![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Lai gan tā arī varbūt neizskatās,tomēr sekoju galerijai visu laiku. Gribēju tik pateikt,jā,tevis apstrādātais koferīts ir feinais,tas gan jāatzīst ^__^
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nois,varētu labi piepelnīties....cik ilgi tev prasa?
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Shis koferiitis nonaacis Aymi gaadiigajaas rokaas: AyUmi. ;D Liels paldies par koferīti. Sanāca tieši tāds, kādu to biju iedomājusies. *jumps and hugs* Nu es esmu kruta. xD -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Nois,varētu labi piepelnīties....cik ilgi tev prasa? kaa kurais...shis peedeejais aptuveni kopaa reekjinot laikam kaadas 4 stundas sanaaca... ja neskaita laiku, kas aiziet gaidot, kad nozhuust... ![]() QUOTE Shis koferiitis nonaacis Aymi gaadiigajaas rokaas: AyUmi. ;D Liels paldies par koferīti. Sanāca tieši tāds, kādu to biju iedomājusies. *jumps and hugs* Nu es esmu kruta. xD Gomen, gomen, tuuliit izlaboshu... *nokaunaas* Prieks, ka patiik ^^ -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Oujā, sen nav iets šajā topic'ā, tā kā te nu es esmu.
No jaunākajiem zīmējumiem es esmu sajūsmā par meiteni un ausu sildājamiem. Vienkārši patīk. Un netraucē tas, ka jaciņai nav nekāds ēnojums un krunciņas. Tāpat ir zvērs >:3 Atļāvos nelietīgi saglabāt šo bildi. Kukuku.. Koferus kā pamanu tev sanāk tiešām smuki apgleznot. Sweet! Koferu apgleznošana rocks. Man pašai mājās ir viens koferis, bet žēl, ka man vecāki to nenovēl.. Ehh.. Negribi nofočēt to balto koferi? [Hinatas pirkstu manevrs] |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
shodien gribeeju to skaskuuveet atpakalj un nofocheet, bet nonaacu pie secinaajuma, ka savaa miskastee esmu pazaudeejusi dalju no skruuviiteem :/ juutu, ka naaksies pirkt, jo tik siikas man maajaas nav :/
(to be continued) This post has been edited by zeloco: Aug 24 2007, 23:41 -------------------- ![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
Gomen par dubultpostu *bow*
sakaraa ar to koferiiti - es uz to paskatiijos "dienas gaismaa" un pashai palika kauns ![]() ![]() Kad rakstiiju, tad biju tikko koferiiti nolakojusi un atstaajusi zhaaveeties, bet mana istabas netiiriiba laikam shaadu lietu nepacieta un visa virsma ir paarklaata ar siikiem putekliishiem, matiem and whatnot >_< Bez tam, ieraudziiju neprezitaates, kas man nav pieljaujamas, ja es sho koferiiti dodu taalaak (pati es ar taadu staigaatu bez probleemaam, bet kad dod citiem tas ir kaa viziitkarte - visam jaabuut "limenii" ![]() Nofocheeju kopbildi, lai jums taptu skaidrs kaa aptuveni tas viss izskataas... Bez taa... Lai jums nebuutu iipashi garlaiciigi, ielikshu arii peedeejos "meikojumus" Shis ir, maigi sakot, kraps ![]() Bet shis veel man liekas tiiri taa nekas (oh, yeah, I'm so f**king uber cool T_T (tas parodijtopiku veidotaajiem par prieku ![]() ![]() Remember kids - happy pills are goooooood! and COMMENT!! >_< -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man patīk tās acis, kas tiem cilvjiem pirmajā zīmējumā. Ā, un tās sarkanmatainās meičas mati ir labi. :3 Nē, nu vispār, pēc idejas viņš ir labs, ja vien būtu ilgāk pasēdējusi pie viņa. Bet tas jau ir saprotams.. ;]
Otrais ir foršs. Gan viņa pižiks, gan seja. ^^ Nē, tiešām, otrais ir vienkāršs un foršs. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tas ar pižiku ir domāts tu pati?
![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
Man patīk tās acis, kas tiem cilvjiem pirmajā zīmējumā. Ā, un tās sarkanmatainās meičas mati ir labi. :3 Nē, nu vispār, pēc idejas viņš ir labs, ja vien būtu ilgāk pasēdējusi pie viņa. Bet tas jau ir saprotams.. ;] Otrais ir foršs. Gan viņa pižiks, gan seja. ^^ Nē, tiešām, otrais ir vienkāršs un foršs. Jaa, neesmu iisti pacietiiga, kad seezhu pie datora... parasti viss beidzas ar vairaaku stundu seedeeshanu bezjeedziigos forumos un pie darba taa iisti pat nepiekjeros... man laikam uz ziimeeshanas laiku dereetu atsleegt netu :/ tas ar pižiku ir domāts tu pati? ![]() Katru reizi, kad redzu, ka tu man k-ko esi iekomenteejis man ir ilgi jaasanjemas, lai apskatiitos, jo parasti tas ir k-kaads uzbrauciens of some sort *teh fear* O_O Neep, taa domaata pati sawayaka - vinja meegjina atmest smeekjeeshanu ![]() Teh shite... negribeeju shito likt, bet man vnk nav shobriid ko ielikt.. >_> Nelikshu neko jaunu liidz nebuus vismaz viens komentaars... saaku raustiities, ka par dubultpostiem dabuushu warnus... ![]() -------------------- ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nu tad she tev- koments. xD
Btw, man pa-tiik kaa tu ziime. Peedeejais gan ne. ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Darbi ir dikti feini ar īpatnējajām (?) detaļām, krāsu izvēli un dīvaino atmosfēru - neredzēju nevienu pliekanu, vienaldzīgu atstājošu bildi. Kruto, ibiobitītmatoskociņ! Turpini dziedāt!
Nāksi pie manis par sievu? -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
zeloco |
![]()
|
QUOTE rono' date='Sep 6 2007, 17:20' post='112813'] Nu tad she tev- koments. xD Btw, man pa-tiik kaa tu ziime. Peedeejais gan ne. ![]() ![]() ![]() ![]() Peedeejais bija kaarteejais eksperiments, taapec tas driikst nepatikt ![]() Awww.... n_n *hug* Darbi ir dikti feini ar īpatnējajām (?) detaļām, krāsu izvēli un dīvaino atmosfēru - neredzēju nevienu pliekanu, vienaldzīgu atstājošu bildi. Kruto, ibiobitītmatoskociņ! Turpini dziedāt! Nāksi pie manis par sievu? *juutas kruta* Yeah! *bow* Arigatou! Un par sievu - briidinu - es dzeru, atraugaajos (nereti vienlaiciigi), dzeerumaa daudz lamaajos un nekaartoju savu istabu ![]() ![]() Taa, beerni un paaraugushie pedofiili (es esmu divi vienaa - yay!), ko lai jums taadu jaunu pasaka... Daudz kas noticis peedeejo nedeelju laikaa, bet tas laikam buus paaraak blog-like, ja to saakshu iztirzaat... Iisumaa - viens dzheks uztetoveeja manu Smiley varoni (ja veel atceraties, ka bija tāds Riddle, tad vinjam bija teevocis - Smiley; sheit var pachekot, ja neatceraties ^^) ![]() Un viena beibe uzzimeeja man fanaartu... (origjinaals) ![]() Šobrīd top Emilie Autumn-related bilde (esmu jau nedēļu nokavējusi kopš viņas dzimšanas dienas... what can I say - I'm slow and I have old head... Aside from that... ZeroLuie fanaaaart!!! Shii beibe vnk rocks >_< <3 (vinjas myspace) ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:27 |