![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
FanArt uz datorspeli? Ja es nekļudos tad šeit ir PARmaz asins!!!
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
hehz.. asinju bildee vispaar nav... un datorspēli es neesmu ne redzeejusi ne speeleejusi, tas ir animes fanart... tjip...
k-kas veel no vecajiem darbiem... k-kaads 2004 gads... ![]() edit: gomen, aizmirsu pielikt bildi This post has been edited by zeloco: Jun 19 2006, 15:40 -------------------- ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Es nesaprotu tās lūpas.Bet svarīgākais skaists darbs!
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ja acs nebuutu tik liela, tad man shii bilde liktos kaa melnbaltaa fotograafija.
![]() |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Man bagi patiik tas skatiens. Vnk labs darbs...
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Ō.Ō Ak dies! Šis man tagad pārtapa par mīļāko no taviem zīmējumiem
![]() ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man arii liekas, ka tas ir visskaistākais tavs darbs....
sugoshi kiree.... -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
paldies liels.... ^^
to luupu vinjsh tjip nostiepis ar pirkstu, taadeelj apakshluupa izskataas nedaudz diivaini... veelviens fanart... shoreiz ne-anime (kraasas pamainiitas ar pc) ![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ta ari neredzeju šo filmu! Ka es to zinu ši filma ari radija aforizmu "Here's Jonny!"... Labi zimets, man patik! A+
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ooh,the shining! kas par filmu...bet grāmata bij labāka..
"all work and no play makes johny a dull boy.." aaaah. tie zīmējumi ir pat vēl labāki par stāstu! ^^ -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Atkal tev padevaas uzziimeet kko tik forshu, taa, ka man bilde ataaadina kaarteejo reizi fotograafiju.
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
mmm,kaa man patiik shitaa filma..viena no manaam favoriiteem. bet ziimeejums ir veel labaaks,apbriinojami kaa tu vari taa uzzimeet cilveeka seju!! un eenojums!! un emocijas!!! aaa! nu kaa tu to dari?!?!! starp citu,tu to ziimeeji skatoties uz atteelu vai arii no galvas?
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
fantastiski...
vai varu uzzināt, kur tu tā iemācijies zīmēt? -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Jun 22 2006, 18:14) Nezinu tieši par zeloco, bet Latvijā pastāv tāda lieta kā Mākslas skola ![]() ![]() Pēdējais darbs - Profesionāli, skaisti... būtībā, atkal man vārdu trūkst ^^ -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Eu Shining ... super .. mīlu to filmu =.= Jā un šī bilde ar ļoti izdevusies ^^ tā sejas izteikme vēl pat baisāka nekā parastajās bildēs.Super
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:58 |