![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
"Vienīgi izskatās gan muļķīgi, kad pēc 16 gadīga tīņa kārtējās izsviestās muļķības, seko šādas "diskusijas".
" zini bypass ![]() ![]() Rudoru-san "P.S. Respect to Shin-chan!' Te es tev pievenojos... ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(xikes @ Sep 19 2005, 12:48) Nenormalitaate, kaa jau viss paareejais cilveeku izdomaatais, ir tik subjektiivs viedoklis, ka no ikviena cilveeka viedokla skatoties visaa pasaulee nav neviena `normaala(ne-psiha)` cilveeka. Tev, protams, taisniiba, bet sabiedriiba censhas mekleet "videejo" no subjektiivajiem viedokljiem. Taapeec mums ir psihiatri, psihoterapeiti, trako nami, cietums. 16. gadu vecums ir apmeeram tas paarejas vecums, kur cilveeks iemaacaas par saviem vaardiem un darbiem atbildeet. Lielaakaa dalja iemaacaas tieshi no savaam kljuudaam, sanjemot pa kaklu no citiem cilveekiem, policijas. Netaa tas nav tik vienkaarshi - sheit mums ir tikai nolamaashana, nolikshana, uzbraukshana. Un to arii jaadara, tas tikai pasha cilveeka labaa, noruuda raksturu. Raksturs cilveekiem muusdienaas imho ir daudz vaajaaks kaa agraakos laikos. Labu lomu speelee internets, kur tu vari dariit, ko gribi, un parasti palikt nesodiits. Paaraak taalu aizbraucu... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Shin-chans gan uzvedās apbrīnojami. Liels cilvēks būdams, apvainojās tā kā maza dāmīte uz "galvā mazo, egoistisko, nelīdzvērtīgo""utt. Shouni, un nu ar putām uz lūpām bļaustās, ka šitādus grēkus redz šis nepiedod, tajā pašā laikā sevi nostādot kā ūberprātu un pieredzes bagātu cilvēku... psc. Aizej paraudi, varbūt labāk paliks..
-------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 19 2005, 16:41) Shin-chans gan uzvedās apbrīnojami. Liels cilvēks būdams, apvainojās tā kā maza dāmīte uz "galvā mazo, egoistisko, nelīdzvērtīgo""utt. Shouni, un nu ar putām uz lūpām bļaustās, ka šitādus grēkus redz šis nepiedod, tajā pašā laikā sevi nostādot kā ūberprātu un pieredzes bagātu cilvēku... psc. Aizej paraudi, varbūt labāk paliks.. Kārtējais neklātienes varonis, kuram liekas, ka izprot visu un visus vislabāk un kuram sprēgāšana internetā sniedz teju orgasmam līdzīgas izjūtas. Maz tev tā prieka dzīvē, ja lielāko kaifu sagādā jaukšanās pa vidu un savu idiotisko komentāru mētāšana. Un lūdzu ar citātiem no mana teksta parādi, kur es sevi esmu apzīmējis kā "ūberprātu un pieredzes bagātu cilvēku". Vai mani par tādu padara zināšanas par ierēdņu valsts iestāžu darbinieku algām? Vai tiešām man ir jātaisnojas par to, ka atļāvos atbildēt uz Shounes uzbraucienu? P.s. Tev ir reti precīzi izvēlēts niks, ar ko arī apsveicu P.s.s. Vai nevajadzētu pielikt punktu šim marasmam, topiks jau sen vairs nav tāds, kādu to tā autors bija sākotnēji iecerējis. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
shinchan man liekas tu to visu uztver parak asi,vai tevi tas tik ljoti uztrauc ko vinjs uzrakstija?varbut vinjs kludijas, bet nevaig to visu uztvert tik personiski...
a un ir viena lieta vispa par tam animem, vot kapec animes piemeram action ir vislaik visadas ciinjas daudz asinju utt bet vai tad tas netraumes jaunakos skatitajus? nesaprotu kapec ir ta pienjemts ka multiki ir bernu padariishana ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
ROFL!
Lūk, to es saucu par kārtīgu fleimu! Bezjēdzīga malšanās par neko. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Ak, šīs jaukās diskusijas, kurās, cenšoties pierādīt to, ka anime tomēr ir domāta arī pieaugušajiem, daudzi "pieaugušie" nolaižas līdz smilšukastes līmeņa riešanās festam. Nice... >:)
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Sep 19 2005, 21:18) Ak, šīs jaukās diskusijas, kurās, cenšoties pierādīt to, ka anime tomēr ir domāta arī pieaugušajiem, daudzi "pieaugušie" nolaižas līdz smilšukastes līmeņa riešanās festam. Nice... >:) sheit es tev pilnigi piekritu es domaju ka nolaisties lidz tadam limenim ir amorali, ja cilvex ir pieaudzis tad ari jauzvedas ka pieaugusham ![]() QUOTE(ShinChan @ Sep 19 2005, 18:01) Kārtējais neklātienes varonis, kuram liekas, ka izprot visu un visus vislabāk un kuram sprēgāšana internetā sniedz teju orgasmam līdzīgas izjūtas. Maz tev tā prieka dzīvē, ja lielāko kaifu sagādā jaukšanās pa vidu un savu idiotisko komentāru mētāšana. Shin negribu neko sliktu teikt bet tu tikko atbildeji uz savu jautajumu shis ir texts kur tu paradi ka esi apvainojies... ![]() -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Neenu kapee? Manupraat shis topiks lieliski paraada "otaku un nodziivotais laiks".
Tizla seedeeshana kaktaa un stulba maashana ar rocinju un ik pa laikam uztriepjot savas emocijas uz A4 lapas, kura peecaak tiek spariigi veecinaata ikkatram garaamklejojosham, ja nu gadiijies aizmaldiities liidz tam "nishajam" kaktam, jauneko nepieraada, nu vismaz tas nav forums. Tieshi offtopic flame izmet peerles, deelj kuraam prieciigaaks praats rodas. Shitie te, garaam kliideeji, ierodas topicaa, ar aciim paarbrauc peedeejaas lapas textus, un tad varen gudri iepostee savu atturiigo komentaaru, kuram sevii jaaietver posteetaaja viedais praata veesums (appiipeejies nariks izskataas daudz viedaaks ar savu duljkjaini mediteejosho skatienu), muuzham nosveertaa logjika (paartikas produkta lietoshanas instrukcija pateereetaajiem ietveer vairaak logjikas), un tad vienaa rindelee ar 4 vaardu kombinaaciju izdvesh savu nihilistiski pareizo veestiijumu par absoluuto pacifismu, pa vidam iemaaleejot kaadu aizbildumu par topica virsrakstu. Kaareiz tagadeejais topika Title pareizi formulee tagadeejo poziiciju karu. Ko tad shis varenais miera neseejs ar nekoshanu kaajaas grib panaakt? Neviens jau nekozh, pashlaik notiek miermiiliiga diskusija. Ja nenotiks shii aizsargaashanaas pret taa saucamo tiinja vecumu un braukshana virsuu par vaardiem, tad kad gan taa notiks? Tad kad shim buus 20? Tad atkal muusu ahuunie pacifisti, jeb foruma baltie balozhi, saaks breekt "Da ko juus! Jums teju jau 30 un te lecat augumaa nenobriedusham 20 gadniekam." Shin-chan pareizi teica, ka 16 gados jau takaa vaidzeetu saprast ko paari luupai spljauj. Piemeeram, tur, kur ir augstspriegums, ne velti liek briidinaajumus par to. Nav jeegas likt briidinaajumu, ja straavas tur nav, lai vienmeer tas, kuram uznaak veelme paarkaapt ignoreet briidinaajumu, vareetu veseliigi pachamdiities ap to transformaatora kaarbu. Kaads te kaut ko izmeta par smilshukastes liimeni. Un kuraa levelii tad jams tagad opereejas? Kaa tad tu nonaac nakamajaa liimenii? Novaacot bosu? Kas iemieso to bosu? -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Un tagad pavisam godīgi atblidiet vispirms jau paši sev un tad ja ir vēlme arī uzrakstiet komentāru, par to vai jūs atstātu bez ievērības šādu piebildi, ja tur nebūtu mans niks bet jūsējais
QUOTE(Shoune @ Sep 18 2005, 18:42) nu nezinu, varbut tulit atnaks tas Shin-Chan un kaut ko saks muldet, bet vins ari ir viens to tiem psihiski slimiem cilvekiem, vai ari vins nav kaut ko aizpildijis sava dzive un tapec anime skatas pieļauju, ka nē, un nevajag man bērt tos tekstus kā zirga pakaišus par to, ka tas ir tikai 16 gadnieks uz kuru nav vērts apvainoties, jo kam gan negadās. Paši esat vēl bez mazāka iemesla piebļāvuši pus forumu, bet nezin kāpēc kā es foruma pastāvēšanas laikā atļaujos 3, 4 reizes pateikt ko skarbāku un kādu noaudzināt tā uzreiz dažiem izbrīnā un nosodījumā ieplešas mute. Mazohisms man nepiemīt. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai kaadam ir saglabaats tas Shoune posts un var iedot man palasiit?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
anishuara |
![]()
|
QUOTE(ShinChan @ Sep 20 2005, 09:24) Un tagad pavisam godīgi atblidiet vispirms jau paši sev un tad ja ir vēlme arī uzrakstiet komentāru, par to vai jūs atstātu bez ievērības šādu piebildi, ja tur nebūtu mans niks bet jūsējais QUOTE(Shoune @ Sep 18 2005, 18:42) nu nezinu, varbut tulit atnaks tas Shin-Chan un kaut ko saks muldet, bet vins ari ir viens to tiem psihiski slimiem cilvekiem, vai ari vins nav kaut ko aizpildijis sava dzive un tapec anime skatas pieļauju, ka nē, un nevajag man bērt tos tekstus kā zirga pakaišus par to, ka tas ir tikai 16 gadnieks uz kuru nav vērts apvainoties, jo kam gan negadās. Paši esat vēl bez mazāka iemesla piebļāvuši pus forumu, bet nezin kāpēc kā es foruma pastāvēšanas laikā atļaujos 3, 4 reizes pateikt ko skarbāku un kādu noaudzināt tā uzreiz dažiem izbrīnā un nosodījumā ieplešas mute. Mazohisms man nepiemīt. njaaaaa Shin sry par visiem uzbraukumiem... ![]() ![]() ![]() ![]() Tapec cepuri nost Shin ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vispār jau arī divpadsmitgadīgi cilvēki var būt gudrāki par sešpadsmitgadīgajiem... Viss atkarīgs no tā kāds cilvēks tu esi. (Vecāku audzināšanu nevainot; ap to vecumu cilvēks aizmirst ko vecāki mācījuši.)
Bet ehh liela muiža - es te nebiju, neko neredzēju. Vispār vajadzēja šito topicu slēgt tieši pēc atvēršanas. Kaut gan no otras puses fleimus ir jautri lasīt... :3 P.S. Shinchan rullz. XD |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Shoune tajaa postaa par ShinChanu riktiigi uzbrauca! Nu jaa, Shoune dariija ljoti nepareizi vispaar pieminot kaadu no otakieshu vaardiem sliktaa noziimee. Pavisam mieriigi varu iedomaaties, ja Shoune ShinChan vietaa buutu ierakstiijis Missy... Nu jaa... stulbi sanaaca!
![]() -------------------- |
Hikaru |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Jā! Es te biju kaut ko palaidis garām. Shoune kaut ko kļūdījās par anime un visi viņam sāk skaidrot, ka arī pieaugušie skatās anime, jā?
Ja kāds par kaut ko tādu ir kļūdījies, tad vajag mierīgi.... un vienkārši... paskaidrot ar kādu citātu no seniem, gudriem, saprātīgiem un protams kā pieaugušiem slaveniem cilvēkiem. Piemēram, īsi un skaidri: "Dzīve ir anime, un anime ir dzīves jēga" (god. Jānis R.-sama). ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:09 |