![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
akkunx,neesmu te 100 gadus ciemojusies... tikaj tas ajcinaajums uz kritiku piespieda atrast nelielu lajka spriidi,laj atgrieztos..uz briidi..skola apeed manu dziiwi...
sailormoon - man principaa winjas riebjas,bet ziimeejums r wnk ljoti,ljoti labs. ja pats ziimeeji,tad a) esi liels winju fans,ka wari tik labi atteelot b ) esi iisc gjeenijs,ja speej tik wiegli atdarinaat. ja noziimeeji - tad a) ielikc dawdz darba un puulju b ) labi padoas noziimeeshana. nja. un meitenes paarziimeetaa wersija ir labaaka,bet taas acis ir wnk baisas. shausminoshas. arii anime parasti acis neiet paari galwas malaam. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Taaa.. SailorMoon fanarts ir ljoti labs. Tieshaam labs, ja noziimeeji tad visu cienju, ja pats ziimeeji, tad veel vairaak cienjas!
![]() Njaa... man arii SailorMoon taa iipashi nepatiik (ja njem peec izskata, ir atsevishkjas meitenes, kas man tur patiik). Bet katraa zinjaa, peec manaam domaam, fanarts ir labs! ![]() Izlabojums pirmajam darbam ir ljoooti labs, patiikami, ka njeemi veeraa padomus! ![]() ![]() -------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
![]() ![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Labi.. maaaazloet kritikas no manis!
Khe khem.. taatad.. 1. ziimeejums.. Kaa jau visi teica ( ![]() ![]() ![]() 2. ziimeejums. Otrs zimeejums ir plagjiaatisms pirmajam ![]() ![]() ![]() ![]() Atvainojos par savu kritiku... |
not_alone |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju thāāāā...ja jau pats prasīji...hmm
![]() Tātad:acis.nu par lielu,nav taču tā beibe tev nekāda muša!!Mati kautkā nedabīgi stāv,tā,itkā atlūzuši būtu,no deniņiem sākot.Pleci-->par platu,salīdzinājumā ar galvu.vispār galva par mazu,ja salīdzina ar visu ķermeni. Krūtis-->nu,te nu tevi var paslavēt-super,man patīk tā ēna,forši ^-^ Taču torss ir vienkārši baiss.vai nu viņai krekls par lielu,vai kas,bet izskatās,ka viņai būtu resns vēders un tievas kājas->neiet kopā.nav jau vecmammas naktskreklu uzvilkusi,galu gala. Rokas par īsu,plaukstas kā sīkam mutantam no "Svešie 3".Ar to es domāju,pārāk sīciņas. Nju jā...man ļoti patīk,kā esi izlabojis kājas.Ēnas,formas...mal-acis! -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
pagaidaam nu taa tie ziimeejumi. bet jo vairaak trenneesies jo labaak sanaax
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Te atradiisies mani Gifi un viss paareejais kas grib vai kam patiik lai laadee!!!!
![]() varbuut ielieciet kaadu komentaaru??? ![]() Attached thumbnail(s) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jaajaa! Man te dazjas iepatikaas!
![]() It iipashi tas treshais, no azumangas! ![]() -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Uz proporcijaam utt... neskatiishos.Ja man ziimeejums patiik tad viss ir OK(man)!
![]() |
Sushi |
![]()
|
Jaunaakie darbi ir diezgan labi. Daaauuudz labaaki, nekaa ieprieksheejie.
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ar iepriekšējo pat salīdzināt nevar, kājas padevušās īpaši smukinjas.
Bet kļūdas(es kā ļaundaris kritiķis): ++pirmajai(no kreisās) sailarmoon meitenei liekas, ka kāja izgaist, tai vēl nedaudz vajadzēja parēgoties(pie svārkiem), jo nav loģiski, ka meitenei atrodoties šādā pozā kājas sakrīt. ++otrajai meitenei sailarmoon zīmējumā kāja, kas iet uz priekšu nedaudz par tievu ciskās. ++trešajai meitenei rokas jocīgas. Varbūt par īsu... bet iespējams, ka tās domātas izvirzītas uz priekšu(tādā gadījumā nav manāms telpiskums) ++ceturtajai meitenei vajag svārkus bišķi zemākus, ja tie paliek tikpat īsi kā tagad, tad būtu jātedz apakšbikses. ++piektajai meitenei tikai kakls nedaudz par šauru. Gramoneko kļūdu nav, sasodīti mīļi...tā tik turpināt, progress ir vērojams. -------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju jā,ko lai saka,gifi jau ir simpātiski...bet labāk centies un liec savus zīmējumus iekšā ^-^
-------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
gramoneko ziimeejums vienkaarshi super kawaii
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Man jaf vislabaak patikaa staa peedeeja biudiite!Njaa...Pirmajaa paaraak leilas kruutis!!!Paareejais dikt cmuks!
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
he tas pēdējais zīmējums ir ļooti kawai....loti patīk
![]() ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31 July 2025 - 17:46 |