![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
shitais ir vieniigais no taviem darbiem, kas man personiigi nepatiik.
![]() uzziimeets jau labi, bet nav manaa gaumee |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Zeloco, tu esi ļoti tumšs cilveks! (no ofense
![]() Piekritu Kazuki. |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
ermm.. paldies?
![]() veel no vecajiem kraajumiem: ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
smukiiiii.... man patiik shaads stils.
taads vidusceļš starpanime un realitaati, totaali smukinji. -------------------- |
doomed-Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
Smuki smuki kaa jau visi tavi darbi!
Kautkaadaa maakslas skolaa maacijies? -------------------- ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Njaaa tu nu gan laid....
![]() ![]() Paskatoties uz dažiem darbiem izjūtu divejādas lietas apbrīnu un "ak cik ilgi jāsēž lai tadu uzzīmētu" . Tas attiecas piemēram uz darbu kur redzama dēļu grīda... Nobeikties kamēr savelk tos dēļus ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Jul 15 2006, 21:36) tas gan ir tiirs realiisms (ja neskaita to shuvi), bet laikam arii iisteniibaa taa acs izskataas liela XD QUOTE(doomed-Angel @ Jul 16 2006, 00:51) mazliet maaciijos, bet piem, shito peedeejo es ziimeeju pirms tajaa gaaju... un tur man maaciija tikai ar ziimuli (tobish klasisko ziimeejumu) QUOTE(Erik4xp @ Jul 16 2006, 23:19) Paskatoties uz dažiem darbiem izjūtu divejādas lietas apbrīnu un "ak cik ilgi jāsēž lai tadu uzzīmētu" . Tas attiecas piemēram uz darbu kur redzama dēļu grīda... Nobeikties kamēr savelk tos dēļus ![]() darbs ar deelju griidu man aiznjeema aptuveni divas stundas kopaa. tas nav ilgi, ja zina iisto tehniku, kuraa ziimeet ![]() nedaudz paarmainjaam. Mans pirmais graffiti meegjinaajums (pazinjai vajadzeeja divus galvaskausa logo vienam pasaakumam): -------------------- ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Kādēļ tu nezīmēji?Nu labi,tu zīmēji tos melnos pleķus...
-------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
zeloco |
![]()
|
ko neziimeeju? O_o
-------------------- ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man nepatiik kraasu salikums. It sevishkji zalja skeletgalva..
This post has been edited by Kirara: Jul 18 2006, 13:38 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
vajadzeeja piebilst: taalaak skataamais nav cilveekiem ar miikstiem nerviem
![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
jaa.. nu, ko lai saka... ir taadas lietas, kas mani fascinee, bet dazhiem izraisa nelabas asociaacijas...
ps. esmu atpakalj dzimtenee, ir jauni ziimeejumi, tik jaadabuu digitaalaa formaataa -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
labs, ir - jaunaas shausmas - ilustraacija graamatai "the vampire Lestat":
-------------------- ![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
uuuu... jaateic tev taads horror ziimeeshanas stils
![]() bet nu roka kas atrodas zem kakla, vinjai tiem diviem pirkstiem kas ir eenaa neizceljas kontuuras.... [bet varbuut tas taa domaaats] |
ayame |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 20-April 06 From: Latvija ![]() |
UUUU.. vampiirs izskataas tiešām pēc nekrietna neģēļa...
![]() vispaar skaists darbs! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:37 |