IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

2 Pages V < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> LNT
standby
post Apr 30 2004, 17:25
Post #16

Samurai

Group: Chuunin

Ei, kom on! Nu nevajag jau vinjus tik ljooti.. Mes neviens neesam perfekc. Nu nepatik vinjiem anime, nu ko padarisi. Manai masicai nepatik multiplikacija vispar. Ka tada. Nu ko..kam tagad viegli biggrin.gif

Es ari esmu dzirdejusi dazhas miklainas (man) piezimes par NN nekompetenci, bet man patik vinja raxti (un ari DR raxti) labprat tos lasu, jo .. nav jau citu tadu daudzmaz zinoshu un vel ar prasmi salikt vardus teikumos. Ja ari musu viedoklji nesakrit pilnigi visa, tak tomer vinju teikais biezhi palidz orienteties, ka ari uzzinat ko jaunu.

Bet tas ir tikai mans personigais viedoklis. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post Apr 30 2004, 19:46
Post #17

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE (Outlawz @ Apr 30 2004, 03:23 PM)
fatalis, diez vai arii mani satrauktu tas, ko runaa par mani nejeegas beernelji. diemzheel tie nav beernelji, bet cilveeki no taas pashas shlakas (pie kuriem, atljausies piebilst, piederu arii es).

Incanti... ja nav nooslepums pastaasti kaada iestaade nodarbojas ar kritikju gatavosjanu, skjiet visai interesanta nodarbe.
Kas attiecas uz kritikju kastu. NN un DR + Dairas Aabolinjas elitaaro statusu filmu kritikaa nodrosjina 1) nopietnas konkurences truukums; 2) vinju darbiiba lielaakajos plasjsazinjas liidzekljos; 3) vinju augstaa kompetence (mans kaa jomas amatiera veerteejums). Piebilde - 2. punkts var ietekmeet 1.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Fatalis
post Apr 30 2004, 20:20
Post #18

Unregistered

QUOTE (Outlawz @ Apr 30 2004, 04:23 PM)
fatalis, diez vai arii mani satrauktu tas, ko runaa par mani nejeegas beernelji. diemzheel tie nav beernelji, bet cilveeki no taas pashas shlakas (pie kuriem, atljausies piebilst, piederu arii es).

Atļaušos atzīmēt pāris atšķirības: tev ir pārāk liela mute un viedoklis, kurš nevienam neinteresē, turklāt nepietiek saprāta, lai izlobītu jēgu no vārda "argumentēts". Vai es saprotami izsakos?
+Quote Post
Batou
post May 1 2004, 06:59
Post #19

S9 unit

Group: Jounin
From: PS 9

fatalis, nee nesaprotami. tava argumentaacija ir pie 0. paldies, ejam taalaak.
ShinChan: vai tad es neteicu, ka studeeju LKA audiovizuaalo kultuuru? un es esmu pietiekami daudz lasiijis, lai vareetu spriest par muusu kritikju liimeni (beernudaarzs) un foreign (anglju, krievu) liimeni (pietiekami aizraujosh).

--------------------
image
+Quote Post
Fatalis
post May 1 2004, 11:42
Post #20

Unregistered

Ha-ha. Kritiķim, par kādu tu gribētu, lai tevi uzskata, ir jābūt vārdu meistaram, jābūt māksliniekam, filosofam un jābūt visam tam, ko tu ar katru savu vārdu pierādi sevi neesot. Rupji sakot, tu vienkārši esi par dumju, lai tāds būtu.
+Quote Post
ShinChan
post May 1 2004, 12:39
Post #21

ultrafilozofs

Vai tiesjaam vajag aiziet personiskos apvainojumos? Tu tacju arii nespeej argumenteeti pieraadiit ka Outlawz ir dumjš. Stulbums un dumjiiba ir filosofiskas kategorijas, kuru lietojums ir visai vispaariigs un tev buus visai gruuti pieraadiit ka Outlawz ir dumsj (divu postu izlasiisjana neskaitaas).
Labi nejauksjos pa vidu divu pieaugusjo "saturiigajaa" diskusijaa.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Fatalis
post May 1 2004, 13:10
Post #22

Unregistered

Nu, ņemot vērā, ka tas sākās ar viņa autoritatīvā tonī izteiktu vērtējumu sabiedrībā pazīstamam cilvēkam, kam viņš nespēja sniegt argumentus, bet tā vietā sāka plātīties ar savu izglītību, šādi "apvainojumi" ir vienīgi pēc nopelniem.

Un nevaino mani satura trūkumā! Tavi vārdu plūdi bieži vien arī ir visai tālu no saturīguma.
+Quote Post
Dzonis
post May 1 2004, 15:19
Post #23

Shishaku

runaajot par "mononoki",pat mana maate to skatiijaas ar interesi ,kad to demonstreeja 1ajaa reizaa.taa kaa,kaut kas tur ir (sho faktu minu taadeelj,ka parasti vinja mani sauc par slimu un taadaa garaa redzot ka skatos animi.parasti tas notiek 23:00 pa VIVU,laikaa kad vinjai velk uz miegu happy.gif (veelviens paskaidrojums:skatos pa vivu, jo maajaas kopmis luuznis un nets ar nav pieejams,bet liidz vasaras beigaam/studiju atsaakshanos (buus nopirkst kompis un kojaas nets ir) veel diezgan ilgi)

--------------------
+Quote Post
ShinChan
post May 1 2004, 15:42
Post #24

ultrafilozofs

QUOTE (Fatalis @ May 1 2004, 12:10 PM)
Un nevaino mani satura trūkumā! Tavi vārdu plūdi bieži vien arī ir visai tālu no saturīguma.

Ja vien tu zinaatu cik biezji man ikdienaa naakas komuniceet ar tik pat leetiem provokatoriem kaa tu wink.gif Ok, nepretendeeju ne uz kaadu intelektuaalaa guru statusu un nekad to arii neesmu atklaati paudis, toties no taviem iisajiem un aprautajiem teikumiem dvesj taads pasjabriins, paaraakums un paareejo noniecinaasjana, ka jaabriinaas kaa tu sadziivee vispaar ar kaadu vari komuniceet. Man arii biezji vien patiik kasiities kasiisjanaas peec (un tas ir tiesji tas, kas tagad notiek), tacju visam ir savas robezjas un ja tu kaadam brauc virsuu tad vismaz pamatoti. Sjajaa kaskjii es pamatu nemanu, ja vien par taadu neuskata veelmi izcelties.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Batou
post May 1 2004, 16:48
Post #25

S9 unit

Group: Jounin
From: PS 9

iespeejams, ka esmu dumjsh, tachu Epners gan taa nedomaaja (lai vinjam vieglas smiltis). arii Redovichsh taa nedomaa. savukaart to, ka NN ir mazs pintikjis, var tev pateikt bij. RMT direktors un vadiitaajs vienaa personaa. iespeejams, ka dumjsh esi tu, jo nespeej argumenteeti pieraadiit, kaapeec NN vai DR ir taadi kritikas gjeeniji (ai liekas, vinjus pat citee citu valstu aviizes... jeb arii nee)?

fatalis, pirms kauko raksti padomaa septinjreiz.
par cik te jau ir aizgaajis par taalu, topiks tiek sleegts.

--------------------
image
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26 July 2025 - 04:13