IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V « < 20 21 22 23 24 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zeloco galerija, Blood, gore and rock'n'roll
Cowkiller
post May 31 2007, 12:52
Post #316

Koushaku

Group: Chuunin
From: Earth...

izskataas peec ziimeejuma daljas...

--------------------
IPB Image
PREDATOR
http://www.youtube.com/watch?v=JayynOsTHsc yep thats f...ing me! :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
exile
post Jun 1 2007, 14:10
Post #317

Danshaku

From: back to back - Rīga

QUOTE(zeloco @ May 31 2007, 01:47) *

... man pat bija radusies traka doma uztaisiit lielu elljas gleznu ar to zemeni, gan ne gluzhi taadu, bet nu ar visaadaas drapeerijaam (oldschool meitaru stilaa, bet ar taadaam galiigi greizaam detaljaam, tjip ar zemeni un visaadaam citaam fiichaam, kuras es neteikshu, citaadi mani apzags no idejaam *paranoiska* biggrin.gif)

Man maajaas arii viens rimeiks pie sienas ar apustuli peeteri ar sauju pieciishu biggrin.gif ella A1 formaats
Es gaidiishu ar nepacietiibu tavus zemenjainos maakslas darbus, jo, jo vairaak skatos uz "zemeniiti" jo vairaak tas darbs patiik tongue.gif

--------------------
No name superhero
+Quote Post
zeloco
post Jun 1 2007, 23:51
Post #318

Hakushaku

From: Tulett

QUOTE(Alexa De Šarlote @ May 31 2007, 08:41) *

Kas tas par zīmejumu....???

tas ir ziimeejuma preview.. tas veel nav pabeigts.. iepostoshu pilno, kad buus gatavs..

QUOTE(Cowkiller @ May 31 2007, 12:52) *

izskataas peec ziimeejuma daljas...

taa arii ir biggrin.gif

QUOTE(exile @ Jun 1 2007, 14:10) *

QUOTE(zeloco @ May 31 2007, 01:47) *

... man pat bija radusies traka doma uztaisiit lielu elljas gleznu ar to zemeni, gan ne gluzhi taadu, bet nu ar visaadaas drapeerijaam (oldschool meitaru stilaa, bet ar taadaam galiigi greizaam detaljaam, tjip ar zemeni un visaadaam citaam fiichaam, kuras es neteikshu, citaadi mani apzags no idejaam *paranoiska* biggrin.gif)

Man maajaas arii viens rimeiks pie sienas ar apustuli peeteri ar sauju pieciishu biggrin.gif ella A1 formaats
Es gaidiishu ar nepacietiibu tavus zemenjainos maakslas darbus, jo, jo vairaak skatos uz "zemeniiti" jo vairaak tas darbs patiik tongue.gif

biggrin.gif:D tev ir nofocheets? es gribu redzeet biggrin.gif k-kas taads ir jaaredz!
zemenju darbi tiks uz laiku atlikti.. tagad manu praatu ir pilniibaa paarnjeemusi tetoveejuma dizaina doma... kameer neizdomaashu (vai arii neatradiishu) tikmeer neko daudz negaidiet (varbuut vieniigi pabeigshu to iesaakto..)

--------------------
IPB Image
+Quote Post
exile
post Jun 2 2007, 00:52
Post #319

Danshaku

Man taa arii neizdevaas piespiest sevi sho darbu piebeigt, un fotoaparaats arii s.cks, bet nu luudzu.
IPB Image

--------------------
No name superhero
+Quote Post
zeloco
post Jun 3 2007, 18:31
Post #320

Hakushaku

Gjeniaali! how comes tas veel nekur nav nopostots? to nemaz nevajag pabeigt.. tas izskataas lieliski! kaa viens dzheks teica "censhoties sasniegt pashu labaako mees nereti zaudeejam pashu labaako". domaaju, ka tas tev jaaizliek eBay biggrin.gif Tev ir veel kaadi taada tipa gleznojumi? Riktiigi ieper... raadi! neturi sveci zem laades!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
exile
post Jun 3 2007, 20:04
Post #321

Danshaku

dry.gif Par nozheelu visu labaako konfisceeja uz JRRMV fondiem kad es turmaaciijos un protams neatdeva, kaa arii toreiz nebiju tik apkeriigs lai visu safocheetu. Vajadzees paraknjaaties pa manu gleznojumu skapi - paarsvaraa tur palika ainavas un klusaas dabas no kuraam labaakaas tika izdaavinaatas, bet ispeejams ka tur speeshu atrast arii ko labu.

--------------------
No name superhero
+Quote Post
Mimi
post Jun 3 2007, 22:56
Post #322

Shishaku

Man mazliet nepieleca... To naudasdžeku zīmēja exile? blink.gif

--------------------
(sun)
+Quote Post
exile
post Jun 4 2007, 02:19
Post #323

Danshaku

Nee man paliidzeja zobu feja biggrin.gif Labi atziistos - ES, patikami ta4u sariikot paarsteigumus citiem. Un tas nav naudas dzheks, bet apustulis peeteris, kam originaalaa bija rokaas paradiizes atsleegas. Taakaa nebriinieties ja ko diivainu ieraudziisiet manaa galerijaa.
P.S. diez vai es liktu sveshus darbus kaadaa galerijaa.

--------------------
No name superhero
+Quote Post
Shatako
post Jun 12 2007, 10:48
Post #324

Danshaku

From: Latvija, Rīga

Man ļoti patīk tavi darbi, kas veidoti puantīlismā (zīmēti ar punktiņiem). Zinu lai zīmētu puantīlismu ir jābūt milzīgai pacietībai un tev, kā mēs varam spriest, tādas ir daudz! Tiesa gan, jāatzīst ka tavi pirmie darbi man patika par miligramu vairāk. :3 ^^

PS
Exile ZOBU FEJA! XD XD XD

This post has been edited by Shatako: Jun 12 2007, 10:49

--------------------
IPB Image
!FAT ANIMALS ARE HORNY! C:
+Quote Post
zeloco
post Jun 15 2007, 12:46
Post #325

Hakushaku

QUOTE(exile @ Jun 3 2007, 20:04) *

dry.gif Par nozheelu visu labaako konfisceeja uz JRRMV fondiem kad es turmaaciijos un protams neatdeva, kaa arii toreiz nebiju tik apkeriigs lai visu safocheetu. Vajadzees paraknjaaties pa manu gleznojumu skapi - paarsvaraa tur palika ainavas un klusaas dabas no kuraam labaakaas tika izdaavinaatas, bet ispeejams ka tur speeshu atrast arii ko labu.

Cuukas!!! >_< (tas par Rozentaalju skolu)
Kjeksee tik aaraa, lai redz, kaadus briinumus veel esi sastraadaajis ;D!

QUOTE(Roserette @ Jun 3 2007, 22:56) *

Man mazliet nepieleca... To naudasdžeku zīmēja exile? blink.gif

jep

QUOTE(Shatako @ Jun 12 2007, 10:48) *

Man ļoti patīk tavi darbi, kas veidoti puantīlismā (zīmēti ar punktiņiem). Zinu lai zīmētu puantīlismu ir jābūt milzīgai pacietībai un tev, kā mēs varam spriest, tādas ir daudz! Tiesa gan, jāatzīst ka tavi pirmie darbi man patika par miligramu vairāk. :3 ^^

PS
Exile ZOBU FEJA! XD XD XD

punkteeshana ir nomierinosha (ja taa izdodas) un, kad tev nav nekas labaaks ko dariit (piemeeram darbaa seezhot) - tad tas ir "just what the doctor ordered" smile.gif bez tam, tas izskataas ljoti sarezhgjiiti biggrin.gif
Stila mainjaa vainojiet Teganu biggrin.gif Varbuut man driiz apniks (visticamaak) un tad es taisiishu k-ko citu atkal utt utt...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shatako
post Jun 15 2007, 23:25
Post #326

Danshaku

Tu domā atgriesties pie sava vecā stila vai sākt ko jaunu līdzīgu Tegana/as zīmēšanas stilam? :3

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Alexa De Šarlote
post Jun 16 2007, 10:55
Post #327

Shishaku

Tas kas tev tagad ir par stilu ir baigi foršais....

--------------------
+Quote Post
zeloco
post Jun 16 2007, 23:03
Post #328

Hakushaku

QUOTE(Shatako @ Jun 15 2007, 23:25) *

Tu domā atgriesties pie sava vecā stila vai sākt ko jaunu līdzīgu Tegana/as zīmēšanas stilam? :3

es reti kad atgriezhos pie vecaa (vienmeer liekas, ka ir tachu tik daudz stilu ko iemeegjinaat) un Teganas alter-stils (tjip kopeeshana biggrin.gif) ir shaabriizha teema... Kas buus taalaak man pateiks televizors biggrin.gif vai arii kaada interneta lapa uz ko uzdurshos... peedeejaa laikaa daudz iefanoju par Pierre et Gilles slaveniibu bildeem, Erwin Olaf focheneem (tas jau ilgs kaadu laiku) un David Lachapelle maakslas stilu... (don't be lazy - Google it!) arii mode peedeejaa laikaa kljuvusi man taada aktuaalaaka... (Westwood, Galiano, McQueen, Moschino)
Kad piebeigshu (tb - apniks) njemties ar Teganas stilu metiishos k-kaa pilniigi citaa galeejiibaa.. tieshaam tagad nevaru pateikt kaadaa :x nezinu

QUOTE(Alexa De Šarlote @ Jun 16 2007, 10:55) *

Tas kas tev tagad ir par stilu ir baigi foršais....

taa ir vairaak imitaacija.. nav mans stils.. es tik ar to njemos lai apguutu savaadaaku kompoziicijas, formas apguvi etc.. bez tam, shobriid man tas liekas baigi stiliigi, kaut gan peec paaris meeneeshiem uzskatiishu to par sasodiitu suudu (atvainojos par "franchu valodu") biggrin.gif
Paldies tik un taa, jo apguut sveshus stilus nav nemaz tik viegli ^.^

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shatako
post Jun 18 2007, 11:21
Post #329

Danshaku

Man patika vislabāk Erwin Olaf un Moschino mākslas stili. McQueen man īpaši neizdevās atrast, jo viss ko atradu bija: mašīnīte no filmas vāģi! XD Manuprāt tev vajadzētu piekopt kko starp Erwin Olaf un ko pilnīgi citu piem. kko cute. Bet nu lai galā sanāk kas pavisam dīvains. :3

--------------------
IPB Image
+Quote Post
undux
post Jun 23 2007, 14:25
Post #330

Danshaku

From: mangaland

tavs ziimeeshanas stils patieshaam ir fenomenaals
+Quote Post

37 Pages V « < 20 21 22 23 24 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 18:34