![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Pagaidaam esmu kritis uz 'Arjuna', 'X', 'Noir', un 'Hellsing'. Vieniigi gruutiibas sagaadaa tas, ka vaacu valodaa.
![]() -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
nekad neesmu bijis no tiem cilvekiem, kas var pateikt - labaka, milaka: gramata, filma, anime vai spele.
Tapec meginasu vienkarsi restauret gabalus kas patik seciba kada tos redzeju. Tacu PIRMA un IPASA anime filma joprojam GITS PIRMA un IPASA anime serija Serial Experiments Lain (visiem kam patik xfaili un linca filmas - baidos minet cik limenos so anime varetu analizet, mezgit smadzenes un tapat lidz galam neizprast ![]() Cowboy Bebop JinRoh Macross Plus OVA Samurai X OVA Armitage III (man rada Blade Runner asociacijas) Noir Hellsing Angel Sanctuary GITS:SAC ipasi izdalisu tadus noskanas/emocionalos gabalus kur sizets, action vai filozofija nav galvenais: Haibane Renmei Somedays Dreamer Witch Hunter Robin Wolfs Rain sarakstu protams varetu turpinat - parakajoties pa saglabatajiem failiem, kas atlikti ierakstisanai DVD -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Skatos, ka vairums cilveeku min peedeejos gados tapusjaas pilmetraazjas anime un seriaalus, tacju es gribeetu likt akcentu uz 1988. gadu. Sjajaa gadaa kljaa naaca triis darbi, kas, manupraat, ir dzilji ietekmeejusji visu turpmaako anime kultuuru. Tie ir "Grave of Fireflies" (knapi notureejos neraudaajis), "My Neighbor Totoro" (vienkaarsji jauks Mijazaki darbs) un "Akira" (neesmu iipasji cyberpank anime piekriteejs, bet nu sjii ir kas iipasj). Anime, kas komentaarus neprasa un manaa anime Top 5 taam vieta buus muuzjam rezerveeta.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
cubrix |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 12-May 04 From: Bauska, Riga ![]() |
Kimi Ga Nozomu Eien
Chobits Hajime no Ippo One Piece Full Metal Panic Naruto -------------------- And the Mayaura gave the sad looking girl a present.
Words of farewell. |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Nevaru pateikt kaadaa tieshi kaartiibaa, bet man miiljaakaas animes:
Chobits Kanon Video Girl Ai Shamanic Princess Mahoromatic Alien9 Love Hina Vampire Princess Miyu tv/ova Ai Aoshi Yori (seviskji pirmaas triis serijas) Kerekano (pirmaa puse) Bastard!!! Crest of the Stars/ Batle Flag of the Stars 1/2 Hand Maid May ![]() Vandread Mecha: Gundam Seed Gundam 08th MS Team No klasikas Neon Genesis evangelion (TV) Ghost in the Shell movie My Neighbor Totoro/Nausica -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Piekriitu ka nevar aju pateikt kura ir labaaka un kura ir sliktaaka..... , jo katram jau ir sava gaume .
Naruto, Gundam Seed, Hellsing, Condor Hero, Samurai X, Samurai Deeper Kyo, .... vareetu jau turpinaat tik esu piemirsis tos nosaukumus un mekleet slinkums. ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Fxp |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 15-February 04 ![]() |
Anime:
One Piece Manga: 20th Century Boys |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
pashlaik => Akira,Metropolis,Ninja Scroll, Jin Roh, Ghost in The shell (filma), Hellsing, Arjuna, One Piece utt....
mangas: Three wolves mauntain , Ghost in The Shell2: manmachine interface (abas nesen dabuutas) -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() Dzoni... klau man ir gluks, vai tas ir tas pats "Three wolves mauntain" ko es mineeju? Es nezkaapeec ljoti par to shaubos... hmm.. bet vai ir veel kaadaa manga ar taadu nosaukumu? -------------------- ![]() |
hula |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Chobiti vislabākie!!!!!
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Noup, Hula.... nebuut nav.... anime ir daudz labaaks pa mangu, taa nav izvilkusi pat videejo CLAMP liimeni... atshkiriibaa no anime.
-------------------- ![]() |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Varbuut ne tieši šijaa seciibaa...
One Piece Full Metal Panic GITS Paaris Movie(Grave of the fireflies,Mononoke Hime,un veel paaris) Bakuretsu Tenshi Naruto NGE ...un veel paaris... -------------------- Life is like a Dream~
|
Shackal |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 9-June 04 From: Some where in Final Fantasy World ![]() |
Anime : Naruto, X, Hellsing, Hikaru no Go, SCRYED, Akira, Ninja scroll, Full metal alchemist (kautgan nedaskatijos lidz galam
![]() Manga : ja godigi nav milakas jo maz vinas esmu lasijis ![]() -------------------- Born to live only for this day
![]() |
Siriuss[FN] |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Totoro, Totoro, Totoro, Totoro
![]() Macross, aka robotech iria dna2 video girl ai un visas paareejaas kuras skatiijies esu ![]() -------------------- uh huh
|
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Faktiski viss no Studio Ghibli.
Īpaši jau nu Mijazaki filmas (īpaši īpaši - "Gariem Līdzi") ![]() No sērijveida pasākumiem maz kas redzēts, bet Furi Kuri pirmā nāk prātā ![]() Mangas vēl neesmu lasījis. Šo to esmu aplūkojis tīklā, bet tas neskaitās... -------------------- 6 E Q U J 5
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:11 |