![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pīringu ovrload.
Pats pa sevi zaķis interesants, tāds jauns un enerģisks izskatās. It īpaši tās viltīgās zaļās ačeles, liek domāt, ka zaķim blēņas vien prātā. Aksesuāri cute, tik domāju, ka hello kitty un kaklarota tāda nedaudz paplakana. Bantīte ar podziņu īpaši stilish. -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Ja es būtu ZeroLuie, es būtu laimīgs par tādu dāvanu, kaut arī ar smagu nokavēšanos
![]() Tāpēc es arī biežāk kā citas aplūkoju tavu galeriju, jo šeit tādi darbi uzpeld, ka acis atraut nevar. Citi varbūt var uztaisīt labu darbu, taču tas manī neizraisa nekādas emocijas izņemot ''o, te kāds arī māk zīmēts''. Tākā novēlu tev vairāk tādu starojošu darbu radīt. -------------------- No name superhero
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Pīringu ovrload. Pats pa sevi zaķis interesants, tāds jauns un enerģisks izskatās. It īpaši tās viltīgās zaļās ačeles, liek domāt, ka zaķim blēņas vien prātā. Aksesuāri cute, tik domāju, ka hello kitty un kaklarota tāda nedaudz paplakana. Bantīte ar podziņu īpaši stilish. ![]() ![]() ![]() tajā bildē es pamanīju kādu manāmaku kļūdu par tām ![]() Paldies ^^ Ja es būtu ZeroLuie, es būtu laimīgs par tādu dāvanu, kaut arī ar smagu nokavēšanos ![]() Tāpēc es arī biežāk kā citas aplūkoju tavu galeriju, jo šeit tādi darbi uzpeld, ka acis atraut nevar. Citi varbūt var uztaisīt labu darbu, taču tas manī neizraisa nekādas emocijas izņemot ''o, te kāds arī māk zīmēts''. Tākā novēlu tev vairāk tādu starojošu darbu radīt. Nē, ar nokavēšanos būs Emilie Autumn fanārts (kas īstnībā vēl joprojām ir "pending" statijā :/) ![]() "starojoši darbi".. tā kāds manus ķēpājumus pirmo reizi ir nosaucis ![]() Par spīti čupai pusdarītu darbu, tam, ka man ir čupa ar mājasdarbiem un tam, ka man jāķēras pie šūšanas, es paņēmu un dažu stundu laika samontējo šo briesmonīti... Diezgan personisks darbs... privilēģijas tiem, kas zina manu DA profilu - viņi var izlasīt bildes komentāru ![]() (lai redzētu koptēlu - labais taustiņš "view image" ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Man patīk sis darbs nu ķipa pirmais variants.
Man patīk kā izskatās šis čuvaks baigi sexy.... -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
ļoti patiik shis pēdējais ^^ *dies*
-------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
![]() ![]() tagad dilemma - priecāties vai nē. čuvaks, bet baigi sexīgs. mūsdienu ķirurgi dara brīnumus ![]() -------------------- |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
ko lai saka -diezgan šika fotomanipulācija. Kādu brīdi pat skatījos un domāju kā ellē ratā to var dabūt gatavu..
![]() Darba kopskats, visa kompozīcija ir izdevusies un orģināla. Atkārtošos, bet - man ļoti patīk. ![]() |
zeloco |
![]()
|
tagad dilemma - priecāties vai nē. čuvaks, bet baigi sexīgs. mūsdienu ķirurgi dara brīnumus ![]() Tu būtu pārsteigts, uz ko mūsdienu ķirurgi ir spējīgi ![]() ko lai saka -diezgan šika fotomanipulācija. Kādu brīdi pat skatījos un domāju kā ellē ratā to var dabūt gatavu.. ![]() Darba kopskats, visa kompozīcija ir izdevusies un orģināla. Atkārtošos, bet - man ļoti patīk. ![]() Tas īstenībā ie daudz vienkāršāk nekā izskatās ^_~ Lielum lielais paldies visiem, kas te vēl iegriežas par spīti manam slinkumam un neoriģinalitātei (skat. fanārti) Lai nu kā, ilgi moku jau minēto Emilie Autumn fanārtu, bet nekādi nevaru dabūt pareizos toņus un noskaņu D: Lai neesat galīgi tukšā, piedāvāju line(f)art. (jā, es zinu, ka viņai ir pārsteidzoši milzīgs plecs D: Spare me...) This post has been edited by zeloco: Nov 1 2007, 01:57 -------------------- ![]() |
Bitter_me |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Priekspeedeejais darbs vnk uuber fantastisks, un to es saku no sirds. man loti patiik Tava tonju izveele un arii kopeejaa darba aura. nevaru vien beigt priecaaties, bet patiesaam. Loti, loti LOTI!!!!!! labs darbs.
~bitter me fly up high away from adore. xD -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tagad dilemma - priecāties vai nē. čuvaks, bet baigi sexīgs. mūsdienu ķirurgi dara brīnumus ![]() Tu būtu pārsteigts, uz ko mūsdienu ķirurgi ir spējīgi ![]() nudien nebūtu. esmu visādus ūdus atskatījies ![]() ā un man tas plecs nebūt nešķiet par lielu. seja gan tāda.. nu, nebūtu tu informējusi kas tas ir, es padomātu, ka pirāts. as in 'male'. tāda taču viņai nav. moar currrves! -------------------- |
Shade de Monesko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 11-September 05 ![]() |
Manuprat plecs toch nav par lielu. Bet tu jau zini manas attiecibas ar anatomiju, ta ka man laikam butu japakluse par so temu XD Me likey
Bet tiesam nedaudz pec dzeka izskatas ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Vai tā vijole nav šķība? Vai arī tā tikai izskatās??!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu kyaaa, cik ilgi neesmu te rādījusies un tavi darbi ir vēl jo projām agh, ku skaisti!!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:46 |