![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Ei, kom on! Nu nevajag jau vinjus tik ljooti.. Mes neviens neesam perfekc. Nu nepatik vinjiem anime, nu ko padarisi. Manai masicai nepatik multiplikacija vispar. Ka tada. Nu ko..kam tagad viegli
![]() Es ari esmu dzirdejusi dazhas miklainas (man) piezimes par NN nekompetenci, bet man patik vinja raxti (un ari DR raxti) labprat tos lasu, jo .. nav jau citu tadu daudzmaz zinoshu un vel ar prasmi salikt vardus teikumos. Ja ari musu viedoklji nesakrit pilnigi visa, tak tomer vinju teikais biezhi palidz orienteties, ka ari uzzinat ko jaunu. Bet tas ir tikai mans personigais viedoklis. ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Incanti... ja nav nooslepums pastaasti kaada iestaade nodarbojas ar kritikju gatavosjanu, skjiet visai interesanta nodarbe. Kas attiecas uz kritikju kastu. NN un DR + Dairas Aabolinjas elitaaro statusu filmu kritikaa nodrosjina 1) nopietnas konkurences truukums; 2) vinju darbiiba lielaakajos plasjsazinjas liidzekljos; 3) vinju augstaa kompetence (mans kaa jomas amatiera veerteejums). Piebilde - 2. punkts var ietekmeet 1. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Fatalis |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Atļaušos atzīmēt pāris atšķirības: tev ir pārāk liela mute un viedoklis, kurš nevienam neinteresē, turklāt nepietiek saprāta, lai izlobītu jēgu no vārda "argumentēts". Vai es saprotami izsakos? |
||
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
fatalis, nee nesaprotami. tava argumentaacija ir pie 0. paldies, ejam taalaak.
ShinChan: vai tad es neteicu, ka studeeju LKA audiovizuaalo kultuuru? un es esmu pietiekami daudz lasiijis, lai vareetu spriest par muusu kritikju liimeni (beernudaarzs) un foreign (anglju, krievu) liimeni (pietiekami aizraujosh). -------------------- ![]() |
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ha-ha. Kritiķim, par kādu tu gribētu, lai tevi uzskata, ir jābūt vārdu meistaram, jābūt māksliniekam, filosofam un jābūt visam tam, ko tu ar katru savu vārdu pierādi sevi neesot. Rupji sakot, tu vienkārši esi par dumju, lai tāds būtu.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Vai tiesjaam vajag aiziet personiskos apvainojumos? Tu tacju arii nespeej argumenteeti pieraadiit ka Outlawz ir dumjš. Stulbums un dumjiiba ir filosofiskas kategorijas, kuru lietojums ir visai vispaariigs un tev buus visai gruuti pieraadiit ka Outlawz ir dumsj (divu postu izlasiisjana neskaitaas).
Labi nejauksjos pa vidu divu pieaugusjo "saturiigajaa" diskusijaa. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Fatalis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu, ņemot vērā, ka tas sākās ar viņa autoritatīvā tonī izteiktu vērtējumu sabiedrībā pazīstamam cilvēkam, kam viņš nespēja sniegt argumentus, bet tā vietā sāka plātīties ar savu izglītību, šādi "apvainojumi" ir vienīgi pēc nopelniem.
Un nevaino mani satura trūkumā! Tavi vārdu plūdi bieži vien arī ir visai tālu no saturīguma. |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
runaajot par "mononoki",pat mana maate to skatiijaas ar interesi ,kad to demonstreeja 1ajaa reizaa.taa kaa,kaut kas tur ir (sho faktu minu taadeelj,ka parasti vinja mani sauc par slimu un taadaa garaa redzot ka skatos animi.parasti tas notiek 23:00 pa VIVU,laikaa kad vinjai velk uz miegu
![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
||
Ja vien tu zinaatu cik biezji man ikdienaa naakas komuniceet ar tik pat leetiem provokatoriem kaa tu ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
iespeejams, ka esmu dumjsh, tachu Epners gan taa nedomaaja (lai vinjam vieglas smiltis). arii Redovichsh taa nedomaa. savukaart to, ka NN ir mazs pintikjis, var tev pateikt bij. RMT direktors un vadiitaajs vienaa personaa. iespeejams, ka dumjsh esi tu, jo nespeej argumenteeti pieraadiit, kaapeec NN vai DR ir taadi kritikas gjeeniji (ai liekas, vinjus pat citee citu valstu aviizes... jeb arii nee)?
fatalis, pirms kauko raksti padomaa septinjreiz. par cik te jau ir aizgaajis par taalu, topiks tiek sleegts. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 04:13 |