![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Leave those emo kids alone!
![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
So, riskēšu at dubultpostu (yay for inner monologues). (Oi! dabūju vienu komentu pirms mana garā pentera!
![]() Gribēju piebeigt vecos lineartus, bet tas laikam nemūžam nenotiks... Mana iedvesma (ja to tā varētu nosaukt) virzas pārāk strauji... būs jāpačakarējas, lai uzaug skili līdz līmenim, kad varu uzspēt visu paredzēto... Na zu... Palasīju vienu īstu tutoriali un uzzināju par treshold iespēju, tad, protams ar steigu bija jāliek lietā (pareizāk sakot pēdējā laikā esmu par slinku, lai zīmētu, so iztieku ar fotomanipulācijām.. D:) Sākās viss tā ķep ļep, bet ar laiku kļuva emocionālāks... nezinu vai to var redzēt... es to nekad neredzu.. fak, es atkal aizpļāpājos.. here: ![]() O_o pēc postoshanas pamanīju jauno galeriju iedalījumu.. wtf? This post has been edited by zeloco: Dec 28 2007, 04:02 -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Pēdējo gribu sev kā plakātu, lol.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
UNICORNS!! o_o
dikti skaisti! patīk fonā saliktās bildes. manuprāt priekšpusē noliktā violetā puķe varēja nebūt tik spilgta vai citā krāsā.. meh ... nevermind. I love it n___n -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Liels paldies, prieks, ka patīk ^^
Heh.. esmu bijusi slinka.. nekaa iznjemot knapas skicītes nav... Esmu (kārtējo reizi) pieķērusies Tualetes Memuāru atdzīvināšanai (pārrakstu stāstu 5-to reizi, let's hope this one fits me)... Plus esmu pārskatījusies Nighmare on Elm Street (horror classics are never enough for me).. Enjoy? (bleh) ![]() -------------------- ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
oi, smuks gan.
forši zābaciņi. -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
mm foršais. Viņam ir ādas bikses? Varbūt es nemaz neskrietu no tāda prom
![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nezskatoties uz to, ka izskatās itkā viņam būtu krūtis, man patīk.
![]() Fran tipa ārlaulības dēls? xD -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nezskatoties uz to, ka izskatās itkā viņam būtu krūtis, man patīk. ![]() mani pārmāc nomācošas aizdomas, ka tas zīmējumā tomēr bija domāts meitene. ![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
Gomen, es visur postoju info par Tualetes Memuāriem (īsāk - TM), šķita, ka arī šeit visiem vairāk vai mazāk ir skaidrs... apparently not.
Frena (Fran) = Frančeska = meitene = viena no galvenajiem TM varoņiem... man pat bija neveiksmīgi iesākts temats, kur sāku rakstīt stāsta sākumu un ieliku pirmo ilustrāciju... Man bija daži posti arī šeit.. atļaušos atsvaidzināt atmiņu vai arī iepazīstināt: Madija, Luīze, Megija (aka Ādams) un Frena, Frena un Madijas dibens.. pietiks... tie, ka gribēs zinās, kur atrast vēl, vai uzzināt basic infu.. ps. laikam jāatgādina, ka tie ir paši pirmie varoņu koncepti, tā kā gatavajā materiālā tie var atšķirties ![]() pps. arī šoreiz man nav ar ko padalīties... neesat pelnījuši, hahah ![]() This post has been edited by zeloco: Jan 8 2008, 03:42 -------------------- ![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
Yay for doubleposts T___T
![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
wuā! first and immediate response: predators bez maskas!!! XD
-------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
"Double posts doesn`t metter as long as it`s new artwork"
![]() Tā tik turēt! Tu savus darbus zīmē pēc garastāvokļa, vai tāpat vien? -------------------- No name superhero
|
Ayumi |
![]()
|
atgādina kādu (ne predatoru, bet dzīvē redzētu cilvēku. xD)
gut gut. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Atgādina Elviju. (hug) Superīgas krāsas. Ļoti patīk. mhm.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:02 |