![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
izskataas peec ziimeejuma daljas...
-------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
... man pat bija radusies traka doma uztaisiit lielu elljas gleznu ar to zemeni, gan ne gluzhi taadu, bet nu ar visaadaas drapeerijaam (oldschool meitaru stilaa, bet ar taadaam galiigi greizaam detaljaam, tjip ar zemeni un visaadaam citaam fiichaam, kuras es neteikshu, citaadi mani apzags no idejaam *paranoiska* ![]() Man maajaas arii viens rimeiks pie sienas ar apustuli peeteri ar sauju pieciishu ![]() Es gaidiishu ar nepacietiibu tavus zemenjainos maakslas darbus, jo, jo vairaak skatos uz "zemeniiti" jo vairaak tas darbs patiik ![]() -------------------- No name superhero
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Kas tas par zīmejumu....??? tas ir ziimeejuma preview.. tas veel nav pabeigts.. iepostoshu pilno, kad buus gatavs.. izskataas peec ziimeejuma daljas... taa arii ir ![]() ... man pat bija radusies traka doma uztaisiit lielu elljas gleznu ar to zemeni, gan ne gluzhi taadu, bet nu ar visaadaas drapeerijaam (oldschool meitaru stilaa, bet ar taadaam galiigi greizaam detaljaam, tjip ar zemeni un visaadaam citaam fiichaam, kuras es neteikshu, citaadi mani apzags no idejaam *paranoiska* ![]() Man maajaas arii viens rimeiks pie sienas ar apustuli peeteri ar sauju pieciishu ![]() Es gaidiishu ar nepacietiibu tavus zemenjainos maakslas darbus, jo, jo vairaak skatos uz "zemeniiti" jo vairaak tas darbs patiik ![]() ![]() ![]() zemenju darbi tiks uz laiku atlikti.. tagad manu praatu ir pilniibaa paarnjeemusi tetoveejuma dizaina doma... kameer neizdomaashu (vai arii neatradiishu) tikmeer neko daudz negaidiet (varbuut vieniigi pabeigshu to iesaakto..) -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Man taa arii neizdevaas piespiest sevi sho darbu piebeigt, un fotoaparaats arii s.cks, bet nu luudzu.
![]() -------------------- No name superhero
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Gjeniaali! how comes tas veel nekur nav nopostots? to nemaz nevajag pabeigt.. tas izskataas lieliski! kaa viens dzheks teica "censhoties sasniegt pashu labaako mees nereti zaudeejam pashu labaako". domaaju, ka tas tev jaaizliek eBay
![]() -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() -------------------- No name superhero
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Man mazliet nepieleca... To naudasdžeku zīmēja exile?
![]() -------------------- (sun)
|
exile |
![]()
|
Nee man paliidzeja zobu feja
![]() P.S. diez vai es liktu sveshus darbus kaadaa galerijaa. -------------------- No name superhero
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Man ļoti patīk tavi darbi, kas veidoti puantīlismā (zīmēti ar punktiņiem). Zinu lai zīmētu puantīlismu ir jābūt milzīgai pacietībai un tev, kā mēs varam spriest, tādas ir daudz! Tiesa gan, jāatzīst ka tavi pirmie darbi man patika par miligramu vairāk. :3 ^^
PS Exile ZOBU FEJA! XD XD XD This post has been edited by Shatako: Jun 12 2007, 10:49 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
zeloco |
![]()
|
![]() Cuukas!!! >_< (tas par Rozentaalju skolu) Kjeksee tik aaraa, lai redz, kaadus briinumus veel esi sastraadaajis ;D! Man mazliet nepieleca... To naudasdžeku zīmēja exile? ![]() jep Man ļoti patīk tavi darbi, kas veidoti puantīlismā (zīmēti ar punktiņiem). Zinu lai zīmētu puantīlismu ir jābūt milzīgai pacietībai un tev, kā mēs varam spriest, tādas ir daudz! Tiesa gan, jāatzīst ka tavi pirmie darbi man patika par miligramu vairāk. :3 ^^ PS Exile ZOBU FEJA! XD XD XD punkteeshana ir nomierinosha (ja taa izdodas) un, kad tev nav nekas labaaks ko dariit (piemeeram darbaa seezhot) - tad tas ir "just what the doctor ordered" ![]() ![]() Stila mainjaa vainojiet Teganu ![]() -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tu domā atgriesties pie sava vecā stila vai sākt ko jaunu līdzīgu Tegana/as zīmēšanas stilam? :3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Tas kas tev tagad ir par stilu ir baigi foršais....
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
Tu domā atgriesties pie sava vecā stila vai sākt ko jaunu līdzīgu Tegana/as zīmēšanas stilam? :3 es reti kad atgriezhos pie vecaa (vienmeer liekas, ka ir tachu tik daudz stilu ko iemeegjinaat) un Teganas alter-stils (tjip kopeeshana ![]() ![]() Kad piebeigshu (tb - apniks) njemties ar Teganas stilu metiishos k-kaa pilniigi citaa galeejiibaa.. tieshaam tagad nevaru pateikt kaadaa :x nezinu Tas kas tev tagad ir par stilu ir baigi foršais.... taa ir vairaak imitaacija.. nav mans stils.. es tik ar to njemos lai apguutu savaadaaku kompoziicijas, formas apguvi etc.. bez tam, shobriid man tas liekas baigi stiliigi, kaut gan peec paaris meeneeshiem uzskatiishu to par sasodiitu suudu (atvainojos par "franchu valodu") ![]() Paldies tik un taa, jo apguut sveshus stilus nav nemaz tik viegli ^.^ -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
Man patika vislabāk Erwin Olaf un Moschino mākslas stili. McQueen man īpaši neizdevās atrast, jo viss ko atradu bija: mašīnīte no filmas vāģi! XD Manuprāt tev vajadzētu piekopt kko starp Erwin Olaf un ko pilnīgi citu piem. kko cute. Bet nu lai galā sanāk kas pavisam dīvains. :3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
tavs ziimeeshanas stils patieshaam ir fenomenaals
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:34 |