![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE Мы решили всем обладателям абонементов дать не два а четыре бонуса: уникальный значок, комплект "анимэшных" календарей на 2006-й год и кое-что еще. Каждый сеанс, который вы посетите, будет отмечен специальным штампом на внутренней стороне абонемента. Все собравшие 11 штампов получат подарок. Tātad abonimentiem būs nevis 2 bet 4 bonusi - unikāla nozīmīte, anime kalendāru komplekts uz 2006 gadu un kaut kas vēl. Ja apmeklēsiet visus 11 seansus, tad tiksiet pie dāvanas. Tā lūk pats Ha-sans runā... ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Nov 1 2005, 10:40) QUOTE Мы решили всем обладателям абонементов дать не два а четыре бонуса: уникальный значок, комплект "анимэшных" календарей на 2006-й год и кое-что еще. Каждый сеанс, который вы посетите, будет отмечен специальным штампом на внутренней стороне абонемента. Все собравшие 11 штампов получат подарок. Tātad abonimentiem būs nevis 2 bet 4 bonusi - unikāla nozīmīte, anime kalendāru komplekts uz 2006 gadu un kaut kas vēl. Ja apmeklēsiet visus 11 seansus, tad tiksiet pie dāvanas. Tā lūk pats Ha-sans runā... ![]() hrm. par to visu seansu apmekleeshanu tas viss liekas sooo .. garaam? ;> ibo pat pie labas programmas reti gadaas kad _viss_ atbilstosh konkreetai gaumei .. ok, uzreiz jaatreekjina mazaak gadiigos (adult taksh ar buus?) .. da i lai kaada veeleeshanaas nebuutu apmekleet .. vismaz vairumu - kaa ir tiem kam ir skola/darbs/da jeb kas cits neizvairaams? |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
me varbuut tomeer cosplayos! zinaamu apstaaklu deel(mans profils, s.u.d) es buushu Lucy no Elfen Lied. pilniibaa pietiks ja jau ieradiisos uz festu. S.U.D tev arii jaanaak lai varu tevi nobiedeet.(nju heloviinus nokaveeju)
![]() ![]() ![]() baac! es gribu buut abonents! BALVAS! LUCY TO PELNIIJUSI!!! ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mde gribu to abonamentu(patiik man boonusi
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
hasanam vakar kaadi 8 tikai bija palikushi... visiem kas grib to abonementu es ieteiktu to vinjam aatri pateikt:
QUOTE(Ha-san) У меня осталось всего 8 абонементов! В пятницу я буду проходить мимо Райниса. Учитывая количество проданных абонементов за два дня, можно сказать, что это будет уникальный шанс преобрести абонемент. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
QUOTE(lastguru @ Nov 2 2005, 19:23) hasanam vakar kaadi 8 tikai bija palikushi... visiem kas grib to abonementu es ieteiktu to vinjam aatri pateikt: QUOTE(Ha-san) У меня осталось всего 8 абонементов! В пятницу я буду проходить мимо Райниса. Учитывая количество проданных абонементов за два дня, можно сказать, что это будет уникальный шанс преобрести абонемент. u4itovaja 4to segodnja budet briobriten e6o odin aboniment. toropitesj!!!!!!!! HajakuHajakuHajakuHajaku ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es PM hasanam nosutiiju... neatbild m....
aaaaaboniments ggribu, gribu, gribu aaaaaaa -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
nopirku abonementu
![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
btw, vai kāds zina kur vēl internetā ir infa par animefestu un varbūt ka ir kādi forumi kur vēl var iespamot infu par šo pasākumu?
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man obligaati jaatiek. Ja netikshu, vai neieshu- buus sirdsapzinjas paarmetumu. Labpraat arii kko nokosplejotu! Man gan neshkjiet, ka kaads dos 20 ls...
![]() Bet jaaiet! Vismaz jaaiet!!! (un jaadabuu money!!!) -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
QUOTE(zenofex @ Nov 7 2005, 21:17) šaadu forumu ir daudzzzzzz.... ![]() es jau dažos iespamoju hehehe... pat viena arzemju, kur pat nezina kur atrodas Latvija ![]() Missy, protams ka jaaiet, tur tak starp animeem bus visaadi pasaakumi XDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu tad pacentiishos (cerams, ka nebuus paaraak daudzi, kas nodomaas, ka starp otakieshiem iemaldiijies kaads 9gadiigs beerns). Jaapameegjina nokosplejot kkas no Chobits (mana maasa grib teelot Chii LOL
![]() P.S.- Labi, es neko neteikshu, ja sauksiet par Missy. ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
Hehe mans draugs jau avize izlasija par festu un jau grasaas braukt 300km liidz riigai tikai lai tiktu uz festu
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Tie kas vēlas iegādāties abonementus (pēdējais laiks kad var iegādāties) lūdzu 11.11.05 no 18:00 - 19:00 iekš LEO. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Atjaunota informācija par pasākumu:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1976&v...indpost&p=54770 -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:54 |