![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Trivia: tas ir Scanner Darkly fanaarts.. nesen noskatiijos veelreiz (pirmo skatiishanaas reizi es pat iisti neatceros..) kurā vietā "a scanner darkly" bija šitāda beibe? bildē nemanu vispār nekādu sakaru ar filmu ![]() -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Pirmais darbs ir mans favorits....
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Trivia: tas ir Scanner Darkly fanaarts.. nesen noskatiijos veelreiz (pirmo skatiishanaas reizi es pat iisti neatceros..) kurā vietā "a scanner darkly" bija šitāda beibe? bildē nemanu vispār nekādu sakaru ar filmu ![]() tas tjip par taam mazajaam zilajaam pukjiiteem ![]() ![]() pashaas filmas beigaas bija k-kaads taads teksts "I saw death rising from the earth itself... in one blue field.." or something.. Pirmais darbs ir mans favorits.... paldies ^^ -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Nezinu vai speciāli biji neizkrāsotajā versijā tai puķei kuru tur rokā tā meitene
neiezīmējusi kātiņu, bet katkā ziņā man patika bez kātiņa. Neizkrāsotajā zīmējumā tā metene man atgādina vienu citu meiteni! XD Man šķiet, ka visām skeletgalvām nevajadzēja zīmēt tās asinis kas pill no acu dobumiem! :3 Patīk pistole un kā tā atēlota zīmējumā! ;3 Well done! ^__^ -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tas pēdējais ir vienkārši super kruts - vienīgais tā jaka ir melna, bez jel kādam ēnām utt., tāpēc tas vairāk atgādina maisu, nevis jaku. Derētu krunciņas vaik kā tā.
![]() Tā visp ir ok.. Tas izkrāsots - nu nezinu.. Puķes varētu būt labākas. Un tas krāsojums bija tāds blāvs, ne īpaši košs. Neierasti. -------------------- (sun)
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
pirmspeedeejais darbs labs, jo tagad ir modee un man iepatikaas, jo man vakar bija real deathwish, bet es to neeariitu jo esmu paaraak gleevs un dziivot gribiigs
![]() This post has been edited by exile: Jul 31 2007, 03:03 -------------------- No name superhero
|
Ami |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
pirmspeedeejais darbs labs, jo tagad ir modee un man iepatikaas, jo man vakar bija real deathwish, bet es to neeariitu jo esmu paaraak gleevs un dziivot gribiigs ![]() Vai tikai es nesapratu exile domu gājienu? XD Anyway, man nepatika krāsojums zīmējumā ar galvaskauspuķēm. Tas bija pārāk nekošs, kaut vai salīdzinot ar iepriekšējo "drug" darbu. Tādi košākie man patika labāk. ![]() Otro zīmējumu gan varētu nokropot nu kaut vai hmm, līdz rāvējslēdzējam. Izskatītos kaut kā vairāk izstrādāts. Nu vismaz manas domas. ļoti labi sanāca visa galva, un arī lūpu sausais krunkājums, un arī pīrsi, un arī zaļais pūkainais bumbulīts. :3 Izcēlās ļoti labi. |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Nezinu vai speciāli biji neizkrāsotajā versijā tai puķei kuru tur rokā tā meitene neiezīmējusi kātiņu, bet katkā ziņā man patika bez kātiņa. Neizkrāsotajā zīmējumā tā metene man atgādina vienu citu meiteni! XD Man šķiet, ka visām skeletgalvām nevajadzēja zīmēt tās asinis kas pill no acu dobumiem! :3 Patīk pistole un kā tā atēlota zīmējumā! ;3 Well done! ^__^ tjip bija domaats , ka veelaak ar kraasaam to kaatinju pielikshu... paldies :] Tas pēdējais ir vienkārši super kruts - vienīgais tā jaka ir melna, bez jel kādam ēnām utt., tāpēc tas vairāk atgādina maisu, nevis jaku. Derētu krunciņas vaik kā tā. ![]() Tā visp ir ok.. Tas izkrāsots - nu nezinu.. Puķes varētu būt labākas. Un tas krāsojums bija tāds blāvs, ne īpaši košs. Neierasti. taa "jaka" visp bija domaata kaa.. nu nez.... k-kas melna.. nakts vai k-kas taadaa garaa.... tad peedejaa briidii nez kaapeec izdomaaju, ka vakag pielikt taas mazaas shnjoriites... sachakareeju... :/ Ar lodiishpildspalvaam gluzhi pashu koshaako kraasu nedabuusi... :/ paldies [: pirmspeedeejais darbs labs, jo tagad ir modee un man iepatikaas, jo man vakar bija real deathwish, bet es to neeariitu jo esmu paaraak gleevs un dziivot gribiigs ![]() deathwish ir modee? since when? ![]() par to vistas komentaaru es ilgi reecu ![]() Danke ![]() Vai tikai es nesapratu exile domu gājienu? XD Anyway, man nepatika krāsojums zīmējumā ar galvaskauspuķēm. Tas bija pārāk nekošs, kaut vai salīdzinot ar iepriekšējo "drug" darbu. Tādi košākie man patika labāk. ![]() Otro zīmējumu gan varētu nokropot nu kaut vai hmm, līdz rāvējslēdzējam. Izskatītos kaut kā vairāk izstrādāts. Nu vismaz manas domas. ļoti labi sanāca visa galva, un arī lūpu sausais krunkājums, un arī pīrsi, un arī zaļais pūkainais bumbulīts. :3 Izcēlās ļoti labi. kaa jau mineeju lodiishpildspalvas nav pats koshaakais materiaals ar ko kraasot... :/ man bija tieshi preteejas domas par to garumu, gribeejaas uzsveert un atstaat veel vairaak, bet papiirs ierobezhoja.... 'puukainais bumbuliitis' ir ausu sildaamie ![]() Paaldies (: Jaunu veikumu nav, ja neskaita toposhu jaunu forumu, bet shhhh... neviens veel par to nezina... ^.^ ![]() -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Jaunu veikumu nav, ja neskaita toposhu jaunu forumu, bet shhhh... neviens veel par to nezina... ^.^ ![]() ... I love you. xD -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
deathwish ir modee? since when? ![]() par to vistas komentaaru es ilgi reecu ![]() Danke ![]() Nu par to deathwish - nevermind. Pēdējā mēneša laikā redzēju 3x pašnāvības, nolēmu, ka tas tagad modē + man bija drausmīgi un nenovēršami uz to brīdi nokauts garīgais, kas tik ātri man nereģenerējās. Es gan no jumta nelektu, ja tomēr vajdzētu izvēlēties savu nāves veidu laikam izvēlētos ko nestandarta, kā piemēram vienā filmā noziedznieks izvēlējies, lai viņu nogalina 100 kailas sievietes, vai kā viens no latviešu performances aizsācējiem(vārdu nenosukšu, lai nesameloties) savu nāvi pārvērta izrādē. P.S. kad būs gatavs noteikti ieiešu, varbūt ko sev tīkamu atradīšu. -------------------- No name superhero
|
zeloco |
![]()
|
Ayu -
![]() Exile - njaa.. tas ir kaa sagadaas... jaa, performance buutu labs variants, bet pagaidaam veel nekur netaisos likties... pamociishu juus ![]() -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
gomen par dubultpostu, bet neviens te nekomentee
![]() Shis koferiitis nonaacis Ayumi gaadiigajaas rokaas: ![]() This post has been edited by zeloco: Aug 21 2007, 01:11 -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Tu tos koferus pati taisi....????
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Damn, Zeloco. Superīgi! Kā tev to kaķi tā izdevās uzmeistarot? Varēja vēl to Alises komentu: "You've grown quite mangy, cat, but your grin's a comfort". :3
Bet man arī gribētos vienu koferīti.. Pag, bet tu ar akrila krāsām, ja? Viņas ūdenī šķīst.. hmm, a lietū var to koferi nest? Vienkārši, es domāju pati apgleznot.. tādu kā padomu prasu. :] -------------------- |
zeloco |
![]()
|
mhm.. apgleznoju pati...
akrils, kad nozhuust kluust par taadu kaa pleeviiti, taakaa dizhi tas lietus uudens kraasojumam nekaiteetu, bet es shos koferiishus veel nolakoju, taa just in case... vieniigais miinuss tad ir, ka vinji nereti pashaa saakumaa ljoti liip kopaa tb ir gruuti attaisaami, bet ar laiku it kaa p[aliek mazaak lipiigaaki... es to probleemu meegjinu k-kaa izshtukot... Starp citu - driizumaa paardoshanaa izlikshu vienu nepasuutiitu koferiiti, izskataas peec vnk mediciinas koferiisha - balts ar sarkanu krustu katraa pusee, kad sanjemshos uz nofocheeshu tad ielikshu arii bildi... tiiri intereses peec - kaads taadu veeleetos? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:28 |