![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Man patika vislabāk Erwin Olaf un Moschino mākslas stili. McQueen man īpaši neizdevās atrast, jo viss ko atradu bija: mašīnīte no filmas vāģi! XD Manuprāt tev vajadzētu piekopt kko starp Erwin Olaf un ko pilnīgi citu piem. kko cute. Bet nu lai galā sanāk kas pavisam dīvains. :3 McQueen ![]() tavs ziimeeshanas stils patieshaam ir fenomenaals Tam es piekriitu - fenomenaals suuc ![]() (Paldies ^^) Viena meitene man pasuutiija, lai es vinjai uztaisu sameeraa vienkaarshu chemodaaninju ar dekoratiiviem stuuriishiem un Dzheku Skelingtonu k-kur iekshaa... Es ceru, ka vinjai patiks ^^ -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Interesanti, a ar kaadaam kraasaam tu apglezno savus chemodanus? alkiida? ellas? Man te ir ideja savu veco kraasu kasti aprotaat. Vai tik te tur nav jau savs bizness ar apgleznoshanu? Vieniigais gribeetos redzeet Dzheka uzvalku preciizaak detalizeetu, tachu nojaushu ka kastes faktuura un otinjas izmeers to nelauj. Bet savaadaak shiks chemodaans
![]() -------------------- No name superhero
|
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
dikti smuks čemodāniņš
.. kaut man tāds būtu ![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
čemodāns rocks. domāju, ka tas ir daudzu otakiešu sapnis XD
nē nu stūrīši ļoti mākslinieciski un orģināli. iekšējais zīmējums - lol! kaut ko tik orģinālu sen nebiju redzējusi. tikai man ir viens jautājums.. tu pati viņu krāsoji melnu, vai viņš jau tāds bija?(nu čemodāns) un otrs ar man ir.. ar ko tu to džekiņu iekšpusē uzzīmēji? ne jau ar gošām.. xD nē nu vispār jau baigi labi. neko šitādu neviens vēl nav darījis. (nu vismaz otaku nē) This post has been edited by Asuka: Jul 4 2007, 15:39 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Interesanti, a ar kaadaam kraasaam tu apglezno savus chemodanus? alkiida? ellas? Man te ir ideja savu veco kraasu kasti aprotaat. Vai tik te tur nav jau savs bizness ar apgleznoshanu? Vieniigais gribeetos redzeet Dzheka uzvalku preciizaak detalizeetu, tachu nojaushu ka kastes faktuura un otinjas izmeers to nelauj. Bet savaadaak shiks chemodaans ![]() akrila. saakumaa domaaju par elljas, bet taas paaraak ilgi zhuust... mana pacietiiba beigtos liidz ar pamatkraasas uzklaashanu.. Nu es te k-ko meegjinu ar to virziit :3 shobriid top jau treshais koferiitis, ko paardoshu tikliidz pabeigshu. Shii ir lielaakaa rezoluuzija ar Dzheku, ko varu dabuut. Paldies ^^ dikti smuks čemodāniņš .. kaut man tāds būtu ![]() Ir visas iespeejas *hint, hint* ^_~ čemodāns rocks. domāju, ka tas ir daudzu otakiešu sapnis XD nē nu stūrīši ļoti mākslinieciski un orģināli. iekšējais zīmējums - lol! kaut ko tik orģinālu sen nebiju redzējusi. tikai man ir viens jautājums.. tu pati viņu krāsoji melnu, vai viņš jau tāds bija?(nu čemodāns) un otrs ar man ir.. ar ko tu to džekiņu iekšpusē uzzīmēji? ne jau ar gošām.. xD nē nu vispār jau baigi labi. neko šitādu neviens vēl nav darījis. (nu vismaz otaku nē) Chemodaaninju nopirku kaa tikko nosliipeetu - tiirs koks, peecaak kraasoju melnu utt.. Dzheka apgleznoshanaa liku lietaa akrila kraasas un melnu markjeri :3 Paaaldies n_n Boo!! Beidzot nobeidzu to darbu, no kura juus redzeejaat to mazo daljinju... Ja es nebuutu tik slinka, tad tas jau sen buutu ticis pabeigts, bet nu... luudzu. Aprakstaa par to iipashi neiedziljinaashos, jo tas ir paaraak shiziigs, lai to saprastu pat es pati, mineeshu tikai aciimredzamu faktu par paraleeleem ar "Alisi Briinumzemee". Drugland: ![]() -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Baigi labais darbs, patīk tā meitene tuvplanā....
![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Baigi labais darbs, patīk tā meitene tuvplanā.... ![]() tā ir MEITENE? XD hello priscilla.. -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Tā taču ir meitene.
|
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
bet man tas zveers nereaali vstavlyaet
-------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Shis darbs ir vienkaarshi "marvelous" .
![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Nu jā tātad stāstam "Alise brīnumzemē" ir arī otrā versija?
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
man patīk tā medmāsiņa.
![]() Forši, tā koši un krāsaini, bet tomēr tumši, tā kā nakts klubs. Tavs stils ir apbrīnojams, jo tāda nav nevienam no šiem Sensei. -------------------- (sun)
|
zeloco |
![]()
|
Paaaldies
![]() bet man tas zveers nereaali vstavlyaet XD XD XD ko vinjsh tev "vstavljaet"? ![]() Nu jā tātad stāstam "Alise brīnumzemē" ir arī otrā versija? Kaut kur lasiiju, ka Kerols esot bijis narkomaans un vnk sarakstiijis savas halucinaacijas graamataas ![]() ![]() man patīk tā medmāsiņa. ![]() Forši, tā koši un krāsaini, bet tomēr tumši, tā kā nakts klubs. Tavs stils ir apbrīnojams, jo tāda nav nevienam no šiem Sensei. :3 paldies... jaa, iisteniibaa taa arii bija domaats, it kaa spiideetu neona gaismaas (vairaak vai mazaak). Man laikam beidzot izdodas k-ko uztaisiit taa, kaa domaats :3 Bilde ar tizlajaam pukjeem.... k-kad (kad ieskaneeshu) ielikshu kraasaino versiju... -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Jām, krāsoto visi pieņemtu daudz labāk.
Un puķes nemaz nav tizlas - tādas, hmm, metālcacas... xD Un nevaru saprast, kādā veidā tā meitene to puķi rokā tur, ja tai nav kātiņa? ![]() ![]() Nevaru sagaidīt krāsaino variantu, jo man ir ĻÕÕTI interesanti, kādā krāsā būs tās puķes... Hmm... Tumširozā ar sudrabu? Vai kaut kā savādāk? Sarkanas ar zeltu? Aju, vienalga, gaidu krāsaino... c(: Intriģēta` -------------------- (sun)
|
zeloco |
![]()
|
Njaa.. tas darbs kaa taads man pieriebaas, kad es to biju 1-mo reizi izkraasojusi.. bija veel plaans kraasot arii uz datora, bet tas nekad nenotiks... pukjes kaatinjs bija domaats pieziimeets ar kraasu...
Trivia: tas ir Scanner Darkly fanaarts.. nesen noskatiijos veelreiz (pirmo skatiishanaas reizi es pat iisti neatceros..) Monstrs kraasainaa izplidiijumaa... ![]() Un te kas baudaamaaks - daavana Shade de Monesko dzimshanas dienaa *hug* (BatCave "the Gathering" inspired) ![]() more shit coming yourway soon! This post has been edited by zeloco: Jul 25 2007, 14:22 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:34 |