![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Shinobi-sama lūgums neizgāz savu īgnumu par citiem. Nevajag sakt kašķi.
Domāju ka te atradīsie vēl tādi kam interesē šada veida dati. -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shoune @ Sep 18 2005, 18:42) nu nezinu, varbut tulit atnaks tas Šin-čan un kaut ko saks muldet, bet vins ari ir viens to tiem psihiski slimiem cilvekiem, vai ari vins nav kaut ko aizpildijis sava dzive un tapec anime skatas... un pārējais piu, piu, piu ShinChans atnāk nedaudz vēlāk un ir gatavs tev sadot pa seju. Tādus cilvēkus kā tu sauc par egoistiskiem, aprobežotiem, iedomīgiem un nenobriedušiem. Tas, ka tev ir 16 nekādi nevar kalpot par attaisnojumu tam, ka tu pilnīgi un absolūti neobjektīvi izdari vispārinājumus un secinājumus par lietām, kurās tev sajēga ir maza vai vispār nekāda. Tu mani pazīsti? Esam tikušies? Esmu radījis iespaidu, ka esmu otaku? Kā tu vari spriest par to, ko es esmu vai neesmu "aizpildījis"(kas tas vispār par vārdu, ievārījuma burku var aizpildīt, ne jau cilvēka dzīvi) savā mūžā. Murgs tu gatavais. QUOTE(Shoune @ Sep 18 2005, 20:30) ehh, jus laikam nekad neklausiet ko cilveki sak vai ne ? Es taks teicu NEAPVAINOTIES, bet tikai jutu dusmu atmosferu sita topika, ehh... Tu ņirgājies, vai kā? Pats sacel negāciju vilni, noliec visus topika biedrus, kuri virs 18 un vēl pīkstulīgā balsī iesaki neapvainoties. Es savukārt jūtu mātes piena atmosfēru ap tavām lūpām. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es tieshaam nepiekriitu Shoune!!!
![]() Bet Shoune, tev pasham pie intereseem ir raxtiits: Anime un Japan! Zna4it tev patiik valsts, kuraa, peec pasha domaam, ir bardaks (nee...kaa tu tur izteicies). Anime & Manga- jebkuram vecumam!!! Psihiski slimi cilveeki laiza griidu, no matiem shuj dreebes un staigaa pa palodzeem! Patiesiibaa, viss paareejais jau ir izteikts... -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 18 2005, 23:18) Shinobi-sama lūgums neizgāz savu īgnumu par citiem. Nevajag sakt kašķi. Domāju ka te atradīsie vēl tādi kam interesē šada veida dati. Mans asinstips ir B3 reezus pozitiivs, miiljaakaa kraasa R:254 G:94 B:197 (RGB skala), miiljaakais brends - SONY -------------------- ![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
PIEDOTIES VISI!!!!!
izlasot ko Shumins uzsraktija sapratu visu... =) Es vienkarsi domaju savadak, bet nu Shumins tev ir pareizi ko tu eici un es tev 100% piekritu!!! TEISAM piedodiet visiem, ka sita visus sadusmoju, vienkarsi domaju ka tiesam cilveki kuri pec 18 gadiem skatas anime, bet taagd visu sapratu!!! =) velreiz SORRY!!! Ceru ka man piedosiet =)) Bet esmu laimigs, ka vismaz Latvija atradu portalu, kur cilveki runa par vienadam interesem un tas ir "anime" =) -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Taa jau labaak
![]() -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
anime tieshaam var skatiities jebkuraa vecumaa, kaut vai mani draugi(klasesbiedri) uzskata mani par kjerut ka skatos animes(tie kuri zina ka skatos anime), but "who cares"
![]() ![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
tirļi, pirļi visi slimi, visi psihi, visi bērna prātā
tirļi, pirļi es taču teicu nedusmojieties, ka es jūs par nenormāliem nosaucu tirļi, pirļi izlasīju vienu komentāru un mana dzīves uztvere izmainījās par 180 grādiem, tāpēc lūdzu piedodiet Nekā nebija, piedošanas nebūs, vismaz no manas puses nē. 16 gados jau tā kā vajadzētu sajēgt ko raksti, ja vien neesi dzīvojis būrī un par cilvēku iedabu mācījies no 17 gs. baznīcskolu grāmatām. Ja godīgi, tad tāda tipa cilvēki kā tu man riebjas visvairāk. Viegli sarunā visvisādas muļķības, kuras balstītas..ne uz ko. Pats no reālās dzīves, cik noprotu pēc izteikumiem, nav redzējis ne tik cik melns aiz naga (laikam pie vainas būs siltmnīcas apstākļi). Sevi uzskata par pareizuma etalonu. Vecais, man tev ir jaunums, ar tādu attieksmi, uztveri un latviešu valodas zināšanām, tu pats sēdēsi uz tās Ls 200 aldziņas, kura tev tik ļoti derdzās un kuru (patiesībā vēl zemāku), kā iespējams tu nezini mūsu valstī, saņem skolotāji, policisti, ugunsdzēsēji, medicīnas darbinieki un zemākā līmeņa ierēdniecība (protams, nešaubos, ka tevi siltā amatā iefīrēs senči, taču ts nemaina lietas būtību). Tad nu lūdzu iznāc braši priekšā un pasaki, ko jūs muļķa skolotāji tur vergojat par Ls 170 par slodzi pie inflācijas 5-7%, ko jūs stulbie menti sēžat uz savām algām Ls 120, mācieties taču saskatīt lielās iespējas dzīvē, nevis māciet bērnus un domājet par to, lai man kāds apnarkojies urla uz ielas neiekrāmē un neatņem portfeli ar lielo čunguru, ko esmu smagā darbā nopelnījis, jo atšķirībā no jums es anime skatījos tikai līdz 18 gadiem. Tu būtu smagā tintē, ja nebūtu to cilvēku, kuriem tu tik slaidi atļāvies uzkrāmēt virsū. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Zheel, ka es nokaveeju taadu forshu sarunu.
![]() Nu, netaisiet tachu taadus topikus briivdienaas, kad edg nelasa forumu un nespamo! ![]() Lasiit bija daudz, taapeec tikai paarskreeju visam, secinot, ka Shoune ir izdzeesis savu postu, neatstaajot man iespeejas izlasiit... Varbuut labi vien ir. Nepiekasiishos katram vaardam. Spamoshu ljoti maz (saliidzinoshi). Kas ir psihiski slims cilveeks? Ja kaada tava praata dalja smagaa formaa traucee tev vai citiem dziivot, tad tev ir psihiskas probleemas. Kas nosaka, vai taa tev vai citiem traucee dziivot? (1)Tu un (2)tavs psihoterapeits. (1)Ja tev liekas, ka anime tev traucee dziivot, tad anime tev ir psihologjiska probleema. Taapat kaa citam nagu graushana vai seksuaalas tieksmes uz dziivniecinjiem. Bet tas no katra pasha indiviida atkariigs - vai tev liekas, ka nespeej ar to ciiniities. (2)Muusdienu psihiatrijas praksee ir pienjemts par psihiski slimiem uzskatiit tikai tos cilveekus, kuru atshkjiriiba no vairuma cilveekiem ljoti, ljoti traucee sabiedriibai (piemeeram: neapvaldaami lamaajas). Vai otaku taads ir? Shaubos gan. Aa, jaa, veel ir aarsta atzinums, ka slimais neapzinaas, kaadu lielu kaiteejumu vinjsh nodara sev. Un kaadu tad kaiteejumu otaku sev nodara? Apmeeram taadu pashu kaa jebkaads fanaats - hipijs, saciikshu brauceejs vai shahists. Taapeec es smagi shaubos, ka daudz aarstu atziis otaku par psihiski slimiem (ja vien vinjiem nebuus blakus novirzes). Kaads tam sakars ar cilveeka vecumu? Nekaads? Infantiilisms? Daljai, jaa. Paarlieku perversitaate arii peec seksuaalitaates peetiishanas vecuma. Daljai, jaa. Cik lielai daljai? Nezinu. Bet paareejie skataas savu iemeslu deelj - lai pasmietos, paraudaatu, justu liidzi, aizmirstos, padomaatu, maaciitos ziimeet, maaciitos japaanju valodu u.t.t. u.t.jpr. P.S. Es no psihologjijas neko nesaprotu, taapeec luudzu mani labot, ja ko neesmu pareizi sapratis. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Nu gan murgs.. Tagad visi kā maziņi aprejam vienu 16 gadīgu cilvēku, kuram tik dēļ 16 gadu vecuma nav atļauts kļudīties.. Heh.. Bet, ko gan vairāk vajag, kā kādu ko apēst bez sāls un bez maizes
![]() Man šķiet, ka anime ir domātas visiem, katrs tajā atrod savu.. Maziem bērniem laikam visvairāk patīk tie smukie zīmējumi un dziesmiņas, bet vecākiem arī sižets un vēl šis tas.. -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Laikam jau idejiski atkaartoshos, bet mans viedoklis par cilveeku trakumu, nenormalitaati, u.tml. lietaam :
Nenormalitaate, kaa jau viss paareejais cilveeku izdomaatais, ir tik subjektiivs viedoklis, ka no ikviena cilveeka viedokla skatoties visaa pasaulee nav neviena `normaala(ne-psiha)` cilveeka. Trakiem pieder pasaule ![]() Visi `normaalie` cilveeki ir traki, bet paareejie pieder pie peleekaas masas. -- peleekaa masa - ieprieksh piemineetie indiviidi, kas tiecas peec materiaalisma un kaut ko par izklaidi uzskata tikai taapeec, ka citi, viniem liidziigi to uzskata par izklaidi.. Tie, kas savu viedokli veido, to kopeejot no apkaarteejaas sabiedriibas viedokla.. -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(windhover @ Sep 19 2005, 12:25) Nu gan murgs.. Tagad visi kā maziņi aprejam vienu 16 gadīgu cilvēku, kuram tik dēļ 16 gadu vecuma nav atļauts kļudīties.. Heh.. Bet, ko gan vairāk vajag, kā kādu ko apēst bez sāls un bez maizes ![]() Bet protams, visi nododas sadistiskam priekam apceļot mazo nelaimes čupiņu, kuram (nevis kurai, kā tu kļūdaini uzskati) ir netīšām paslīdējuši pirksteļi uzklabinot pāris stulbus tekstus. Pirmkārt, 16 gados cilvēks jau ir gana nobriedis. Citās valstīs ap šo vecumu dažs labs ir jau aprecējies un apbērnojies, tai skaitā Latvijā. Otrkārt, tas ko tu no viņa rakstītā šajā topikā vari lasīt šobrīd ir tikai niecīga kripata no tā ko varēja lasīt vakar un ja tev nav slinkums palasi citātu pie mana komentāra un citu rakstītajiem komentāriem, varbūt tad radīsies lieklāka skaidrība par savu aizbilstamo. Bet varu īsi pārstāstīt viņa domas. Cilvēki, kas skatās anime pēc 18 gadiem ir psihiski slimi, kompleksaini un viņiem dzīvē daudz kā trūkst. Protams, kā uzskatāmāko piemēru savām no poda izvilktajām teorijām viņš atrada mani, lai gan manu komentāru īpatsvars pie ar anime saistītajām tēmām šajā forumā ir salīdzinoši niecīgs. Bet vai nu vērts piegriezt vērību tādiem sīkumiem? Par bez maz vai zemcilvēkiem tika atainoti tie, kas strādā par algu no Ls 200 līdz Ls 700, jo tiem redz neesot pareizie uzstādījumi un motivācija dzīvē. Protams, viņš pauda milzīgu sašutumu par to, ka kāds atļāvās apvainoties par viņa rakstīto. Tiešām bezkauņas. Treškārt, es esmu nosvērts cilvēks, taču ja bez pamatojuma mani atļaujas nosaukt par psihiski slimu, tad ko man pēc tavām domām vajadzēja darīt? Paglaudīt galvu? Neviens nevienu neēd nost bez sāls. Vienkārši jūtu par pienākumu kaut nedaudz iestāties par sevi un veselo saprātu. Ceturtkārt, vai nav mazliet par traku nezinot apstākļus kratīt citiem ar pirkstu? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es būtu priecīgs par tādu "zemcilvēka" algu - 699Ls
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Shoune, Tu tiešām bez mazākā iemesla aprēji Shin-chanu... Saproti, ka ar piedošanu vien nepietiks... "Piedodiet visi" neko neizsaka, tādā veidā Tu tikai centies sevi paglābt no citu attieksmes (acīmredzot tas neizdevās) Nu tad tā, pirmkārt vārds "piedod" izsaka nožēlu par izdarīto pret kādu... es te neko tādu nesaskatu... Un tik tiešām, mums nav ne jausmas, ko Tu, Shoune, patiesībā domā... Mēģini nu kaut kā tomēr glābt sevi un galvenokārt citus, lai kādam nav jātur ļauns prāts uz Tevi... Mani tas skar mazāk kā citus, es tikai cenšos palīdzēt...
P.S. Respect to Shin-chan! -------------------- |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Pirmkārt, 16 gados cilvēks jau ir gana nobriedis. Citās valstīs ap šo vecumu dažs labs ir jau aprecējies un apbērnojies, tai skaitā Latvijā. Esmu vienmēr uzskatījis, ka vidusmēra cilvēks ir pilngadīgs un ieguvis vairāk vai mazāk stabilu, korektu pasaules uztveri no 21 gadu vecuma un arī so, so.>18 un mani šādi apvainojumi vienkārši neķer. Vienīgi izskatās gan muļķīgi, kad pēc 16 gadīga tīņa kārtējās izsviestās muļķības, seko šādas "diskusijas". |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:01 |