![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angiina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 18-September 05 From: Riga ![]() |
sjitas tika ziimeec uz kompja aiz lielas garlaiciibas.. ![]() -------------------- ..if you don't like me, then don't say anything, bitch.
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Nju man jau vislabāk patikaas tas pirmspēdējajā!Shitai mati varēja būt kuplāki!Bet ir ok.
![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
to nevareetu saukt par ok
![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
atvainojiet, ja es kādu aizskaršu, bet - man pēdējais nepavisam nepatīk. un starpcitu - kādu matu kondicionieri tā meitene lieto(vajag nomainīt). pārāk izspūruši mati ^^
btw, nevajag spamot (skat. 2. lapā) trīs angiinas posti viena aiz otra. to visu tekstu varēja vienā apvienot. This post has been edited by Asuka: May 16 2007, 20:31 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Pēdējā zīmējumā man nepatīk tās meitenes acis un mute .. anyway , it's OK.
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 20:22 |