![]() |
![]() ![]() |
![]() |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
soma ir dievīga!
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
^^ paldies
shie ir dazhi svaigaakie (gomen par kvalitaati, man nav skanera, tikai fotoaparaats ^^; ) -------------------- ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Pēdējais ļoti glīts!
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
abi baigi smukie (peedeejais fiichainaaks) tikai peedeejajaa attelota meitene? pagaidaam man 80% liekas, ka jaa
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
peedeejais mani drusk biedee,kaajstaqrpe tik milziiga, a nu labi, pienjemsim, ka tas taads stils
![]() bet taa feja taada dusmiiga, dusmiiga.... -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pedeja ir laba! man patik!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Nezinu, bet man liekas, ka tu mācētu kko labāku uzzīmēt.
|
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Pēdejā bildē ir teivs cilvēciņš.
-------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
Pēdējai nav ne vainas.. Man patīkās.. Savdabīgs stils..
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Pakkun @ Jul 10 2006, 10:22) abi baigi smukie (peedeejais fiichainaaks) tikai peedeejajaa attelota meitene? pagaidaam man 80% liekas, ka jaa ![]() manaas bildees dzimumu nosaka kruutis (divi kruutis) ![]() QUOTE(ayame @ Jul 12 2006, 01:46) Stils gan nav meneejais, nedaudz iespaidojos no Neumorin. Svaigaakais: -------------------- ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Iskatas ka viņa ir mirusi un tad tas ļaunais viņu nolika pagulēt
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
It's so creepy, but I like creepy things.....tas man dod spēku kādam nesist, bet man nu jau baigi patīk!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
kiki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 11-July 06 ![]() |
iteresantas domas un lolti loti bailiiigi
|
kiki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 11-July 06 ![]() |
jaaa sasuke taisniiiiiba
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
oooh, peedeejais ir superiigs, man jau patiik
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:56 |