![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
nu ta i taa, ka 23 atklaashana, bez kospleyiem, un tad 25, 26 un 27 ar visiem kospleyiem uttt???
nesaprotu vairs nekaa..... -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
24 novembris ir pārcelts uz 23 novembri. Tātad animefests notiek trešdien, piektdien, sestdien un svētdien. Ceturdien vari sēdēt mājās un kūleņus mētāt, nekas nenotiek! Tā es saprotu un tā arī laikam ir!
-------------------- |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
skumji...baac. 3dien hamlets nespiid><
-------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
http://notikumi.delfi.lv/news/movies/article.php?id=12797172
Lūdzu komentējam - cik brīnišķīgs notikums utt ![]() Plus vēl pie vienām sāpēm, kāds varbūt var (ir spējīgs) tikties ar žurnālistiem un pastāstīt kas ir anime un kas ir Animefest, ja kāda latviešu izdevuma žurnālists interesējas? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Kenshin |
![]()
|
Es dievinu delfus...
mann itkaa i raksts no skolas aviizes... varu textu piedaavaat.... -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nupat biju KT Rīga abonamentu nebija.
![]() Es arī ieliku komentāru delfos.Tādu paglupu. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jaunākā informācija ir tāda, ka kinoteātra Rīgā kasēs ir pieejamas biļetes!
Steidzieties pirkt, un aizņemt labākās vietas! ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Kenshin |
![]()
|
HHAHHH! abloms tew zenofex, es gaajup pirkt wakar un mani pasuutiija 5 maajas taalak!!!!><
-------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Es vakar ar ap 16:00 biju pirkt, bet iznākums bija letāls. Tomēr dabūju šodien.
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Kenshin @ Nov 17 2005, 14:19) redz iznaakums nebuutu bijis letaals, ja tu buutu nopircis no kases kas ir 5 maajas taalaak. -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vai tad tajā kasē kas atrodas iekšā kinoteātrī nevar nopirkt? Vienkārši es šodien taisos biļetes pirkt un nezinu kur tā otra kase atrodas.
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ermmm... OK, es ljoti atvainojos, ka radiiju neizpratni.
Cik noprotu biljetes var nopirkt k/t Riiga kasee. un Nuin to jau ir veiksmiigi izdariijis, tapeec neajadzeetu buut probleemaam. Mans ieprieksheejais posts bija domaats kaa joks, bet laikam neveiksmiigi noformuleets. -------------------- Because i can!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Šodien arī iegādājos 'biletes, heeehhhhh sorry to say darbs un aizņēmtība liedz apmeklēt visu festu, bet nu nekas =) Sestdien gan būšu gandrīz visu dienu. Priecīgus valsts svētkus visiem ) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Nov 17 2005, 16:54) Vai tad tajā kasē kas atrodas iekšā kinoteātrī nevar nopirkt? Vienkārši es šodien taisos biļetes pirkt un nezinu kur tā otra kase atrodas. ![]() tu tiešām nopiteni šito jautā? ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hahaaa! Zvaniiju uz k/t Riiga kaseem un vinja man teica, ka biljetes varees nopirkt tikai kaadas 2 dienas pirms festa! Tad veersos pie Nuin. Veel es vakar aizgaaju (pa velti, to gaisa gabalu) un, protams, biljetes veel nebija!! SHhodien, beidzot, biljetes ir rokaa! Vieniigais- ieshu tikai uz triis filmaam, 1 kkad piektdien vai sestdien, bet paareejaas abas sveetdien. Hahaa! Tie kalendaariishi gan labie, labaa tantinja sadeva pilnas rokas!
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:25 |