kompis, ETM kompis un aigariusa portativais + lastguru portatiivais.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |