![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Lielum lielais paldies par komplimentiem, tiešām šādi šūdgā dienā noder A___A *snuggle* Njaa, vijole aizklāj pašu būtiskāko... better composition choice next time.. [Skat. komentu augstāk ![]() Vijoles zīmēšanā esmu first-timer, it kā mērīju, bet varētu būt, ka tā arī ir... Hahah ![]() ![]() -NEW-NEW-NEW- Pēc ļoti ilga laika beidzot saņēmos un nobeidzu bildi, kas man jau sen bija jānobeidz. Tagad tā sanāk kā vēla dzimšanas dienas dāvana D: Anyhow... īpašnieks to saņems rīt (tas ir šodien), ceru, ka patiks par spīdi gazillion brašu izmantošanai ![]() Tehnika - digital airbrushing/photomanip. ps. šis var nebūt gala variants, man vēl ir ~10 h pārdomāt krāsas/kompeni/detaļas un vai maz man vispār to viņai rādīt... pps. otaku.lv serveris nogalina rūpīgi lolotās krāsas D: ppps. over 20 h darbs pppps. thank God for gabba! This post has been edited by zeloco: Dec 1 2007, 05:11 -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Ojā ojā, I'm so totally in love with last one!!
-------------------- ![]() |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Pievienojos Shaisukei. O.o
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Dievīgs zīmējums
|
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Super
![]() -------------------- Mjauu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Interesanti... XD
Vienīgais man nepatīk tā sasodīti tumšā pils pašā augšā, bet eeeeh, visādi citādi darbs ir brīnišķīgs. Češīras hello kitty, hah. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu patiešām kaut kas vienreizējs, tik ne no šīs pasaules, vienkārši wow, un mazdrusciņ wtf!
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
wow, seenes ir super XD
-------------------- skills of a snail
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
O_O *nokrīt no krēsla un atdauza galvu*
man patīk~.. vienreizējs darbs. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
tas hello kitty ir kkas XD
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
uztaisi ''Alises Brīnumzemē'' interpretāciju un man tā patiks. šī nav izņēmums - krāsas, kruts apģērbiņš un kaķis - jau ar to vien pietiek. ^^ Un tagad paanalizēsim. Tātad - es ļoooti priecātos par šādu dāvanu. Nemaz nepievēršot uzmanību sīkumiem, bez kuriem neiztikt - roķeļu nevienādībai un aplikāciju efektam. Bet refleksīši salikti, ka nu tikai. Ai nu ko es tur muldēšu, galvenais, ka patīk. ^^
Par to pili - moška varēji tomēr bišķi noklusināt krāsas, lai nelec tas viens stūris tā ārā. :] -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
jeah, hello kitty rocks. xD
nezinu, man liekas pārāk piebāzts darbs, via nu pārāk daudz realitātes, vai kā. atstāj tu to tārpu ar ūdenspīpi vien, man patiktu labāk. ^-^ -------------------- (sun)
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Kā jau iepriekšējos komentos izteicās - foršs darbiņš! Taču būdams ļauns sliņķis, es nevaru neiepilināt savu darvas pilienu tavā medus mucā:
1. šajā darbā mani nedaudz kaitina atšķirība starp tām vietām kur par pamatu tika ņemta fotogrāfija un tām, kur pilnīgi viss tika radīts no galvas. Darbs vairāk atgādina kolāžu! 2. Cik noprotu tā meitene ir domāta tu?! Pie ķermeņa dīvainajām proporcijām nepiesiešos, taču skatoties uz apkārtējiem tēliem prasās pēc kaut nelielas stilizācijas. 3. Kaķis gan ļoti patīk! -------------------- No name superhero
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Tā Wienna? xD
Uh, baigi labs!. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Kad atvēru šo labu otro reizi pēc darba postošanas domāju ieraudzīt vienu komentāru "apskatīts." (tjip liec nākāmo)...
Anyhau.. pēc žokļa savākšanas no pagaldes vēlos dziļi paklanīties un izteikt visdziļāko sajūsmu par jūsu uzmanību un komplimentiem ![]() (Kas noticis ar ūber kritiķiem? O.o Vienmēr esmu domājusi, ka šeit par saņemt tādu "pa muti" kritiku, kas man ļauj nolaisties no mākoņiem, bet te - še tev! Saņēmu tikai divas kritikas :/) ps. runājot par kritikām - ja es neatbildu uz katru vai saku, ka "zinu"tas nozīmē, ka es to zinu. Es jau varētu uzskaitīt katra darba kļūdas, bet tad tas izskatītos aptuveni šādi(sorry par mature filter, bet points ir aprakstā). 1. šajā darbā mani nedaudz kaitina atšķirība starp tām vietām kur par pamatu tika ņemta fotogrāfija un tām, kur pilnīgi viss tika radīts no galvas. Darbs vairāk atgādina kolāžu! 2. Cik noprotu tā meitene ir domāta tu?! Pie ķermeņa dīvainajām proporcijām nepiesiešos, taču skatoties uz apkārtējiem tēliem prasās pēc kaut nelielas stilizācijas. Es uz šo darbu principā cenšos vairs neskatīties, jo tur ieraugu pārāk daudz kļūdu... labāk uzturēt ilūziju par labi padarītu darbu ![]() Nay! Meitene attēlā ir Ayumi minētā Wienna Lee :3 Viņa ir ūber kalsna. As for news - varbūt daļa no jums jau zina, bet drīzumā Mākslas akadēmijā būs ikgadējā "Jarmarka". Domāju tajā piedalīties, mēģināt tikt vaļā no makulatūras, garlaicīgām klusajām dabām (kaut kā man tie materiāli tomēr ir jāatpelna D:) un "uuber (f)aartiem". Sākumā bija doma līdz tam laikam saražot koferīšus, piespraudītes un printus, bet tas laikam atkrīt laika trūkuma dēļ.. :/ Varbūt jums ir kādas īpašas vēlmes? Jāsaka, ka darbiem, no kuriem man būs grūti atvadīties būs atbilstošs ceņņiks, bet ne visiem.. :3 Šobrīd domāju no "zināmajiem"/tiem kas man ir ieskanēti izlikt šos (vēlos atgādināt, ka mēdzu datorā retušēt "errorus", tākā oriģināls varētu atšķirties). Teh almighty preview: un vēl daudzi citi, bet šis saraksts var mainīties... Ja esat ieinteresēti - lūdzu nāciet ^^ ps. "requestus" var pieteikt līdz rītdienas vakaram, kad būšu online... sorry, ka tik ātri, bet es pati šon tik uzzināju un parīt ir pēdējā diena, kad darbus var iesniegt. UPD!!! Jarmarka saakas 18. un beidzas 30. decembrii This post has been edited by zeloco: Dec 13 2007, 23:23 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:46 |