![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vai ir zināms, kurā laikā būs papildus seanss un ko galu galā tajā rādīs?
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Nov 9 2005, 17:35) X...........lab joks... ![]() Varu sadereet, ka to radis peec noslegšanas..... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Laikam man ar buus jaaiziet... Gribaas beidzot Hotaru no Haka noskatiities
![]() Par citaam gan nez nez ![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hahaha šodien iekš Leo....
a kur tas Leo atrodas ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Nov 11 2005, 15:58) Kr. Valdemāra 17a. Es tur arī būšu (vismaz sākumā), tā kā var mēģināt zvanīt man, ja apmaldās (lai gan es nezinu, kā var ar adresi Rīgas centrā apmaldīties). -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Man ir triis abonamenti :DDDD
tiekamies festivaalaa -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
X_Kamui |
![]()
|
QUOTE(aigarius @ Nov 11 2005, 16:24) Kr. Valdemāra 17a. Es tur arī būšu (vismaz sākumā), tā kā var mēģināt zvanīt man, ja apmaldās (lai gan es nezinu, kā var ar adresi Rīgas centrā apmaldīties). ![]() Un es uzreiz atradu, pat sanaaca, ka es agraak atnaacu ![]() hehe un nopirku to abonementu!!! -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Nov 9 2005, 17:35) Vari tikai spekulēt, bet domāju, ka rādīs Howl's Moving Castle, jo tās pirmizrāde ir K.Sunī, kur ir daudz mazāk vietu nekā Rīgā. Tāpēc visticamāk ka Howl's tiks atkārtoti rādīts kaut kad vēlāk kino Rīga, kur vietu ir daudz vairāk. -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Taka @ Nov 12 2005, 11:11) QUOTE(Hikaru @ Nov 9 2005, 17:35) Vari tikai spekulēt, bet domāju, ka rādīs Howl's Moving Castle, jo tās pirmizrāde ir K.Sunī, kur ir daudz mazāk vietu nekā Rīgā. Tāpēc visticamāk ka Howl's tiks atkārtoti rādīts kaut kad vēlāk kino Rīga, kur vietu ir daudz vairāk. kāda jēga rādīt kaut ko divas reizes.. ja jau tu esi tik trax, lai pirktu abonementu, tad jau uz atklāšanu 99.9% arī nāksi -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ne visi tiks uz atklāšanu - K. Suns ir mazāks par Rīgu. Līdz ar to ir iemesls Howl's rādīt vēl. Iesp. ka pat palaidīs normālā kinonomā ka Spirited Away.
-------------------- Press any key to continue
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE("Ha-san") ВНИМАНИЕ! Открытие фестиваля состоится на 23 ноября в большом зале кинотеатра "Рига"! kas nesaprata, atklaashana tiek paarcelta uz 23. novembri (paareejaa programa paliek kaa bija), un notiks kino "Rīga" lielajaa zaalee. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
X_Kamui |
![]()
|
Jup... šito jau lasiju....
Un es 23 netikšu laikam.... >_< pat ne laikam, bet to4.... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Biļetes cenas:
Atklāšana - 3Ls Noslēgums - 3Ls Hellsing - 3Ls uz vienu daļu vai 5Ls uz abām daļām. Visi pārējie seansi - 2.50Ls Pirmie 50 pircēji dabūs kalendārīšus. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(lastguru @ Nov 12 2005, 21:35) QUOTE("Ha-san") ВНИМАНИЕ! Открытие фестиваля состоится на 23 ноября в большом зале кинотеатра "Рига"! kas nesaprata, atklaashana tiek paarcelta uz 23. novembri (paareejaa programa paliek kaa bija), un notiks kino "Rīga" lielajaa zaalee. KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOA!? Velns parāvis... Par tiem, kas dzīvo ārpus Rīgas laikam vispār viņi nedomā, ne... =_= Ehh nu tad man atkrīt tā atklāšana... un visdrīzāk no 24. ar nekas daudz nesanāks, par cik es tikai vakara pusē būšu Rīgā. =/ A kā - ja tagad vienu dienu agrāk tomēr viss notiek, kā var programa nemainīties? o_O |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ceturtdiena izkriit, jo aiznjemta.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |