IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zeloco galerija, Blood, gore and rock'n'roll
Pakkun
post Jul 25 2007, 14:50
Post #346

Hakushaku

Group: Chuunin
From: λ=56.923** φ=24.039**

QUOTE(zeloco @ Jul 25 2007, 14:20) *

Trivia: tas ir Scanner Darkly fanaarts.. nesen noskatiijos veelreiz (pirmo skatiishanaas reizi es pat iisti neatceros..)

kurā vietā "a scanner darkly" bija šitāda beibe? bildē nemanu vispār nekādu sakaru ar filmu biggrin.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Alexa De Šarlote
post Jul 25 2007, 18:16
Post #347

Shishaku

Pirmais darbs ir mans favorits....

--------------------
+Quote Post
zeloco
post Jul 26 2007, 23:03
Post #348

Hakushaku

From: Tulett

QUOTE(Pakkun @ Jul 25 2007, 14:50) *

QUOTE(zeloco @ Jul 25 2007, 14:20) *

Trivia: tas ir Scanner Darkly fanaarts.. nesen noskatiijos veelreiz (pirmo skatiishanaas reizi es pat iisti neatceros..)

kurā vietā "a scanner darkly" bija šitāda beibe? bildē nemanu vispār nekādu sakaru ar filmu biggrin.gif

tas tjip par taam mazajaam zilajaam pukjiiteem biggrin.gif meegjinaaju teelaini, sanaaca hujavi biggrin.gif
pashaas filmas beigaas bija k-kaads taads teksts "I saw death rising from the earth itself... in one blue field.."
or something..
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Jul 25 2007, 18:16) *

Pirmais darbs ir mans favorits....

paldies ^^

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shatako
post Jul 28 2007, 19:22
Post #349

Danshaku

From: Latvija, Rīga

Nezinu vai speciāli biji neizkrāsotajā versijā tai puķei kuru tur rokā tā meitene
neiezīmējusi kātiņu, bet katkā ziņā man patika bez kātiņa. Neizkrāsotajā zīmējumā tā metene man atgādina vienu citu meiteni! XD Man šķiet, ka visām skeletgalvām nevajadzēja zīmēt tās asinis kas pill no acu dobumiem! :3 Patīk pistole un kā tā atēlota zīmējumā! ;3 Well done! ^__^

--------------------
IPB Image
!FAT ANIMALS ARE HORNY! C:
+Quote Post
Mimi
post Jul 28 2007, 23:51
Post #350

Shishaku

Tas pēdējais ir vienkārši super kruts - vienīgais tā jaka ir melna, bez jel kādam ēnām utt., tāpēc tas vairāk atgādina maisu, nevis jaku. Derētu krunciņas vaik kā tā. wink.gif
Tā visp ir ok..
Tas izkrāsots - nu nezinu.. Puķes varētu būt labākas. Un tas krāsojums bija tāds blāvs, ne īpaši košs. Neierasti.

--------------------
(sun)
+Quote Post
exile
post Jul 31 2007, 02:59
Post #351

Danshaku

From: back to back - Rīga

pirmspeedeejais darbs labs, jo tagad ir modee un man iepatikaas, jo man vakar bija real deathwish, bet es to neeariitu jo esmu paaraak gleevs un dziivot gribiigs biggrin.gif (dazhi cilveeki briinaas kaa es veel neesmu nosities), dazhas dienas atpakalj redzeeju vienu civeeku kas bija izdariijis pasnaaviibu uz vilciena sliedeem netaalu pie braalju kapiem - baigi smarzhoja peec svaigi nokautas vistas

This post has been edited by exile: Jul 31 2007, 03:03

--------------------
No name superhero
+Quote Post
Ami
post Aug 7 2007, 12:40
Post #352

Samurai

QUOTE(exile @ Jul 31 2007, 02:59) *

pirmspeedeejais darbs labs, jo tagad ir modee un man iepatikaas, jo man vakar bija real deathwish, bet es to neeariitu jo esmu paaraak gleevs un dziivot gribiigs biggrin.gif (dazhi cilveeki briinaas kaa es veel neesmu nosities), dazhas dienas atpakalj redzeeju vienu civeeku kas bija izdariijis pasnaaviibu uz vilciena sliedeem netaalu pie braalju kapiem - baigi smarzhoja peec svaigi nokautas vistas

Vai tikai es nesapratu exile domu gājienu? XD
Anyway, man nepatika krāsojums zīmējumā ar galvaskauspuķēm. Tas bija pārāk nekošs, kaut vai salīdzinot ar iepriekšējo "drug" darbu. Tādi košākie man patika labāk. closedeyes.gif
Otro zīmējumu gan varētu nokropot nu kaut vai hmm, līdz rāvējslēdzējam. Izskatītos kaut kā vairāk izstrādāts. Nu vismaz manas domas. ļoti labi sanāca visa galva, un arī lūpu sausais krunkājums, un arī pīrsi, un arī zaļais pūkainais bumbulīts. :3 Izcēlās ļoti labi.
+Quote Post
zeloco
post Aug 8 2007, 01:44
Post #353

Hakushaku

QUOTE(Shatako @ Jul 28 2007, 19:22) *

Nezinu vai speciāli biji neizkrāsotajā versijā tai puķei kuru tur rokā tā meitene
neiezīmējusi kātiņu, bet katkā ziņā man patika bez kātiņa. Neizkrāsotajā zīmējumā tā metene man atgādina vienu citu meiteni! XD Man šķiet, ka visām skeletgalvām nevajadzēja zīmēt tās asinis kas pill no acu dobumiem! :3 Patīk pistole un kā tā atēlota zīmējumā! ;3 Well done! ^__^

tjip bija domaats , ka veelaak ar kraasaam to kaatinju pielikshu...
paldies :]

QUOTE(Mimi @ Jul 28 2007, 23:51) *

Tas pēdējais ir vienkārši super kruts - vienīgais tā jaka ir melna, bez jel kādam ēnām utt., tāpēc tas vairāk atgādina maisu, nevis jaku. Derētu krunciņas vaik kā tā. wink.gif
Tā visp ir ok..
Tas izkrāsots - nu nezinu.. Puķes varētu būt labākas. Un tas krāsojums bija tāds blāvs, ne īpaši košs. Neierasti.

taa "jaka" visp bija domaata kaa.. nu nez.... k-kas melna.. nakts vai k-kas taadaa garaa.... tad peedejaa briidii nez kaapeec izdomaaju, ka vakag pielikt taas mazaas shnjoriites... sachakareeju... :/
Ar lodiishpildspalvaam gluzhi pashu koshaako kraasu nedabuusi... :/
paldies [:

QUOTE(exile @ Jul 31 2007, 02:59) *

deathwish ir modee? since when? ohmy.gif
par to vistas komentaaru es ilgi reecu biggrin.gif es gan labaak lektu no kaadas maajas jumta.... zem vilciena veel var palikt dziivs...
Danke smile.gif

QUOTE(┼Ami┼ @ Aug 7 2007, 12:40) *

Vai tikai es nesapratu exile domu gājienu? XD
Anyway, man nepatika krāsojums zīmējumā ar galvaskauspuķēm. Tas bija pārāk nekošs, kaut vai salīdzinot ar iepriekšējo "drug" darbu. Tādi košākie man patika labāk. closedeyes.gif
Otro zīmējumu gan varētu nokropot nu kaut vai hmm, līdz rāvējslēdzējam. Izskatītos kaut kā vairāk izstrādāts. Nu vismaz manas domas. ļoti labi sanāca visa galva, un arī lūpu sausais krunkājums, un arī pīrsi, un arī zaļais pūkainais bumbulīts. :3 Izcēlās ļoti labi.

kaa jau mineeju lodiishpildspalvas nav pats koshaakais materiaals ar ko kraasot... :/
man bija tieshi preteejas domas par to garumu, gribeejaas uzsveert un atstaat veel vairaak, bet papiirs ierobezhoja....
'puukainais bumbuliitis' ir ausu sildaamie biggrin.gif t.s. earmufs.... dievinu taas mazaas fignjas ^.^
Paaldies (:

Jaunu veikumu nav, ja neskaita toposhu jaunu forumu, bet shhhh... neviens veel par to nezina... ^.^

IPB Image

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ayumi
post Aug 8 2007, 14:45
Post #354

Kyuuketsuki

QUOTE(zeloco @ Aug 8 2007, 01:44) *

Jaunu veikumu nav, ja neskaita toposhu jaunu forumu, bet shhhh... neviens veel par to nezina... ^.^

IPB Image

...

I love you. xD

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
exile
post Aug 8 2007, 16:01
Post #355

Danshaku

From: back to back - Rīga

QUOTE(zeloco @ Aug 8 2007, 01:44) *

deathwish ir modee? since when? ohmy.gif
par to vistas komentaaru es ilgi reecu biggrin.gif es gan labaak lektu no kaadas maajas jumta.... zem vilciena veel var palikt dziivs...
Danke smile.gif

Nu par to deathwish - nevermind. Pēdējā mēneša laikā redzēju 3x pašnāvības, nolēmu, ka tas tagad modē + man bija drausmīgi un nenovēršami uz to brīdi nokauts garīgais, kas tik ātri man nereģenerējās.
Es gan no jumta nelektu, ja tomēr vajdzētu izvēlēties savu nāves veidu laikam izvēlētos ko nestandarta, kā piemēram vienā filmā noziedznieks izvēlējies, lai viņu nogalina 100 kailas sievietes, vai kā viens no latviešu performances aizsācējiem(vārdu nenosukšu, lai nesameloties) savu nāvi pārvērta izrādē.

P.S. kad būs gatavs noteikti ieiešu, varbūt ko sev tīkamu atradīšu.

--------------------
No name superhero
+Quote Post
zeloco
post Aug 9 2007, 18:47
Post #356

Hakushaku

Ayu - biggrin.gif <3

Exile - njaa.. tas ir kaa sagadaas... jaa, performance buutu labs variants, bet pagaidaam veel nekur netaisos likties... pamociishu juus biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
zeloco
post Aug 18 2007, 00:39
Post #357

Hakushaku

gomen par dubultpostu, bet neviens te nekomentee sad.gif

Shis koferiitis nonaacis Ayumi gaadiigajaas rokaas:

IPB Image

This post has been edited by zeloco: Aug 21 2007, 01:11

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Alexa De Šarlote
post Aug 18 2007, 10:59
Post #358

Shishaku

Tu tos koferus pati taisi....????

--------------------
+Quote Post
Sushi
post Aug 18 2007, 17:28
Post #359

Tennou

From: Somewhere I belong?

Damn, Zeloco. Superīgi! Kā tev to kaķi tā izdevās uzmeistarot? Varēja vēl to Alises komentu: "You've grown quite mangy, cat, but your grin's a comfort". :3
Bet man arī gribētos vienu koferīti.. Pag, bet tu ar akrila krāsām, ja? Viņas ūdenī šķīst.. hmm, a lietū var to koferi nest? Vienkārši, es domāju pati apgleznot.. tādu kā padomu prasu. :]

--------------------
+Quote Post
zeloco
post Aug 18 2007, 18:12
Post #360

Hakushaku

mhm.. apgleznoju pati...

akrils, kad nozhuust kluust par taadu kaa pleeviiti, taakaa dizhi tas lietus uudens kraasojumam nekaiteetu, bet es shos koferiishus veel nolakoju, taa just in case... vieniigais miinuss tad ir, ka vinji nereti pashaa saakumaa ljoti liip kopaa tb ir gruuti attaisaami, bet ar laiku it kaa p[aliek mazaak lipiigaaki... es to probleemu meegjinu k-kaa izshtukot...

Starp citu - driizumaa paardoshanaa izlikshu vienu nepasuutiitu koferiiti, izskataas peec vnk mediciinas koferiisha - balts ar sarkanu krustu katraa pusee, kad sanjemshos uz nofocheeshu tad ielikshu arii bildi... tiiri intereses peec - kaads taadu veeleetos?

--------------------
IPB Image
+Quote Post

37 Pages V « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 22:28