![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Un ar to ffac es domaju Final fantasy advent children...
![]() A un vel kas var tulkotas vai netulkotas versijas man ta un ta ![]() Nja... tas laikam viss bet vel tomer ir vel viena lieta ja kads ko zin par ff droshi stastat shini pasha lpp ![]() ![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/
ja saproti Japanu valodu tad ej un lasi, es piem. redzeju jau uz psp =D, -------------------- ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Sorry bet tur es eju katru dienu ieksha
![]() un tur ir tikai treilerishi kuri man jau visi ir ![]() Bet vienalga paldies par atsauksmi... ja godigi es domaju mani pat neviens nepamanis ![]() A un visi vel kuri sheit kadreiz ieiet varat pastastit ka var ielit kustigas bildites sev profila ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Tjen @ Sep 11 2005, 17:47) Sorry bet tur es eju katru dienu ieksha ![]() un tur ir tikai treilerishi kuri man jau visi ir ![]() Bet vienalga paldies par atsauksmi... ja godigi es domaju mani pat neviens nepamanis ![]() A un visi vel kuri sheit kadreiz ieiet varat pastastit ka var ielit kustigas bildites sev profila ![]() Nu... kustiigas bildiites kaa avataru, vai arii signature? -------------------- |
Tjen |
![]()
|
Liels tev paldies
![]() A bet vel kas varetu plz pateikt kur varetu dabut kadas kustigas bildites ![]() heh... ![]() |
Tjen |
![]()
|
Un vispar vai sheit ir kads ff fans???
![]() Vai es te viens...? ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Esmu FF fans. Animācijas vari uztaisīt pats ar The GIMP.
P.S. Tutoriālis par animācijas vaidošanu ar The GIMP. |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(Tjen @ Sep 11 2005, 17:11) Hahahaha, ja tu sevi uzskati par FF fanu, tad tu vēl nepazīsti mani.. ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Tjen |
![]()
|
Nu nu viensparnis tu par mani neko nezini izravi no kingdom heartiem sepirotu un
kruto telo ![]() Bet nenem nopietni...es vienkashi jokojos bet nu kads ta tu tur esi ff fans pastasti tik slims ka es es nezinu kursh ir ![]() Sorry pa kludam ja es tur vinas ielaidu ![]() |
Tjen |
![]()
|
A un liels tev paldies Nik par animacijas veidoshanu...
P.S. Loti izsmelosha interneta lapaspuse ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Zinu, paskati arī pārējos tā paša autora tutoriāļus.
|
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
eu eu ko jus te, es ari esmu FF fans =DDD
Da ko ju stresojat, vel dazas dienas lidz FFAC iznaksanai, ja nekludos 3 =DD, ta ka spelejiet veco FF7 un gaidiet kad iznaks Movijs =D -------------------- ![]() |
Tjen |
![]()
|
Heh ko tu zini ir 2 ar kautkadam 14h lidz ffac
![]() Un es tulit izieshu kartejo reizi ff7 tikai piemo4ishu sand weaponu un visssss ![]() |
Vikeif |
![]()
|
![]() Lira member ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 11-September 05 ![]() |
Piemo4i emeraldu, vai labak pamegini dabut Sephy partija tad tu busi nobriedis skatities AC
![]() Btw tagad tie6i meginu Sephy dabuut... piu tas prasa dzelzs nervus ![]() -------------------- Discresion is a better part of Valor
|
Tjen |
![]()
|
Yuuuuuu
![]() Es meginashu pa otro apli iet un dabut sepirotu a tu jau vinu dabuji? ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:00 |