![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es gribeetu sev garus, gaishi zilus matus, un lielas "dziljas" tumshzilas acis... bet es GRIBU kakja ausis!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Es gribētu sev piķa melnus matus un dzintardzeltenas acis ar šaurām acu zīlītēm (nu kā kaķim). Man būtu pabāla āda (bet ne balta). No apģērba man mugurā būtu vai nu paplatas tumšas bikses vai līdz potītēm gari tumši svārki un kāds gaišāks topiņš ar uzrakstu "I'm not your toy!"
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Iespaidiigi!
![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Aaaa, pareizi, atvainojos, es veel gribeetu platformenes
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Labs Mixeejums, Tomoko!
Tomoko |
![]() ![]()
|
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Sep 16 2005, 18:32) Es gribētu sev piķa melnus matus un dzintardzeltenas acis ar šaurām acu zīlītēm (nu kā kaķim). Man būtu pabāla āda (bet ne balta). No apģērba man mugurā būtu vai nu paplatas tumšas bikses vai līdz potītēm gari tumši svārki un kāds gaišāks topiņš ar uzrakstu "I'm not your toy!" ![]() ![]() ![]() ![]() Tavs apraksts vismaz daļēji man kautko atgadina. ![]() -------------------- |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
Nu jā kā es gribētu...man būtu gari gari zili(parasti sapīti garā biē) mati (parasti sapīti garā biē) dzidras violetas acis...valkātu es garus sarkanus svārkus un tādu kā džemperīti ar t;adu mazu izgriezumu uz muguas kur varētu redzēt manu tetovējumu kas būtu kāda rituāla zīme...
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 16 2005, 22:21) Tavs apraksts vismaz daļēji man kautko atgadina. ![]() Varbūt... ![]() ![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Kikumi vispār es jau domāju matus, acis un ādu. Kopskats tev varētu būt super.
Ta par lietu.....Matus sevisķi maitat negribas Tapēc paliek mani tumšie, vienīgi gribētos līdz sēžamgalam. Ehh... Tālāk uz ausim uzlikti tādi kā lieeli, balti, pūkaini ausu silditāji. Acis ledus zilas. Apģērbs tads lai kustēties nekas netraucētu ar tendenci uz modes izvirtībam (nekass perverss, tikai ipatnējs) Vieglas siksniņkurpes ar nelielu platformu. Nedaudz kaprīza un spītīga kā ēzelis. Varetu vēl tetovējumus uz uz abam rokam mežģīņraksta veidā. Uhh izkatas neesmu vienīgā. Un lai skats nemaldina - slepkava slikto Bonda meiteņu stilā šarmanta un neželīga. -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
Ā, paldies! Jūtos patiesi glaimota! ^^" Tavs tēls arī izklausās interesants. Būs jāpamēģina iztēloties...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Mans Anime tēls neatšķirtos no mana ikdienas tēla: Mani garie melnie mati, melnas bikses, melnas kurpes, kuras atgādina botas, bet tomēr ir kurpes, melns krekls garām rokām, melns mētelis, vislabāk ādas un kovboja cepure. Rakstura ziņā es arī neatšķirtos, brīžiem Shigure no Fruits Basket, brīžiem Sasuke no Naruto.
No ieročiem es izvēlētos katanu un colt desert eagle. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
taks, gribetos garus matus, krasa - zila/peleka( taka FFAC Kadej) =)), baigi iepatikas vina matu krasa un ka vinam mati uz vienas malas nobidita =)), taa drebes nezinu, bet kepku uz galvas, drebes savadakas neka citiem, kaut kadus gotik sudinus uz rokam(tikai lai nebutu uzskritosi. piem. tas hujnas dzelzisi, adatu veidigas utt.), realu kreklu zala krasa, pa virsu kaut kadu jaku forsu, un botas realas =DDD, nevaru iedomaties ka tas izskatisies, aaa un ja vel kakja ausis sev uz kepkas uzlikt he he he =DD
-------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
Idealjna! Jums ir izdomas bagaati praatinji, jeb vnk no k-kaa smeljaties idejas!
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:02 |