![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Nu jā, skanēja jau labi, bet tik sen es to maršrutu nesmu braucis, ka vienīgās pieturas, kuras es atceros ir Inčukalns - Sigulda.
EDIT: Ā un vēl, this could sound weird, bet ja ir tad moš paķeriet līdzi arī Yu-Gi-Oh kārtis. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Varbut tikshu uz sho tusu ,jo gribas iepaziities ar fellow otaku ,bet izredzes ir 50/50
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Kaadam, kas buus pakjeeris liidzi MTG kaartis, buus liidzi arii zobeni, tapeec padomaajiet vai gribat njemt YGO.
Just kidding. But not really. -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ETM @ Sep 7 2005, 23:35) Es mīlu sito izteicienu. XD Anyway,gan jau bruxim visi kopā un gan jau vismaz viens no mums zinās, kur jākāpj ārā, un ja ne, tad gan jau kāda tantiņa vilcienā dalīsies informācijā. -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 6 2005, 23:54) Zini es teikshu, ka ar siltumizolaaciju buus oki ![]() ~BN~ Turēšu pie vārda. Kadas ir patāvošās food expedition iespejas, jebšu jāstiepj līdzi. Interesē arī ceļa izmaksas un izmantojamais transports. -------------------- |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 7 2005, 22:46) Ja ar velosipēdu, tad 35 km (1 - 1.5 stundas), ja ar vilcienu, tad 57 santīmi (50 minūtes) uz gandrīz jebkura vilciena no Rīgas uz Siguldu, Cēsīm vai Lugažiem. Tikko būs zināms datums un visi ierobežojumi, tiks izziņota satikšanās vieta un laiks. Es ceru šoreiz tomēr nebūs, ka es viens ar velosipēdu mīšos ![]() Partikas iepirkšanu organizēsim centralizēti vai nu Inšukalnā vai arī Origo RIMI. To lemsim, kad tuvāk tas viss nāks un kad mūs informēs par veikalu tuvumu un kvalitāti Inčukalnā. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Nu tiem kuriem slinkums vai cita veida transporta problēmas varu teorētiski paņemt savā drandoļetā (Unit-01)
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
tu savaa drandaljotaa nevari panjemt kaut ko labaaku pat 15" monitoru, kursh tiek piedaavaats shobriid?
-------------------- Because i can!
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Jautājums ir par paņemšanu vai atrast ko labāku par 15`?
Paņemt var viennozīmīgi. Ja otrs, tad teorētiski no darba var paņemt 21` monitoru. Kā ar projektoru nezinu, jāskatās, pašam īpašumā nav bet varbūt var kaut ko izkasīt, lai gan ir diezgan so-so uz dzertiņu ņemt 1-2K vērtas lietas ![]() Trešais variants ir atrast kādu pienācīgu televizoru .. video ar S-out un pāreju uz AV nebūtu problēma. |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
nu es savējo notebooku līdzi paņemšu un es domāju, ka lastguru arī, varētu skatīties par labāku audio sistēmu, ko pieslēgt, bet pārsvarā vajadzetu pietikt.
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Hmmm.... Man līdz Inčukalnam ir tuvāk nekā līdz Rīgai.
Un attālums no dzelzceļa līdz mājai Inčukalnā ir aptuveni vienāds, ja iet no Pleskavas šosejas..... varbūt tikai mazliet 2x garāks. Man tad izdevīgāk būtu ar autobusu līdz Sēnītei atbraukt un tad atnākt uz Inčukalnu.... |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Kurā īsti datumā tas tiek plānots? Ja zināšu, ir iespēja dabūt projektoru un DVD ar animēm, kā arī auto ar dažām brīvām vietām.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 7 2005, 22:43) Anyway,gan jau bruxim visi kopā un gan jau vismaz viens no mums zinās, kur jākāpj ārā, un ja ne, tad gan jau kāda tantiņa vilcienā dalīsies informācijā. Es sagaidiishu cilveekus Riigas stacijaa. Paartiku vislabaak buutu iepirkt Riigaa, jo inchukalna veikalos izveele ir diezgan suudiiga. Un visp, tas bija domaats kaa vienkaarshs PARASTS tusinjsh, bet nu, jums jau vaig arii anime un stuff, taa kaa paareejo atstaashu juusu zinjaa XD EDIT - Datumu noskaidroshu sodien vakaraa... Ap plkst. 21.00 buus zinaams. ~BN~ -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Zini, paarsvaraa tusinji notiek bez anime, bet juus esat ATKARIIGI!!!!!!!!!!!!
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |