![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Unmei |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 14-June 04 From: Riga city ![]() |
Visvismīļākā bija un būs SM
![]() Ayashi no Ceres ![]() Princess Myu FMP (arī Fumofu! ![]() Love Hina Spirited Away Totoroooo! ![]() Trigun Ah! My Goddess Chobits Wolfs Rain Escaflown Neon Genesis Evangelion ..un daudz citu, kuru nosaukumus neatceros ![]() P.S. Nav sakārtoti pēc patikšanas pakāpes, visi pieminētie i cute ![]() -------------------- I may change your wold..
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Elfen Lied-labs sizets
Chrno Crusade-mana milaka anime Mahoromatic-forsa comedy,romance Naruto-vienkarsi lielisks figthting Chobits-forss stasts.. Ah!my goddess-laba romance Kono minikuku mo utsukushii sekai-labs romance GTO-visslabaka Comedy anime kuru jebkad esmu redzejis Green Green TV-otra vieta Comedy Trigun-mana otra milaka anime DearS-laba Romance/Comedy Fullmetal alchemist-mana milaka Adventry anime Denshin Mamotte Shugogetten OVA-ari laba Romance Scryed-laba Action anime Onegai Teacher/Onegai Twins-forsas Romance animes... Saikano-patika jo beigas ir "forsas" ![]() un vel looooti daudz..isti neatceros,bet vel ir xe(iesaku jums sitas noskatities,kaut ari lielaka dala to jau ir redzejusi..) ![]() Ja par mangam runa tad protams ka Love Hina ir vissforsaka Manga kadu esmu lasijies ![]() |
Aazmandius |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 From: Riga ![]() |
1 NGE
2 X ( TV only) 3 Berserk 4 Whitch Hunter Robin 5 Crying Freeman 6 Vandread 7 Slayers 8 Ninja scroll 9 Akira 10 Black Heaven |
Fxp |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 15-February 04 ![]() |
Anime:
One Piece Fullmetal Alchemist Kino's Travels Paranoia Agent His and Her Circumstances Monster Manga: Berserk 20th Century Boys |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Uztaisīju /refresh savam top 10 favorite anime:
1.Inuyasha ![]() 2.Hikaru no Go 3.DNAngel 4.Full Metal Panic / Fumoffu 5.Vandread 6.Ah! My Goddess OVA 7.Gundam Seed 8.Chrno Crusade 9.Maburaho 10. Excel Saga |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu mans top 10:
1. noteikti - Naruto! 2. Fullmetal alchemist 3. The Vision of Escaflowne 4. Cowboy Bebop 5. .hack://Sign 6. Bleach 7. Tenjou Tenge 8. Inuyasha 9. One Piece 10. Lupin the III -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
māna miiljaakaa anime ir TRIGUN manga nu neesmu tik daudz lasiijis taas bet ja ir jaaizveelas tad taa ir HELLSING bet es to veel neesmu visu izlasiijis.........
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
1. One piece TV, movies
2. Chrno Crusade 3. Bleach 4. Trigun 5. Ranma 6. Wonderful days 7. Berserk 8. Master of mosquiton 9. Ah! My Goddess OVA, movie 10. Beyound the clouds -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
1. Inuyasha
2. Rurouni Kenshin 3. Ah! My Goddess 4.FMA 5.Toky Undergrounsd 6.Naruto 7.Dragon Drive 8.Chrno Crusade 9.Tenjou Tenge 10.Whitch Hunter Robin 11.great Teacher Onizuka 12.Air Master 13.DNAngel -------------------- |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
1FMA
2Naruto 3Bleach/Hellsing(ZHEEL KA TIK MAZINJSH SERIAALS) 4Trigun/NGE/samurai champloo 5LAST EXILE 6Azumanga Daioh/Get Backers 7Chrono crusade 8GTO ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O_O Un es pat nepamanīju, kas te tāds topics bija...
Anime: 1. FMA 2. Samurai Champloo 3. Azumanga Daioh 4. Kino's Travels 5. Bleach/Naruto. (abi labi) Manga: 1. D.Gray-Man 2. Pita Ten 3. Tokyo Underground 4. Kamichama Karin 5. Chrno Crusade |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
1. Chobits
2. Bubblegum crisis 3. Nekojiru-so 4. Ghost in the Shell (movie) 5. Great teacher Ozinuka |
Schuldig |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 13-March 05 From: Riga ![]() |
Anime:
Yami no matsuei Get Backers Angel Sanctuary OVA Gravitation Utena movie Weiss Kreuz OVA Manga: Fullmetal Alchemist Yami no matsuei Utena Saiyuuki Jadou |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ Apr 7 2005, 19:52) Whoa! BGC patīk! Visu cieņu! ![]() Tikai kurš - jaunais (Bubblegum Crisis Tokyo 2040, TV 26 ep) vai vecais (12 ep OVA) -------------------- Press any key to continue
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Anime:
1. Ranma 1/2 2. Candidate for godess 3. One piece 4. Inuyasa 5. X 6. Digimon 1 (Nezinu atsevišķos nosaukumus Digimoniem) 7. Digimon 2 8. Dragoon ball Z 9. Dragoon ball Pirmās piecas visas man vienādi lieliski iet pie sirds, tur nummerācija tā īsti neiederas, Protams šis ir mīļako anime saraksts ^^ Mangs tik viens: Naruto. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:08 |