![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju,man teiksim,ļoti patīk,kad subi ir saprotamā valodā un anime runa tā,kā ir uztaisīts<tobi6 japāniski>.
tas piedod visam tādu vēl labāku garšu.. nesaprotu,kāpēc vēl kādas ausis būtu jāliek..ja pastāv iespēja,būtu labi likt subus angliski vai pat latviski<kā neka taču Latvijā dzīvojam> -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(not_alone @ Oct 23 2005, 15:07) nesaprotu,kāpēc vēl kādas ausis būtu jāliek..ja pastāv iespēja,būtu labi likt subus angliski vai pat latviski<kā neka taču Latvijā dzīvojam> latvija = maza meerkjauditorija. finansiaali neizdeviigi. jo iipashi specifiskas lietas / ne masveida produkciju. lielaa cilveeku skaitaa (piem. angliski runaajoshie world-wide, vai krievija kaut vai), arii specifiska meerkjauditorija var sastaadiit pietiekoshi daudz lai attaisnotu ieguldiito darbu (ne mazu. ne leetu. it sevishkji kvalitatiiviem tulkojumiem.) |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
QUOTE(Church @ Oct 23 2005, 15:30) QUOTE(not_alone @ Oct 23 2005, 15:07) nesaprotu,kāpēc vēl kādas ausis būtu jāliek..ja pastāv iespēja,būtu labi likt subus angliski vai pat latviski<kā neka taču Latvijā dzīvojam> latvija = maza meerkjauditorija. finansiaali neizdeviigi. jo iipashi specifiskas lietas / ne masveida produkciju. lielaa cilveeku skaitaa (piem. angliski runaajoshie world-wide, vai krievija kaut vai), arii specifiska meerkjauditorija var sastaadiit pietiekoshi daudz lai attaisnotu ieguldiito darbu (ne mazu. ne leetu. it sevishkji kvalitatiiviem tulkojumiem.) Šī ir visai sāpīga tēma, jo esmu gandrīz 100% pārliecināts, ka vēl kādu laiku nebūs norm. dublētas animes, ko rādīs vainu festā vai kur citur LV, jo izmaksas ir pārāk lielais, lai kāds uz to parakstītos, tas ir tāpēc, ka Latvijā mērķauditorija animēm ir pārāk maza (cilvēku skaita ziņā). P.S. Atceraties, kad tika dublēts Shreks, ko teica tie visi, kas to veidoja ''ka tas ir šausmīgi dārgi, un bez sponsoriem tas nav iespējams & un attiecīgām iekārtām'' |
Church |
![]()
|
QUOTE(Dero @ Oct 23 2005, 19:24) Šī ir visai sāpīga tēma, jo esmu gandrīz 100% pārliecināts, ka vēl kādu laiku nebūs norm. dublētas animes, ko rādīs vainu festā vai kur citur LV, jo izmaksas ir pārāk lielais, lai kāds uz to parakstītos, tas ir tāpēc, ka Latvijā mērķauditorija animēm ir pārāk maza (cilvēku skaita ziņā). prieks dzirdeet. subs saiko, subs bansai! seyju-s the best! ;> bet tieshaam. miilu dzirdeet japaanju voice actors, un necieshu dubus. ir protams savaadaakas gaumes cilveeki, bet mana gaume/viedoklis manii jau sen ir izveidojies/ieaudzis. |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
QUOTE prieks dzirdeet. subs saiko, subs bansai! seyju-s the best! ;> bet tieshaam. miilu dzirdeet japaanju voice actors, un necieshu dubus. ir protams savaadaakas gaumes cilveeki, bet mana gaume/viedoklis manii jau sen ir izveidojies/ieaudzis. Saprotu. klausīties iedublētu animi LV valodā būtu visai neparasti un ''ērmīgi'', bet festā būs audio-jap., sub-rus., bet austiņās klusu skanēs Latvju mēle, un tad ir visai grūti saprast, ko īsti saka. |
HELDON |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 1-November 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Church @ Oct 23 2005, 14:35) dvdscreeners itkaa jau esmot reliizots Jup - ir, bet DVDSCR mani neinteresē šajā gadījumā. ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nu bet cilvēēēēēkiiiiii!!!lieciet vnk subus angliski,un nekādas ausis [censored] nevajag!!!
man,teiksim,pusi no visa kaifa,skatoties anime,sagādā tieši tas,ka es dzirdu to,kā oriģināli japāņu valodā runā tie,kas pirmie filmu ierunajuši! neatņemiet taču visus prieciņus ![]() pec noteikuma #13 sanjem warnu! lastguru This post has been edited by lastguru: Oct 24 2005, 01:17 -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(not_alone @ Oct 23 2005, 23:38) nu bet cilvēēēēēkiiiiii!!!lieciet vnk subus angliski,un nekādas ausis na*uj nevajag!!! man,teiksim,pusi no visa kaifa,skatoties anime,sagādā tieši tas,ka es dzirdu to,kā oriģināli japāņu valodā runā tie,kas pirmie filmu ierunajuši! neatņemiet taču visus prieciņus ![]() bet tiesi ta ari bus anime bus vai nu orginalaja valoda vai ari RU, bet LV austinas tomer būs, savadak tas butu noziegums pret tiem kas nesaprot ne japanu valodu, ne ari prot lasit krieviski. un galu gala ja reiz esi tik ''uber kruts'' svesvalodu zinatajs tad priecajies, un neviens jau ar varu tev nevilks tas austinas virsu. kapec ka tik kaut kas notiek, ta uzreiz tiek radita ažiotaža par to? pienaks Animefests tad ari redzes ka bus un blaustisana foruma par to vai SUB-S***S vai tulkojums bus tads vai sitads. ja kautkas nepatik aizej majas novelc to kas tev patik un skaties kada valoda vien velies. ![]() |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Tas ir abonoments, nevis aboniments vai abonaments.
-------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
huh? abonEments ir pareizais termins. es veel intereses peec ieskatiijos ieksh letonika.lv - shis arii neatrod nekaadus abonomentus, tikai abonementus...
![]() ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Uzmanību mājas lapa ir gatava.^^www.animefest.lv
-------------------- |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Nuin @ Oct 27 2005, 09:24) "Gatava" ir tad, kad visi linki strādā un visas lapas ir piepildītas ar kontentu ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Animefesta lapelē var paspēlēties spiežot Home, uzspiež vienreiz un mazajā lodziņā parādās vēlviens tāds pats kā lielais, uzspiež Home mazajā lodziņā atveras vēl viens utt.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
uuuuuuuuuuuu.......es ar laikam buushu uz sho festu, cool!!!!.....un tieshaam zjeel ka nebuus angliskie subi....laikam man liidz tam festam buus jaamaacaas krieviski lasiit...!!!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |