![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Liels paldies visiem *hug*
QUOTE(Angelina @ Jun 22 2006, 14:23) mmm,kaa man patiik shitaa filma..viena no manaam favoriiteem. bet ziimeejums ir veel labaaks,apbriinojami kaa tu vari taa uzzimeet cilveeka seju!! un eenojums!! un emocijas!!! aaa! nu kaa tu to dari?!?!! starp citu,tu to ziimeeji skatoties uz atteelu vai arii no galvas? man taa bilde bija uz dvd vaaka... seedeeju skatiijos to filmu, tad kaadu laiku uz to vaacinju un secinaaju, ka tas vareetu buut iists izaicinaajums to bildi uzziimeet. daudzie eenojumi, baarda, mati, krokas etc tas viss mani ljoti biedeeja, bet nu, sanjeemos un laikam sanaaca, kaut gan liekas, ka shtrihs (shviikas) dazhaas vietaas ir nogaajis greizi, bet tas pat zinaamaa meeraa piedod bildei haotisku noskanju.. QUOTE(Tigra2 @ Jun 22 2006, 16:14) Nezinu... kad visu laiku k-ko ziimee, tad peec kaada laika nereti arii k-kas saak sanaakt... Maakslas skolaa gan to neiemaaciijos... liekas, ka tas ir peec principa ir-ir, nav-nav... viena no manaam digitaalajaam seerijaam: Queen of decadence (pagrimuma karaliene): ![]() Queen of Apathy (apaatijas karaliene): ![]() Queen of Carnage (asinspirts karaliene): ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Asinspirts karaliene...
![]() Man gan vislabāk patīk pagrimuma karaliene, bet super... ![]() Btw, to filmu, kam bija uzzīmēts tas zīmējums, es nezinu, bet tas izskatās pēc Džeka Nikolsona ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man taa patiik pagrimuma karaliene un vismazaak patiik asinspirts karaliene, bet taa tik un taa arii ir skaista.
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
wow...man patīk visas it īpaši asinspirts karaliene. klau man ir jautājums kur tev rodas idejas zīmējumiem?
|
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Pirmai un otrai bildei sejas ir takā istās tikai es nesaprotu ķermeni.
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nu man protams, ka carnage
![]() ![]() -------------------- |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
atkal visiem liels paldies *iehago* <3
QUOTE(Sushi @ Jun 25 2006, 17:43) Btw, to filmu, kam bija uzzīmēts tas zīmējums, es nezinu, bet tas izskatās pēc Džeka Nikolsona ![]() Filma saucaas "Shining". Jaa, un tas ir Nikolsons ![]() QUOTE(Karamele @ Jun 26 2006, 18:58) Dazhaadi... parasti, redzu kaadu bildi netaa, kuraa ir kaada saistosha poza/stils/ziimeeshanas veids/ kraasas vai k-kas tml. To noseivoju un peec kaada laika pie taas kjeros, k-kaa interpreteeju, paarziimeeju vai ziimeeju no pasha saakuma, modificeeju, visaadi citaadi izvaroju un tad k-kas galaa sanaak. Es reti, kad zinu, kas man galaa sanaaks. Tas ir process, kas visu nosaka. Kaut gan mana lielaakaa kjuuda k-ko veidojot ir taa, ka es domaaju par galaproduktu nevis pashu procesi, taadeelj nereti k-kas vai viss nojuuk :/ QUOTE(sasuke @ Jun 26 2006, 19:37) pirmaa ir it kaa atgaazusies uz aizmuguri, otraa vienu roku sev pielikusi pie kruutiim QUOTE(Pakkun @ Jun 27 2006, 10:27) DevArtaa, protams (vai es maz k-kur citur meedzu uztureeties? ![]() Klau, man jau saak aptruukties no labajiem darbiem, ko jums dot O_O Veel fanaarts, gomen, tiem, kam vinjsh nepatiik: ![]() ps. jaa, vinjam IR shkjiibs deguns ![]() This post has been edited by zeloco: Jun 29 2006, 02:54 -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(zeloco @ Jun 29 2006, 02:52) Aaaaaaaaa to es esmu redzējusi divas reizes! ![]() ![]() Man patika tā filma.. Damn, labs Mensons! ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tev saak aptruukties labie darbi? ?_?
Vai tu veel vispaar ziimee?! O_O |
zeloco |
![]()
|
QUOTE(Kirara @ Jun 29 2006, 15:34) Atziishos, ka peedeejais darbs, ko esmu ziimeejusi bija k-kad eksaameni laikaa... Un tas pats bija k-kaada skice... Es parasti ziimeeju stresa iespaidaa.. Skola beigusies - stresa nav... Dazhreiz ziimeeju aiz garlaiciibas, bet to dariit maajaas esmu oar slinku... dazhreiz gan sanjemos, bet tad iisti nezinu ko, lai ziimee... Tagad arii naak iestaajeksaameni... raustos par tiem un vnk nav domu par ziimeeshanu savam priekam ![]() ![]() This post has been edited by zeloco: Jun 30 2006, 13:44 -------------------- ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Viņa raud vai ko dara?Bet darbiņš ir ok!
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Viņa plēš vaļā savu galvaskausu
![]() -------------------- ![]() |
Kirara |
![]()
|
Kad es sho bildi ieraudziiju, man galva saaka saapeet. *.*
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
omg love it! baigi labais, arī ideja super. kā tā var ar pildspalvu uzzīmēt ^^ viens no otaku fav darbiem, saglabāju savā mapītē ^^
|
zeloco |
![]()
|
Esmu daudz noslinkojusi...
te buus pashi svaigaakie darbi... tie gan nav gluzhi ziimeejumi, bet vairaak taustaami:\ shie tika apziimeeti: bet shis uztaisiits no a liddz zh ps. paldies par komentaariem, vienmeer ir jauki tos palasiities ^^ This post has been edited by zeloco: Jul 4 2006, 00:53 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:00 |