IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Mans beznosaukuma storijs, juus mani iekaardinaajaat..
murasaki
post Jun 16 2006, 17:45
Post #31

Jinushi
**

Group: Chuunin

kads pfff. tur jau veel iisti nekas nav saacies, var izveersties taa pamatiigi!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Jun 16 2006, 19:07
Post #32

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Hmm... es ar izlasiiju. Ko lai saka? Staasts ir ljoti interesants, bet prieksh tavaam speejaam... tieshaam nedaudz nozheelojams. Bet, ja aizmirst, kas ir autors, staasts tieshaam ir interesants, un pusiesaaktas lietas nekam neder, taapeec - noteikti gribu lasiit paareejo!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
rebel
post Jun 28 2006, 23:12
Post #33

Shishaku

From: artifical life

Pamodusies viņa izvilka no kabatas sakaltušu maizes garozu un sāka to grauzt. Tik tuvu,tātad jāiztiek ar to,ka palicis. pie tam, tādā laikā kā šis tāpat diez vai mežā izdotos ko atrast. Tik vārga meiko nebija jutusies nekad. Pat tad,kad bija slima ar plaušu karoni - jā,tad bija slikti,bet viņa vismaz bija jutusi sevī to spēku,kas cīnās par viņas dzīvību. Tagad..bija tikai tukšums. Garais un grūtais ceļš bija darījis savu. Ja viņa drīz nenonāks galā..par to bija bail pat domāt.

"Tātad,Meiko.." Kinoto turpināja,"Tā kā mums nav daudz laika, es mēģināšu pasaidrot īsi un ātri,tikai svarīgāko. Tev mežā būs jāatrod mūsu ciems. No tā gan atlikušas vairs tikai drupas, bet slēptuvē,ko atradīsi ar amuletu, glabājas Grāmata,precīzāk - tas,kas no tās atlicis,rakstu rullis. Ar amuleta palīdzību Tu varēsi to pārsūtīt mums. Un tad pati atgriezties. Pe mums. Pie savas ģimenes. Tu esi vienīgā,kas var izmantot amuletu, un mūs labprāt iznīdētu visi apkārtnes iedzīvotāji.Tāpēc piedod, bet man šis uzdevums jāuztic tev vienai."
"Nekas,es.."
"Es zinu,ka tu varēsi,meiko."
atkal jau. viņš patiešām ir varens.

Amuletu es saņēmu neilgi pēc jēra. Tas bija visai dīvaini - pēkšņi dienas vidū mani neatvairāmi vilka uz mežu, ierasto klajumu. Pametot visus darbus, devos uz turieni. Bez skaidrojuma,bez mērķa, jo parasti satikāmies vakaros. Man vienkārši bija jāiet. Citādi nevarēja. Un,jo tuvāk mežam es gāju,jo ātrāk man nācās iet,šķita,vēl nedaudz, un es sākšu lidot.
Ieskrējusi pļavā, es uz tā paša celma ieraudzīju ko noliktu. Piegājusi tuvāk sapratu,ka tā ir kāda rota..
"Patīk?"dzirdēju ierasto balsi. nebiju viņu satikusi jau kādu laiku. "Ņem,tā ir tev."
Un,pirms es paspēju ko teikt vai pat domāt - pirksti paši pastiepās un es pieskāros amuletam. Efekts bija tūlītējs: tas iemirdējās koši zils. Bailēs izmetu to no rokām, taču gaisma neizdzisa.šķita,ka tas izstaro dīvainu siltumu, tā vien gribējās amuletam pieskarties,turēt to cieši,cieši klāt un nekad,nekad nelaist vaļā..Kinoto mudināja to aplikt ap kaklu. Brīdī,kad amulets bija uzkārts kaklā un pieskārās krūtīm. gaisma lēnām sāka bālēt, tas kļuva vēss un tieši tāds pats kā no sākuma.
"Tagad tas ir tavs.Nebūtu vēlams ņemt nost," un es sapratu,ka viņš runā nopietni.

Jāiet,ir laiks. Viņa to zināja. Atgriezties aukstajā ārpusē būs smagi, bet tas ir neizbēgami, jo tieši tāpēc jau viņa ir šeit.Pabeigusi visu svarīgo, izpildījusi draugam doto solījumu, un tagad cīnās pati par sevi. Par sevi un savu laimi. Aiziet! un vējš atkal sagrābj viņu savā varā. Viņa jūt,cik tuvu jau ir. Ir vakars, tumšs un auksts, taču tas nemazina siltumu,kuru viņa aicinoši jūt, vāju,trauslu siltumu,kā diegu, kas norāda ceļu. Domas ir apstājušās un sastingušas, mērķis ir tikai viens - neļaut diegam pārtrūkt. Nokļūt otrā galā. Uzvarēt.

like yeah..
es te iepostošu visu,cik ir, bet tikai tāpēc,lai būtu pabeigts. jo sajūtas šito pārrakstot ir visai stulbas. tas bija Sen, un tieši tik Sen,cik es pārtraucu šito rakstīt,es arī to pazaudēju. ne jau kā pazaudēju burtnīcu,kur tas pierakstīts,nē.. es pazaudēju to diegu,uz kā stāsts varēja tikt savērts kā krelles, un pazaudēju arī pašas krelles..
protams,tagad es to pabeidzu,un, izmantojot sadrumstalotās atmiņas par idejām un ķepļep domulīmi, uzrakstīju nobeigumu arī,kuru pierakstīšu te kad būs vairāk laika.bet..man šķiet,ka tas stāsts sāka brukt jau sensensen un īstas jēgas viņu turpināt vai pabeigt nebija,tikai tik daudz,lai būtu pabeigusi,tikai tik daudz,kā pamocīt pašai sevi,liekot lasīt un pārlasīt kaut ko tik jēlu, nepārdomātu, muļķīgu.. (un pēc nobeiguma iepostošu arī savu galabeigu komentāru un dziļo pārdomu,kas radās,kamēr to pabeidzu.visu kasunkā. bet tagad nav laika. vēl jāpalasās tas,kas tepat forumā ir lasīšanas vērts.. ^^ )

EDIT: kā šito topic'u var izdzēst? man tādu iespēju it kā nepiedāvā. bet no šī vecā un gana nožēlojamā garagabala,kura ideju es jau sen aizmirsu, tā kā gribētos atbrīvoties.

This post has been edited by rebel: Sep 29 2006, 18:33

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
Kaede
post Jun 28 2006, 23:19
Post #34

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Hmm. LIkās pat ļoti interesants gabaliņš! Ieinteresējoši!!! Turpini!!! smile.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:08